Fakir Power Max 2200 Cyclonic Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Power Max 2200 Cyclonic Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Beş Yıldız

    üç yıldır kullanıyoruz çok memnunuz çekiş gücü çok iyi ama başlığı çok iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2013
    mükemmel değil

    Bu ürünü başka bir yerden aldım fakat hakkında çok az yorum bulunduğu için insanları bilgilendirmek istedim.Birincisi bu aletin emiş gücü hakkında bilgi edinmek imkansız. Ne kullanıcı kılavuzunda yazıyor ne üstünde, ne de satış danışmanları biliyor. Ben hala öğrenebilmiş değilim. Ama çekim gücü idare eder. Öyle parkelere yapışıp kaldırılamayan cinsten değil, bir önceki süpürgem parkelerden bile zor kaldırıldığı için (philips) ona kıyasla çekim gücü gayet az diyebilirim ama oldukça iş görüyor. Beklediğimi bu konuda bulamadım. İkincisi içinden 4 parça başlık çıkıyor, bir standart, bir yumuşak fırçalı(çizilebilecek dolap/masa üstü gibi yerler için), bir kenar/köşe aparatı bir de turbo başlık. Turbo başlık halıları oldukça iyi temizliyor ama çok ses yapıyor. Üçüncüsü, ses demişken sessiz bir makine değil. Standart süpürge işte. Dört, başlıkları takıp çıkarmak zor. Tekrar bir önceki süpürgemle kıyasladığımda dişli/geçmeli bir sistem kullanılmaması ve güç gerektirmesi kötü olmuş. Beş, güç ayarı yok, koldan kumandası yok, tek teknolojisi kablo sarma teknolojisi... Çok arada kalıp, Samsung ve LGden vazgeçip "Fakir" markasına güvenip aldım. Umarım güvenim boşa değildir ve uzun ömürlüdür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2012
    Başarılı

    Bi kaç yerde olumsuz yorumlardan dolayı vazgeçecektim fakat iyi ki almışım. Biraz sesli çalışıyor fakat sesi rahatsız etmiyor. Ama herşeyden önemlisi müthiş bir çekim gücü var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2012
    Fiyatına göre çok iyi

    Herhangi bir sarf malzemesinin olmaması çok iyi (sadece uzun bir süre sonra dış hepa filtre değişmeli), çekim gücü değişik alışveriş noktalarında denediğim bir çok süpürgeyle aynı (çekim gücü 400w olan philips gibi) sesi biraz yüksek (daha önce beko 1600w kullanıyordum ondan sessiz ama philips e göre biraz sesi yüksek) kullanımı çok pratik (ufak ve taşıması kolay) şık bir tasarımı kolay, turbo halı döveme aparatı çok küçük çok işe yaramıyor. Aparatları standart çok iyi değil. Sonuçta bu fiyata göre çok iyi ve çok rahatlıkla iş görür bir cihaz. Henüz alalı 3 gün oldu şimdilik çok memnunum...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Power Max 2200 Cyclonic Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Power Max 2200 Cyclonic Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat