Rowenta RO8233 Silence Force Extreme Cyclonic 1000 W E Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO8233 Silence Force Extreme Cyclonic 1000 W E Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.10.2018

    Biri olumsuz yorum yapmış ve tek yıldız vermiş, çok komik. Hangi alet ya da cihaz olursa olsun, düzgün kullanmaz iseniz, hor davranır iseniz mutlaka bazı sorunlar yaşatır. Gelelim cihaza; öyle 700-800w gücü olan süpürgelerde karıştırmayın zira onlar bu süpürgenin yanında gerçekten bebe kalır. Uzun yıllar çekiş gücünden feragat etmeden kullanılabilen, mükemmel toz toplayan, Fransa üretimi kaliteli bileşenlerden oluşan kalite bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    ben cok pişmanım.

    bu süpürgeyi bikaç senedir kullanıyorum.. almadan önce bende girip buradaki yorumları okumuş ve kulak asmamıştım.. uzun uzun kötü yanlarını anlatmıyım.. en belirgin olanı şunlar; sap kısmı üst baglantı yerinden çıkıyor, süpürme esnasında.. üçları okadar kötü ki, çekiş gücü iyi olmasına ragmen önündeki kıl yumagını bile almıyor.. yani beş para etmez.. bir vatandaş olarak uyarmak istedim.. okadar paraya değmez..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Süper ötesi

    Harika bir elektrikli süpürge. Eski süpürgemizle bir halıyı iyice süpürdükten hemen sonra Rowenta silent force ile tekrar süpürdük aynı halıyı ve gözlerimize inanamadık. Toz haznesinin neredeyse üçte biri toz dolmuştu. Yani bu tozun içinde yaşamışız yıllarca. Ayrıca süper sessiz çalışıyor. Diğer odadaki kişi elektrik süpürgesinin çalıştığını bile duymuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatı da makul. Hepsiburadaya ve tedarikçi firmaya teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2015
    super.

    cok sessiz ve harika cekis gucu. eski makineye alistigimiz icin bunun fazla sesi cikmadigindan cekmiyor sanirsiniz. ama halinin tum tozlarini almis sanki. ayrica hepa13 filtre olmasi sagligimiz icin de iyi. evde toz olmuyor. kablosu uzun piriz degistirip durmak zorunda kalmiyorsunuz. toz haznesi daha pratik cikacak sekilde olabilirdi. cekistirmek getekiyor sanki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2014
    muhteşem bir süpürge

    verdiğim paranın hakkını son kuruşuna kadar vermiş olan muhteşem bir süpürgedir. hanımlar 3 senedir kullanıyorum,inanılmaz çekiş gücüne, o toz toplama performansına hala her süpürüşümde hayret ederim.şiddetle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO8233 Silence Force Extreme Cyclonic 1000 W E Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO8233 Silence Force Extreme Cyclonic 1000 W E Sınıfı Epa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat