Rowenta RO6712 750 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO6712 750 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmem

    1yıl bile geçmeden çekim gücü çok azaldı. Parkeden tozu bile almaz hale geldi. Tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    beğenmedim emiş gücü değiştirmek zorunda kaldığım supurge den de kötü ve oyuncak gibi resmen

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İnanılmaz güzel kesinlikle tavsiye ediyorum halıyı kaldırıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    GAYET İYİ

    Olumlu yönleri: Yüksek çekiş gücüne sahip, harika bir performans sağlıyor, güçlü ve sessiz bir ürün. Çok zaman harcamadan enerji tasarrufu sağlıyor. Kaliteli ve sağlam iki yıldır kullanıyorum ve sorun yaşamadım, halı ve sert zemin üzerinde performansı gayet iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2020

    güzel cok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.02.2020
    "Rowenta"

    Olumlu yönleri: Gayet sessiz çalışıyor ve oldukça hafif, süpürürken hiç yormuyor kablo uzunluğu fazlasıyla yeterli toz torbasız olması da bir avantaj ,havayı kirletmeden ev süpürmek temizlik hissi veriyor insana.. Olumsuz yönleri: Bence emiş gücü abartıldığı kadar fazla değil en azından beklentim daha fazlaydı fakat fiyatına göre çok iyi bir de toz haznesi daha pratik olabilirdi her sökmemde kırılacak diye korkuyorum.Bir de haznenin kolu oynuyor tam oturması lazım diye düşünüyorum acaba kullananlar yardımcı olabilir mi yoksa normal mi?

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2020
    RO 37 51 İ ALİN BU YARAMAZ.

    SAKIN BU MEDELİ ALMAYİN. AMA RO 3751 VE O TİPTE OLANLARİ ALABİLİRSİNİZ. BEN CEVREME EN AZ 10 ADER RO 3751 ALDİM SUPER OTESİ. AMA EN SON ANNEMLERE ALACAKTİM. Bİ DEGİSİKLİK OLSUN DEYİP RO 6712 ALDİM TAM NİR REZALET. CEKİM GUCU JEMEN DÜŞÜYOR. AMA RO 3751. COK SUPER BİR MAKİNEDİR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Rowenta çok kaliteli bir marka. Bir çok ürününü kullandım hepsinden de memnun kaldım.Özellikle süpürge de çok iyi bence. Bu süpürgeyi de evlenirken eşim almış. Normal de ben de bekar evindeyken rowenta nın farklı bir modelini klullanıyordum. Performansdı gayet iyi süprgenin hem halıda ki performansı hem de pnormal zeminde ki performansı gayet iyi. Çok ta küçük bir süpürge. Sesi de diğer süpürgelere göre daha sessiz çalışıyor. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019

    Olumlu yönleri: Sesi çok az ve temizlemesi çok kolay, çok hafif, küçük fırçası uçta takılı olduğu için parça değiştirmek çok kolay oluyor. Köşeleri temizlerken tek yapmam gereken ucundaki başlığı çıkartıp diğer fırçayı ileri doğru itmak oluyor. Çok memnun kaldım. Olumsuz yönleri: Fişi çeken düğmesi takılmaya başladı umarım bukadar kısa süre içinde bozulmaz. Gerçekten çok üzülürüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2019
    "guzel cekmiyo teksikintisi bu"

    Olumsuz yönleri: Güzel cekmiyo

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2019

    son derece başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Güzel bir toz torbasız elektrik süpürgesi. 2 lt kapasiteli, yıkanabilir hepa filtreli bir süpürge. 79 desibel ses seviyesi var. Parke başlığı var. Emiş gücü gayet iyi. Hem halıda hem de sert zeminde gayet iyi. Hatta kuş besliyorum ve tüyleri çok dökülüyor. Bu süpürge çok güzel temizliyor. Kompakt bir cihaz. Saklaması da kolay süpürürken de ayağınıza takılmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Toz torbası derdine bir son veren bu makine içerisindeki haznesi ile bütün kiri pisliği tozu kolaylıkla atıp hemen pratik bir şekilde yerine geri takip kullanabileceğiniz mükemmel bir ürün sadece toz torbasız olma özelliğini çok sevdiğim için satın almıştım ancak çok güçlü olması ve çok da sessiz olması gibi özelliklerden dolayı çok memnun kaldım Bu üründen gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    "tavsiye ederimm"

    Olumlu yönleri: süpürge de çocukluğumdan beri bizim ev de hep rowenta alınmıştır. Annem rowenta dan başka marka almaz süpürgeyi. Ben de bu geleneği devamö ettirdim ve evime bu süpürgeden aldım. Bir kere çok küçük ev de her yere sığıyıor. Çok iyi çekiyor çekim gücü hem halıda hem de zeminde çok iyi. Çok ta sessiz çalışıyor. Ben gayet memnunum. Herhangi bi sıkıntım yok. Sizlere de tavsiye ederim. Tercih edebileceğiniz bir süpürge.

  • NI1 aracılığıyla, 03.09.2019
    Ro 6712 elektrikli süpürge

    Çok narin makine evde cocuk varsa 1 haftaya kalmaz bir yerleri arıza verebilir. Çok özenli kullanılması gerekiyor. Ben tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bizim süpürge yarı yolda bıraktı bizi tamir de yapılamıyor, yapılsa astarı bezini geçiyor. En iyisi yenisi bende bakınıyorum nette bu gözüme çarptı.hem uygun gibi hemde kullanışlı duruyor alacağım yüksek ihtimalle. 750 w motorlu, 2 lt toz haznesi hacmi var. yeter bize kuru emiş yapıyor ıslak yok. yeter bize alayım bundan o zaman. kullanan var mı ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    berbat bir süpürge

    halıyı geçtim park eden mercimek tanesini bile cekemiyor performansı 3 4 ay geçince hemen kayboldu tavsiye etmiyorum. sürekli filtreleri temizliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2018

    Toz toplama haznesi 2lt olduğu, çok büyük olmadığı ve markası için bu ürünü seçtik. Rowentanın bu tip elk. süpürgesi kullananların tavsiyesi üzerine ürünü aldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    mükemmel

    çekim gücü gayet iyi kargo çok hızlıydı makine tam bir canavar kullanımı çok rahat herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Sakın almayın

    Çok kötü bir ürün.Bırakın halı temizlemeyi parkenin üzerinden bile herhangi birsey almıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO6712 750 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO6712 750 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat