Fakir Theo 1600 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Theo 1600 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    Tereddut etmeyin

    Rengi pembe diye boş bir makina sanıp alırken benim gibi boşuna tereddut etmeyin. Motor gücü 1600w fakat emiş gücü 370, yani elektrikten tasarruf ederek gercekten çok güçlü bi çekiş sağlıyor denedim. Boyut olarak da cok guzel ufak heryere sığabilir. Gürültülü degil. Ben pembe rengini aldım gercekten cok tatlı bir renk. Bir önceki toz torbasız süpürgemden çok çekmis biri olarak söylüyorum, alıcaksanız en iyisi toz torbali, hepa filtreli, düz, detaysiz bir süpürge

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2015
    Harikaaa

    Merhabalar, Ürünü geçen sene eylül 2014 de aldım. 5 aydır kullanıyorum, harika. Ben pembe olanı aldım, o kadar şeker ki görenler nerden buldun aldın diye şaşırıyor. Dolap içinde saklamak çok kolay. Boyutu orta büyüklükte diyebilirim, çekiş gücü ise çok iyi. Mutlaka tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Theo 1600 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Theo 1600 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat