Fakir Darky Öko 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah Yorumları

Fakir Darky Öko 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah yorum ve tavsiyeleri

(1227 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 02.04.2021
    Harika

    Annem için aldım çok memnun büyük süpürgeye gerek kalmıyor diyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.03.2021

    Çok güzel bir ürün 2014 yılında aldık çok güzel çekiyo valla aldığımdan beri memnunum evim hem 3+1 Gunluk temizlemede çok işimize yarıyor annem hemen kullanmaya başladı

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2020
    Fiyat olarak biraz yüksek gelebilir ama performans açısından fiyatına değer

    Dikey süpürgeler arasında çekiş gücü yüksek olan ve halı temizleme fırçalı nadir süpürgelerden. Performansı gayet başarılı, gayet pratik. Kafa kısmı 3 yöne açılı bir şekilde dönebiliyor Bu da eğilmeden rahat süpürme anlamına geliyor pek tabii ki.

  • Teknosa aracılığıyla, 06.05.2020

    evim hem 1+1 ve küçük hem de halı olmadığı için süpürge bana oldukça yeterli oldu. kablo uzunluğu zaten yetiyor. ekstra şarjlı bir süpürgeye ihtiyaç duymadım. bunun şarj sorunu da yok istediğim zaman kullanıyorum. gücü de benim evim için yeterli oldu. temizlemesinden memunum. güç ayarı sayesinde bazen gece bir şey döküldüğünde sessizce temizliyorum. beğendim.

  • Teknosa aracılığıyla, 05.05.2020

    Ofis için satın aldık dikey kullanılıyor Olması avantaj sağladı hem yorulmuyoruz hem de rahatlıkla süpürme işlemini yapabiliyoruz sadece bir alanda halı var Onun dışında sert zemin her ikisinde de problem yaşamadık Zaten üzerinde ayar düğmesi var o da oldukça rahat zemin ayarlamalarında da işe yarıyor kablosu da yeteri kadar uzun memnunuz

  • Teknosa aracılığıyla, 04.05.2020

    ÜRÜNE KÖTÜ BİR ÜRÜN DİYEMEM AMA KULLANIMINA ALIŞMAK LAZIM TOZU KİRİ RAHAT ÇEKİYOR GÜÇLÜ VE SESSİZ BİR MOTORU VAR KULLANIMI BAŞARILI.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.05.2020

    kablolu olması şarj sorunun ötesine geçti. şarj bitince yarıda kalıyor ve dolmasını bekliyoruz. bu çok daha rahat. istediğimiz kadar sürse de temizlik bitene kadar kullanabiliyoruz. ayrıca güç ayarı da manuel olarak rahatlıkla yapılabiliyor. güç olarak bizim için yeterli oldu. eşim de halıları süpürürken memnun kaldı. sadece kablosu biraz kısa odalar arası geçerken değiştirmek gerekiyor bunun dışında beğendik.

  • Teknosa aracılığıyla, 30.04.2020

    Kablolu kullanılması sayesinde şarjı bitti ya da şarj oluyor derdinden kurtulduk üzerinde maksimumdan minimuma ayarlanabilen bir düğme var Bu sayede tüylü halılardan ince kilimlere kadar süpürebiliyoruz haznesi büyük neredeyse bütün evi süpürüyoruz ile bir problem olmuyor başlığı da her yere uygulanabiliyor genel olarak memnun kaldık

  • Teknosa aracılığıyla, 30.04.2020

    Eşimin ısrarı sonucunda aldım komşumuzda da bundan vardı biliyorsunuz onda görünce güzel bir ürün alıyor insan mecburen ve iş görmedi değil açıkçası. dikey kullanımı var fakir markası sonuçta.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.04.2020

    ertesi gün elime ulaştı. teşekkürler. kapıda teslim eden büyük ihtimalle mağaza görevlisi idi.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.04.2020

    Eşimin isteği ile aldım kafa kısmı çıkıyor oradada ben faydasını görüyorum arabada kullanabiliyorum çok sevdim şarjı iyi ve çekiş gücü de yeterli günlük ev için ideal.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.04.2020

    Birçok dikey süpürge ye göre hem kolay hem de kablolu olması sayesinde şarjı da bitmiyor üzerindeki düğme hızını ayarlamamızı sağladı böylece kilim gibi hafif şeyleri de rahatlıkla süpürebiliyoruz haznesi oldukça geniş ve temizlemesi kolay aynı zamanda üzerinde Hepa 10 filtre sayesinde alerjenlerden de rahatlıkla koruyabildi. sesi de çok yüksek değil

  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    Bence ürün çok iyi.sesi fazla çıkmıyor rahatsız edici değil.Çekme gücü iyi normal büyük süpürgeler gibi olmasını beklemeyin çünkü bu tip süpürgeler gır gır vazifesi için.Genel temizlik için düşünmeyiniz.Ben çok memnun kaldım..Materyalleri de sağlam ayrıca hem hali hemde set zemin süpürme ucunun aynı başlıkta olması çok iyi.Güç seviye ayarıda olması iyi..Bu fiyatta kıyaslama yapılanların en iyisi bence..

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Kaliteli bir ürün. Teslim alır almaz denedim ve süpürgeye bayıldım.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2019
    Kaliteli Ürün

    Ürün hızlı ve hasarsız elime ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2019

    Anneme kendime aldım. Zaten eskiden kullandığım bir üründü. Evde en sevdiğim eşya kendisi :)

  • Teknosa aracılığıyla, 07.05.2019
    fakir

    kaliteli bir urun teknosa iletişim cok guzel....

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    parasini hakediyor

    fakir marka zaten kaliteli bir ürün parasini hakediyor

  • NI1 aracılığıyla, 23.02.2019
    Fakir dary öko 800w

    Ürününün vakumu ve kalitesi gayet iyi tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.01.2019
    Fakir darky

    Ürün gayet iyi çekiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Darky Öko 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Darky Öko 800 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat