Philips FC7020 Steamplus 1500 W Buharlı Temizleyici Yorumları

Philips FC7020 Steamplus 1500 W Buharlı Temizleyici yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019
    Şikayet

    Ürün yeni geldi ürünün süpürge sapı kullanılmış eski sap eğer değişim olmassa tüketici haklarına şikayet edeceğim biz bunlara para ödediğimiz halde insanları kandırıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Üç Yıldız

    Ürün güzel ama aldıktan 15 gün sonra 3. kullanımda arızalandı maalesef :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    Üç Yıldız

    Ürün buharlı temizleme özelliği ile gerçekten kullanışlı. Ancak süpürge özelliğini de düşünerek alıyorsanız bu ürünü tercih etmeyin. Bu ürün evde süpürge bulunuyorsa ikincil bir araç olarak kullanılabilir. Süpürge özelliği çok yetersiz. Zira yalnızca bir gırgır'dan oluşuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2013
    gırgır + buhar

    Bilmeniz gereken bir ayrıntı:Üründe süpürme işleminde bir çekme motoru yok, büyükçe bir gırgır fırçası ve taneli çöplerin toplandığı, çıkartılıp dökülebilir bir toz toplama haznesi var. Dolayısıyla hazneyi çıkarırken veya yere dik koyduğunuzda tozlar ve toplananlar dökülebiliyor. Buhar özelliği iz yapmadan siliyor, silme bezi kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2013
    Günlük için ideal

    Eğer bizim gibi büyük makinayı zırt pırt çıkaramıyorsanız tam size göre kullanımı çok kolay hafif süpürme ve silme bir arada isterseniz ayrı ayrı özelliklerini kullanabilirsiniz ve evinizde evcil hayvanınız varsa tüy sorununa kesin çözüm tek eksi yanı köşelerde çok iyi değil...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC7020 Steamplus 1500 W Buharlı Temizleyici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC7020 Steamplus 1500 W Buharlı Temizleyici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat