Rowenta RH7737 Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RH7737 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    Kullanışlı değil...

    Ürün çok ağır. Günlük süpürmek için aldım fakat normal elektrik süpürgesinden daha fazla yoruyor.benim için tamamen hayal kırıklığı oldu..onu kullanmaktansa normal elektrik süpürgemi kullanırım daha az yorulurum..kesinlikle tavsiye etmiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Hantal

    Ağır bir dikey süpürge. Üstelik bir yere dayamadan dik durmuyor. Başlığı rahat dönmüyor ki bence bu tasarım faciası.kullanırken yoruyor.Pratik olsun diyen için yorucu.bence diğer kablolu dikey süpürgelere göre tek artısı toz haznesinin kolay boşaltılıp temizlenebilmesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2012
    Sonuç Harika

    Bir arkadaşıma ev hediyesi olarak aldım. Artık her gün bunu kullanıyor ve normal süpürgesini hiç çıkarmıyor. Emiş gücü çok iyi ve kullanımı pratik. En kısa sürede kendime de alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2011
    daha iyi olabilir di

    benim de daha önceki süpürgem rowenta idi çok memnun olduğum için günlük kullnımda da, yine aynı markayı tercih ettim. fakat beklediğim kadar kullanışlı değil,kablosu aşagıda olduğu için süpürürken ayağınıza takılıyor.çekiş gücü güzel,ama kablodan dolayı çok kullanışlı değil ,yada ben rowentadan daha çok şey bekliyordum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH7737 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH7737 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat