Rowenta RO5463 X Trem Power 2200 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO5463 X Trem Power 2200 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Rowenta Ro5463 X Trem Power...

    Ürünü görme olanağımız olmadığı için burada yazılan ayrıntılı yorumlar satın alma düşüncesinde olanlar için faydalı, aydınlatıcı ve yol gösterici oluyor. Dolayısıyla ben de almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için ürün hakkında birkaç bilgi paylaşayım istedim. Öncelikle ürün ve beraberinde gelen aparatlar aynı fotoğrafta göründüğü gibi. Küçük, şirin, fazla yer kaplamayan bir süpürge. Ergonomik tutma sapı üzerinde Açma/Kapama tuşu yok. Sadece Perde, Halı ve Parke seçenekleri için emiş gücü ayarlama düzeneği var. Ayrıca sapın plastik aksanı önceki süpürgemize kıyasla kalın ve dayanıklı gibi gelmedi bana. O yüzden çatlama veya kırılma olmaması için güç vererek kullanılmaması kanaatindeyim. Gücü max. düzeye getirdiğinizde halıdaki emiş gücü güzel, parkede ise resmen yere yapışıyor. Zaten halı da B, parkede A sınıfı performansı var süpürgenin. Hortumun gövde üzerine takılması ve kilit sistemi başarılı, ileride bir sıkıntı olur mu bilemiyorum. Ayrıca hortum teleskobik boruya da kilitlenerek takılıyor. Rowenta'nın 8 veya 11 mt. kablo uzunluğuna sahip süpürgeleri var ama bu makine için 6 mt. uygun görülmüş. Dolayısıyla evinizde prizlerinizin sayısı az ve konumları da uzak yerlerde ise kablo uzunluğu yeterli gelmeyebilir. Süpürge iki noktada benden geçer not almadı. Birincisi, makine üstündeki deliklerden dışarıya inanılmaz hava üfürüyor.Toz yayma sınıfı da C olunca bu durum bende biraz endişe yarattı. Keşke toz yayma sınıfı da A olan bir süpürge alsaymışım dedim. Ayrıca bazı markalarda bu hava deliği kısmı açılıyor ve oradaki koruyucu sünger temizleniyor. Bu makinede ne yazık ki o kısım sabit. İkinci nokta da, süpürgenin 4 lt'lik Wonderbag toz torbası kocaman, sürekli torba değiştirmeme bakımından tamam avantaj sağlıyor ama toz torbasının konulduğu hazne ufacık. Zaten süpürge elimize ulaştığı zaman hazneyi açtığımda orijinal toz torbası kenarlardan katlanmış olarak yerleştirilmişti. Bunlar dışında orta segmentte performansı iyi bir süpürge diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    Çok iyi

    Kedim olduğu için hepa filtreli ürünleri araştırıyordum. Sınıfının temizlik, filtreleme ve enerji verimliliği açısından en iyisi olduğuna karar verip aldım. İyiki almışım aşırı memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    güçlü

    anneme hediye olarak almıştım çok memnun kaldığını söyledi ben de aldım ve kullanmaya başladım eski süpürgem tüm tozu nerdeyse dışarı geri veriyordu. bunda öyle bir sorun yok toz torbalı olması da çok güzel acaba torbasız mı alsam diye düşünmüştüm başta ama bunda torbayı çöpe atıp yenisiyle değiştirmek yeterli temizlemekle falan uğraşmıyosun emiş gücü ise çok yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    İnanılmaz bir ürün

    Sessizliği güzel, filtreleme ve çekim gücü efsane. Ek olarak toz torbası doluluk derecesi göstermesi ve üzerinde kaybolmasına imkan vermeyen fırçası çok hoşuma gitti. Her şeyiyle hakkediyor. Çok memnunum.

  • Webden Al aracılığıyla, 16.10.2016
    Başarılı

    Çok güzel ürün. Enerji verimliliği ve filtrelemesi oldukça iyi. Çekim gücü ilk kullanımda bile farkedilecek düzeyde başarılı. Torba hacmide geniş haliyle sık değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.10.2016

    Filtreleme, temizlik performansı ve enerji verimliliği açısından sınıfının en iyisi olduğunu düşündüğüm için aldım ve çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2016
    Süper Performans!

    Süpürgeyi yeni aldım, çekiş gücü oldukça iyi. Set zeminde de halıda da çok iyi bir performansı var. Toz torbasını da sık değiştirmiyorum çünkü oldukça büyük bir torbası var. Taşıması da çok pratik!

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2016
    ÇOK İYİ

    Oldukça kullanışlı bi ürün. Kablosu uzun kullanım kolaylığı sağlıyor. Çekim gücü iyi. Torba hacmi sayesinde de temizliği zahmetsiz hale getiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2016
    Çok Memnunum

    Evde kedim olduğu için özellikle hepa filtre arıyordum. boyutları,kablo uzunlığu ve çekiş gücünden gayet memnunum. ayrıca eğer dikkat ediyorsanız enerji etiketini incelenmenizi tavsiye ederim, gayet ayrıntılı karşılaştırma yaparak bakabilirsiniz ben böyle yaptım. tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    alınacak ürün budur

    Ürünü iyi bilinen markaları kıyaslayarak seçtim. Özellikleri ise orta düzey sesi olan fakat çok çok iyi süpüren bir makine. Zaten sert zeminde A, halıda B sınıfı performansı var ve hakikaten de iyi çıktı. Üzerinden gücünü ayarlamak mümkün. O kadar iyi ki süpürgeyi en düşük güçte açtığımda halıyı kaldırıyor. Parke başlığı da gayet güzel. Tutma yeri üzerindeki easy brush temizlikte başlığın girmediği yerleri anında almak için çok pratik. Orta halli paraya baya güzel bir makine almak isterseniz düşünmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2014
    Uygun Fiyat,Güzel Ürün

    Çeyizim için aldığım bir ürün.Kargodan gelir gelmez denedim.Diğer ürünlerle kıyaslanırsa ses düzeyi gayet iyi.Bu fiyata alınacak en güzel ürünlerden.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO5463 X Trem Power 2200 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO5463 X Trem Power 2200 W Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat