Fakir Granada 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Granada 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Öncelikle paketleme gayet iyi yapılmıştı. Paketleme ve teslimat da hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hasarsız ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elime. Almayı düşünen herkese öneriyorum Çekiş gücü ve kalitesini çok beğendim.Eskisinden memnun olmadığım için değiştirdim. Bu ürün çok daha pratik ve kolay bir kullanımı var. Gerçekten hiç yorulmuyorum bununla temizlik yaparken.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    pek beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Yeni evlenen kızıma düğün hediyesi olarak aldım, aldığım günden beri pişmanlık çekiyorum. Yerdeki toz ve kirleri yeterince güçlü çekmiyor, bir de ağırlığı nedeniyle zor hareket ettiriliyor. Hayallerimi yıkan bir ürün oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fakir supürge

    Olumlu yönleri: Kesinlikle tavsiye ediyorum,emis gücü gayet kuvvetli ve kullanimı pratik

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2021
    parasının hakkını veriyor

    ürün çok iyi ve kaliteli yalnız el kumandalı elektronik aksamı var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: çok başarılı bir elektrik süpürgesi bu hem fiyatı çok uygun hem de çok kullanışlı benim için fiyatı çok önemli çünkü fiyatı uygun olduğu için aldım desem yeridir yani aynı zamanda sert zeminde bu kadar iyi olması çok güzel bence

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2020
    Tavsiye ederim

    Evet kullanışlı ve sessiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: hepa filtreli bir süpürge olması tercihim eğer alacaksam ilk ona baktım varmış. Diğerlü normal toz torbalı güzel bir süpürge kuru emiş yapan gücü de güzel beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "alınır"

    Olumlu yönleri: Sessiz,hafif,çekişi iyi. Olumsuz yönleri: Halıda süpürme zor git gel yapamıyor.yere iyice yatırıp sürüyebiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2019
    Granada

    Olumsuz yönleri: Aparatları kaliteli değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) benim için ideal.

    Olumlu yönleri: bu ürünü 6 yildir kullaniyorum.Bozulunca hiç düşunmeden tekrar aynisini aldim.çunki emis gücü süper benim için önemli olan da bu.Aksesuarlar biraz daha kaliteli yapilabilir. Ama kol gücüne güvenmeyenler almasın 😏

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2019
    Enfes güçlü, 6 senedir!

    Buradan değil başka yerden aldım, 6 sene oldu ve yorum yapma ihtiyacı duymamin sebebi memnuniyet. Compact modellere kıyasla parçaları yorumlarda bahsedilen kadar dandik değil, kaba kuvvet kullanmadığım için sıkıntı yaşamadım. Compact başlangıç seviye süpürgeleri de kullandığım için kalitesi bir üst seviyede diyebilirim. Çekim gücü üstünlüğü sebebiyle bu modeli seçmiştim, markaya takılmadan... 5 kuvvet ayarı olması süper ve inanın daha 5' i geçtim 4 ile bile ev süpürmedim. Öyle kuvvetli ki yorar sizi. 2 veya olmadı 3 modu maksimum size yetecek inanın. Saç toz birşey kalmıyor. 500 watt son güçle ev süpürmezsiniz zaten. Gücü asla düşmedi bu arada. Dandik toz torbası takmak gibi hataya düşüp, makinenin gücünden torbayı patlattım. 2 sefer servise götürdüm sadece temizlik için yoksa makinede sorun yok. Kendi titizligim... Servis içini açıp motora kadar tozunu almış, makine sıfır ayarına geldi, deli çekiyor. Ayrica filtreleri de yenilediler. En fazla 2 senede bir zaten götürün servise, hava filtreniz kapkara oluyor. Mutlaka filtre değiştirin. Bu süpürgeler havayı da temizliyor. Torbanın bulunduğu yerde de motor koruma filtresi var,bezden. Arada onu da yıkayacaksınız. Performans ve temiz hava istiyorsanız bu kurallara uyacaksınız. Süpürge kullanmayı bilmeyip bu kurallara uymayıp burada yorumlarda taş gibi süpürgelere kötü yorum yazanları da kınıyorum! Torbalı süpürge istiyorsanız bu modeli dikkate alınız diyerek yorumumu bitiririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2019
    Yedek parçalarıda alın!!Dandiklik abidesi!!

    Ürünü aldığımızda gayet memnunduk.Çekiş gücü gayet güzel.Fakat malzeme kalitesi berbat demek bile az kalır.Kullandıkça bir yerleri bozulmaya kırılmaya başladı.Önce sapları,Sonra kasası,sonra halıyla temas eden kısmı bozuldu.Ürünü alırken yanında bir vida seti ve güçlü bir bant almayı unutmayın.Çünkü düşen,bozulan her parçayı vidalamak bantlamak zorunda kalacaksınız.Üzerindeki kırmızı boya sanki en dandiğinden boyanmış gibi.İki üç sürttü biryerlere 90 model araba gibi oldu.Boyası kalkıyor.Yere temas eden kısmı o kadar dandikki yere deydiği yerde simsiyah iz bırakıyor.Nereleri süpürdüğünüzü rahatça anlayabiliyorsunuz.Ev süpürülecek dendiğinde korkar olduk.Bakalım bugün neresi bozulacak diye süpürüyoruz.Motoru dışındaki her yeri berbat!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2019
    Bir Yıldız

    Parça kalitesi rezalet emiş gücü 1 senede yarıya yakın düştü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    kullanışlı

    Olumlu yönleri: alerjık sorunları olanlar ıcın onerebılecegım ıyı bır elektrıklı supurge hele kı evınde evcıl hayvan besleyenlerın bu hepa fılıtre ozellıklı olan supurgelerden alması şart bencce. Bu supurge de hem guclu emıs gucu sayesınde hem de havayı da temızleyebılmesı ıle cok kullanıslı kesınlıkle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    Üç Yıldız

    Çekiş gücü güzel fakat parça kalitesi KÖTÜ

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    ürün eski modellere bakıldığında çok nazik

    çekiç gücü iyi ,sessiz ama eski modellere göre çok nazik,hortumu kullanışlı değil bizde prestij 1800 vardı daha sağlam dı fakirin süpürgeleri iyi

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2016
    Gayet iyi

    Ürün gayet güzel. emiş gücü mükemmel, ses seviyesi baya düşük. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    SESSİZ SAKİN TEMİZLİK

    Gerçekten gürültüsüz bir makine. çekim gücü gayet iyi. en son seviyede insanı zorluyor. bu fiyata çok iyi bir makine. tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2015
    çok güçlü halıyı kaldırıyor

    ben bu süpürgeden kızımın çeyizine aldım.4aydır kullanıyor. bir harika özellikle analog gücü ayarlanabiliyor. tek kelimeyle MÜKEMMEL bir süpürge.kendime ve öbür kızımada aldık.herkeze tavsiye ederim harika ve hayalimdeki bir süpürge..!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2015
    Efsane cihaz!

    Fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda kullandığımız en iyi cihaz. Tereddüt etmeden alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Granada 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Granada 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat