Arnica Bora 4000S 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica Bora 4000S 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben beğendim.

    Yiyecek kırıntılarını iki dakikada temizlemek için kullanılacak bir cihaz değil tüm su filtreli cihazlar gibi, bu amaçla alıyorsanız su filtreli cihaz almayın, torbalı yada torbasız modellere bakın, ancak temizliği ve cihazı temizlemesi çok pratik su filtreli cihazlar içinde karşılaştırırsanız, kova kapak hariç bir tane parça var kovanın içinde, kovayı gövdeden ayırıp duş başlığı ile 5 dakikada temizleniyor. Kullanmadığım sürede çıkan hava %99 temiz buna gerçekten emin oldum. 4000 modelini kullanmadım ancak internetten incelediğim kadarıyla, 4000 modeline göre 4000s modelinin farkı içinde motordan önce fazladan 1 filtre var motora toz ve su gitmesini engelliyor, motor elektronik devir ayarı ve kova içindeki parça sayısı teke düşmüş ancak süpürme aksesuarları daha kalitesiz ve turbo başlığı yok ben bunları bilerek aldım, onlar daha sonrada alınabilir dert edecek birşey değil benim için. Arnica tüm süpürgelerinde nerdeyse aynı motoru kullanıyor o yüzden çekişleri aynıdır diye düşünüyorum, aksesuar ve tasarımlarını farklılaştırıp fiyatları ona göre belirliyor sanırım. Temizliğinden memnunum 2. süpürge olarak kullanıyorum.Kovanın içinde su bırakmayın ve temizledikten sonra kurumadan cihaza takmayın 3 yıl garantisi mevcut fiyatıda kalitesine göre normal bence.

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2018

    Guzel urun begendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Düşünülür.

    Ürünü yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. İlk zamanlar çok zor gelmiyordu suyunu borusunu tek tek temizlemek ama sonradan bir şey oldu süpürmek istedin işin var uğraş dur hiç pratik bir ürün değil. Su haznesinin içindeki boruları temizlerken canım çıkıyor. Hepa filtresi çok kaliteli değil ayrıca borusu da plastik. Evet makul fiyat ama alırken keşke biraz daha araştırsaymışım diyorum. Çekiş gücü falan şahane ama eksileri benim için şu an daha ön planda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2016
    kolay gelsin

    iyi bir ürün tavsiye ederim. iyikide almışım

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2016
    güzel bir süpürge

    Çok güzel temizliyor, süpürgenin içinde su bırakmazsanız sorun yok, içini temizlemesi de gayet pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    kusursuz çekiş gücü

    Kullanımı rahat, çekiş gücü kusursuz. Öneririm. Memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    MERHABA

    Çekiş gücü mükemmel ve sulu olması zaten çok büyük bi hijyen ben memnunum iyiki varsın arnica ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2016
    çok güzel bir ürün ve hızlı temiz mükemmel kargo

    çok güzel bir ürün ve hızlı temiz mükemmel kargo

  • Evidea aracılığıyla
    Arnica Bora 4000S elektirik süpürgesi

    Geçen yıl kendime Arnica Bora elektrik süpürgesi almıştım. Çok memnun kaldım. Artık ev veya evlilik hediyesi olarak bu süpürgeyi alıyorum. SOn aldığımda yine hediye olacak. Süpürge almak isteyenlere, özellikle bu markayı tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 29.01.2016
    Süpürge eskiye göre (1750w) daha

    Süpürge eskiye göre (1750w) daha az çekiyor r. Ama hiç toz çıkarmadan temizliyor.

  • Evidea aracılığıyla
    süper makina

    çooook memnun kaldım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2015
    Fiyata göre super

    Arnicanin 4000 modeline gore artilari ve eksileri var. Tasarim kesinlikle cok daha basarılı. Hepa filtreye gelene kadar çok sayida ekstra filtre eklenmis. Su kovasindaki parca sayisi teke dusmus ve suyun yukari tasmasini engelleyen bir tasarim gelmis bu da bence cok ciddi bir arti. Borusu cok uzun ve kesinlikle egilmenize gerek yok. sanirim 1.80 boya kadar egilmeden supurme imkani taniyor. klik sistem de guzel olmus borularda. min-max emis ayari da eklenmis. hersey cok guzel fakat 2 eksisi var bana gore 1.si borusu plastik (cok kalitesiz degil ama neticede mukavemeti dusuyor) , 2. si de turbo fircasi yok ve tek uc da cok kaliteli degil. Bunun disinda 4 dortluk bir urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2015
    iyiii

    harika super cok iyi süpürge

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2015
    evinizde İkinci bir makinanız olsa iyi olur.

    ürün kötü değil ancak birçok kötü ayrıntısı nedeniyle iyi olduğunu da söyleyemicem. hortum ve boru kısımlarının malzeme kalitesinin kötü olduğu zaten söyleniyordu, doğruymuş. hakikaten kırılmaya çok meğilli bir borusu var. daha kaliteli olmalıydı, evimdeki spotçudan aldığım dandik süpürgenin borusu bundan çok daha kaliteli. ayrıca hortum borunun baş kısmından 360 derece dönmüyor, bu nedenle süpürürken boruyu çevirme sorunu yaşanıyor sürekli, kullanım kolaylığı sağlanmamış. çok çok büyük bir eksiklik. bu ürünü alacaksanız, pratik kullanımlar için ikinci bir dandik süpürgeniz olsa iyi olur. bu ürün sulu olması nedeniyle, ve ayrıca su kabının içinde ikinci bir kap (boruları falan barındıran) olması nedeniyle suyu boşaltma işlemini çok pratik kılmamaktadır. suyu boşaltırken su kabının içinden ıslak bir başka kap çıkıyor (hem ıslak hem kirli) ve onu da yıkamanız gerek. hani yere bi tuz döküldü iki dakka süpüreyim desen bu ürünle yapmak istemeyebilirsin, kısa kullanım için pratik değil. ama bu ürün hafta sonu temizlikleri için gayet iyi, sulu olduğu için tozları geri salma konusunda cimri olduğunu düşünüyorum ve zaten alma nedenim de bu. ben memnunum. ama ikinci bi süpürgem olmasa biraz tedirgin olurdum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2014
    A +

    4000 modeline göre daha afilli ve kaliteli duruyor.hb ekibine teşekkürler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Bora 4000S 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Bora 4000S 2400 W Hepa Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat