Philips FC8726-09 Performer Expert 650 W A Sınıfı Hepa Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8726-09 Performer Expert 650 W A Sınıfı Hepa Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    süperrrrrrrrrrrr

    5yıldır kullanıyoruz gerçekten çok güzel cekiyor zemine göre ayarlama yapılabilmeside çok iyi sürekli ev süpürmeme ragmen torbası da gec doluyor terettüt etmeden alabilirsiniz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.01.2020

    Bu ürünü ilk aldığımızda çok sessizdi. Ama ilerleyen günlerde sesi iyice arttı. Çekim gücü muazzam kalitede fakat belinize ve kollarınıza kuvvet vermeden ilerletme şansınız yok. Torbalı olması ekstradan masraf birde buna muadil torba takılmıyor. Nasıl bir sistem yaptılarsa orjinal torba şart ve 3 adeti 50tl.son olarak fiyatı uygun diye aldanmayın. Emin olun bi başlık 150tl, teleskopik boru 150 tl neredeyse her yıl yeniliyorsunuz. Çünkü zorlamadan dolayı kırılıyor ve torbaya verdiğiniz parada çabası. Güçlü çekim istiyorsanız alin ama masrafına katlanamazsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2019
    Kaliteli ürün ilgili mağaza 👍

    Aldığım ürün gayet kaliteli geldi. kargoya verildi bir günde elime ulaştı .Mağaza iletişimi çok iyiydi. Çok memnun kaldım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    çok iyi

    Alalı bir kaç yıl oldu. Kablosu uzun olması çok iyi her odada tak çıkar yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Çekiş gücü mükemmel. Halılar yeni gibi oluyor. Tozda çıkartmıyor. Torbası biraz pahalı ama çok geç doluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2018
    Guzel Ürün

    Artıları eksileri olan bir ürün.Emis gücü yüksek,sessiz fakat çok ağır ablama almıştık.Denedim benim kollar çok ince kendime maalesef alamiyacagim.Ama emiş gücü sesi çok güzel.Karar sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    philips beni hayal kırıklığına uğrattın

    bu süpürgeyi 6 ay önce çok begenerek almıstım. ancak başlık kısmında hortumlu bölümü elek gibi oldu, eridi. sonra philips yetkili servisini aradığımda başlıkların, aksesuarların garanti kapsamına girmediği söylendi. diğer aksesuarlar olsa anlarım da bu süpürgenin temel kısımlarından. süpürgeyi alacaksanız bunları da göz önünde bulundurun derim. bilseydim ben almazdım, şimdi bir de başlık almak zorunda kalıyorum. markaya güveniyoruz, yarı yolda kalıyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    anlatıldığı gibi

    ürünü sadece denedim şimdilik gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2017
    Toz torbalıların en iyisi

    Phılıps kullanan bir arkadaşımda bu süpürge nın eskı bır modelını deneyımledım,Dokuz yıl önce phılıps süpürge almadıgım için pişman olmuştum, elimdeki bozulunca bunu alırım dedim,aldım. Arkadaşımın supurgesı hala sapasağlam, tam performans çalışıyor.ven ilikinci supurgeyı satın alıyorken.ikı gun içinde geldı, evde oldugum gune denk gelmesi için perşembe akşam satın aldım,ctesı öğleden sonra teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2017
    Beş Yıldız

    Sessiz ve çok güçlü

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2017
    Beş Yıldız

    Philips kalitesi kullanan yakınlarm çok memnun çeyize aldım bende memnun olucam insallah.) Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    Beş Yıldız

    ürünü burdan almadım ama 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum çekiş gücü gerçekten süper.genelde fırçalı kullanıyorum yere yapışınca süpürmek zorlaşıyor ama yere yapıştırıp süpürüldüğünde zerre toz bırakmıyor. olumsuz bir özelliğiylede karşılaşmadım. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    mükemmel

    8 aydır kullanıyorum harika gece 2 de bile evi süpürdüğümü bilirım hiç sesi yok ayarı düşürdükce ses iyice gidiyor.cekişi mükemmel ben tam orta ayarda süpürüyorum oda fırcalı agızlıkla fircasız olunca yere yapışıyor gitmiyor.anlicagınız düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    güzel

    fiyatına göre iyi.çekişi güçlü. aksesuarları güzel. almak isteyenlere tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Beş Yıldız

    Uzun süre araştırmalardan sonra aldım çok beğendim çekimi gayet iyi. tavsiye ederim. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum.!!!!!

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bu arada kutuyu eline alır almaz yorum yapanlara benden selam olsun. Artıları emiş gücü gayet iyi halıyı yerinden kaldırıyor kabulüm ama eksileri benim açımdan gayet çok. Ürünü aldığım ay düdük gibi ötmeye başladı servise götürdüm ürünü incelemeden kullanıcı hatası dedi. Nasıl olduğuna anlam veremeden servis açıkladı. Gövde ağır olduğu için sap kısmından çekerek kullanınca hortum gerilme yapıyor ve ordan hava kaçırıyor seste bu nedenden çıkıyormuş. Ben ilk değilmişim. Kısacası alalı 2. ayında hortumun başında ve sonunda koli bandıyla sarılmış nurtopu gibi süpürgem oldu. Motordan tutup öyle süpürürüm derseniz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Beş Yıldız

    Harika bir süpürge. Fiyatı diğerlerine göre biraz fazla ama kesinlikle hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Bu üründen bel sırt sorunu olanlar uzak dursun

    Ürünün FC8727 nolu modelini annem için aldım.Sırt ile ilgili sorunu olan kimse ürünü almasın.Hayır kas yapmak istiyorum,belime sırtıma da biraz güç bindireyim diyorsanız size göre.Öyle gücünü azaltıp kullanıyorum diye yazan yorumlara hiç kanmayın.Çünkü ürün sert zemin olsun,halı olsun normal güçte bile çalıştırdığınızda sizi yormaktan ve sinirlenmekten öteye götürmüyor.Bu da ürünü düşünenlere benden güzellik olsun(üşenmedim yazdım:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    iyi denilebilir

    süpürge güzel emiş gücü iyi farklı başlıkları olması gayet iyi yalnız bi eleştiride bulunmalıyım malzeme kalitesi kötü bazı yerleri çok çabuk bozuldu. mesela halı döverek toz süpüren aparatının lastiği hemen çıktı garanti kapsamıyormuş. servis yenisini almamı söyledi almadım öyle kullanıyorum yinede tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2016
    Mukemelllll

    Urun bugun geldi yorumlara bakarak aldim ama iyiki almisim Mukemel cok guzel cekiyor Bu supurgeyi dusunenler bence dusunmeden alsinlarr Tam bi robot sankii Cok memnun kaldim Hepsiburda com a tesekurlerr 1 gunde urunum eksiksiz geldi herkese tavsiye ediyorumm

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    harika

    daha önce 2 kez su hazneli süpürge kullandım. her ikisi de kısa sürede bozuldu. bu süpürgeyi ise Philips garantisine güvendiğim için satın aldım. sessiz çalışması ve ayarlanabilir emiş gücü en beğendiğim özellikleri

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8726-09 Performer Expert 650 W A Sınıfı Hepa Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8726-09 Performer Expert 650 W A Sınıfı Hepa Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat