Arnica Bora 7000 Premium 2400 W Su Filtreli Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica Bora 7000 Premium 2400 W Su Filtreli Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(235 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    gerçek temizlik

    yeni evlendigimizde arnica boranın ilk modellerinden kullandım çok da memnundum ancak inşaat kalıntısı çekince motoru yanmıştı.tekrar aynısını almaya gittiğimizde mağaza görevlisinin gazına gelip neredyse 3 katı fiyat ödeyip rowenta aldık.ilk ay herşey güzeldi.hatta boşuna su kovası temizliği ile uğraşmışım diyordum ki çekiş gücü azaldı.arastirdigimda herkesin aynı sorundan muzdarip olduğunu gördüm.ayrica toz haznesini ve yıkayabilir filtresini temizlemek çok daha tehlikeli.resmen toz yutuyorsunuz.velhasil sonunda arnica7000 aldım ve temizlik neymiş hatırladım.ev bahar gibi kokuyor her süpürmede. çekiş gücü de her kova suda ilk günkü gibi.icindeki suyu da ucuz küçük boy çöp poşetine döküp çöpe arıyorum.ekmek kırıntısı vs.tuvalete dökülmez malum.neyse sonuç olarak arnicadan başka süpürge tanımam

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    Beş Yıldız

    İlk izlenimlerime göre mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2018
    MÜKEMMEL

    Yorumlara bakarak başka yerden aldım. Beklentinin çok ötesinde çok pratik. Emiş ve temizlik mükemmel. Kesinlikle pişman olmazsınız. Olumsuz eleştirilerin hiçbirine katılmıyorum. İyiki almışım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.07.2018

    Alalı 2 ay oldu. Öncesinde 10 yıl phılıps hepa filtreli kullandım. Zamanda çektiği tozları eve üfürmeye başlayınca sulu bora 7000 premium aldım. Süpürdükçe süpüresiniz geliyor. Hele temizlik sonrası suyun içindekiler... Haznenin temizliğide kolay. Kovası ve kova içindeki kova kadar kolay temizlenen parçası ile temizliği zor değil suya tutmanız yetiyor beş dakikanızı almıyor.Bu iki parçayı plastik kap gibi yıkadıktan sonra ters çevirip koyarsanız hemen kuruyor koku yapmıyor. Sağlamlığı noktasında problem yaşanmazsa düşünmeden alınabilecek güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Beş Yıldız

    Merhaba elektrikli süpürge gayet güzel eşim memnun kaldı sesi düşük verdiğimiz paraya değer yalnız kablosunu ağır çekiyor 6 aydır kullanıyoruz genel olarak memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2018
    Bayıldım

    Ev tozuna alerjim var o yüzden Evde süpürge konusunda 1 numara olduğu söylenen başka marka süpürge vardı. Bunu annemin yazlığı için almıştım. Gitmeden bi kullanalım dedik. Turbo başlık kullanmamıştım güzel idare eder dedim. Bi gün turbo başlığı taktım. İnanamadım. Artık hiç yorulmadan tüm evi süpürüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2018
    emiş gücü mükemmel

    Emiş gücü çok iyi suya çekmesiyle de çektiği tozu dışarıya atmıyor. Kullanışlı başlıklar çıkıyor içinden...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2018
    fiyata göre muhteşem ürün

    çocuğu olanların kaçırmaması gereken bir ürün.. torbalı süpürgelerle toz evinizde sadece yer değiştiriyor.. muadil ürünler neredeyse 2-3 katı.. 1 aydır kullanıyoruz ve daha önce almadığımız için pişmanız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2018
    ÜCRETİNE GÖRE PERFORMANS GAYET GÜZEL,DÜŞÜNEN VARSA ALIN DERİM...

    Hiç şüpheniz olmasın...Ürün gayet güzel ve kullanışlı su derdi olur diyenler için haznenin temizlenmesi en fazla beş dakika sürüyor. çekiş gayet güzel ses normal düzeyde en güzel tarafı süpürge ile çekilen toz suya karışdıktan sonra ortama toz olmayan temiz ve kokulu bir hava vermesi. kendime aldıktan ve denedikten sonra dün bir tane de kardeşime sipariş verdim bugün elimize ulaştı. hepsiburada ve satıcıya teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2018
    BAŞARILI

    Süpürgeyi geçen hafta teslim aldık bugün kullandı eşim gayet başarılı umduğumuzdan iyi tşkler.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Beş Yıldız

    Bora 7000 elektrikli süpürge çok iyi, sesi çok az çıkıyor. Buna rağmen emiş gücü de oldukça kuvvetli, zaten emiş gücünü kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi de gayet iyi. Ayrıca ürün estetik olarak güzel tasarlanmış. Kolinin içinden toplam 6 adet süpürge ucu çıktı. Sulu süpürge tercih etmemizin sebebi tozu dışarı üflemedigi için diğer süpürgelere göre daha sağlıklı olmasıdır. Çünkü sulu olmayan supurgelerin en iyisi bile az da olsa tozu disari verdigi için yerden kalkan tozu solutacak cigerlerimize bütün tozu yapıştırmış olacaktı. Ayrıca sulu süpürge alternatiflerini değerlendirdiğimizde en hesaplı ve kullanışlı olan Bora 7000 de karar kıldık. Bora 5000 de olabilirdi fakat sesi biraz fazla çıktığı için tercih etmedik . Ürün tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    süper

    kargo hızlı kaliteli paketleme ve müşteri memnuniyeti güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    ürün güzelmiş

    yorumlara bakarak aldım ürünü ilk defa kullandım kulagı rahatsız etmeyecek bir motor sesi var emiş gücü iyi halıların içinden çıkanları suya hapsetti etrafa rahatsız edecek bir koku bırakmıyor önceki makinem toz torbalı pencere açmadan temizlik yapılması kötü kokuları solumak demekti okadar kötü yani iyiki almışım malzeme kaliteli hortumu v.s içinden baya bi afarat çıkıyor koltuk perde yuvarlak uç dar uç iki tane normal uç biri turbolu daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    Beş Yıldız

    annem arnica bora 5000 kullanıyordu bir kez aldım denemek için bayıldım sonra bende 7000 i aldım vallahi temiz sandığım evim resmen toz yuvası çıktı emiş gücü harika halıyı yerden kaldırıyor zor süpürüyorum işim bitince suyunu döküp kaldırıyorum almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeyin hele benim gibi alerjik astımlı çocuğunuz varsa gerçekten tertemiz yapıyor evi fiyatı diğer uçuk markalara göre çok uygun ve kullanımı harika tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Beş Yıldız

    Çekiş mükemmel yıkaması kolay sesi normal iyiki almışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2018
    Boşuna paranızı kaptirmayin

    Bundan önce çok pahalı süper ürünleri kullandım şimdi satıcıların dediği gibi ferariden inip Tofaş a bindim gelelim olaya makina diğerlerinden kesin sessiz aksesuarları hem fazla hem daha işlevsel kademeli motor ayarı çok iyi kablo diğerleri gibi 5 mt emiş süper toz atma yok arka ve makina içindeki filitre gerçekten tozu tutuyor istediğiniz yere kolayca geliyor bu makinanın tek olumsuz yönü süpürge hortumu çok kısa ama kalitesi çok iyi kesin alın ugraşmayin hem yerli mali yurdun mali kandirilmayin bu işi 500 tl bitirmiş ler dert yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Muhteşem

    Ürünü hediye olarak aldık çok memnun kalıcagından eminiz herkese tavsiye ederim kendi evimdede kullanıyorum pazar günü seçtim salı günü ptt kargoyla geldi daha önceden çok ürün sipariş ettim çok hızlı bir şekilde geldiler pazar günü bile teslimat oldu muhteşem bir site ????????

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2017
    FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL. ÇEKİŞ GÜCÜ YETERLİ. TOZLARIN TEKRAR DIŞARI ÇIKMADIĞINI BİLMEK ÇOK GÜZEL. FİYATI DA ÇOK UYGUN. SULU MAKİNAYI KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ARNİCA DA BU İŞİ ÇÖZMÜŞ ELLERİNE SAĞLIK. UNUTMADAN YEDEK PARÇASI DA ÇOK HESAPLI.

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2017
    hızlı gönderim.

    teşekkürler. teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    aksesuar haznesi yok

    cihaz iyi aksesuar haznesi yok mağaza uyarmış dikkat edin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Bora 7000 Premium 2400 W Su Filtreli Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Bora 7000 Premium 2400 W Su Filtreli Hepa Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat