Arnica Tria Siyah Elektrikli Süpürge Yorumları

Arnica Tria Siyah Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    Memnun kalmadım

    Daha 4. kullanışta aletin sap,kısalma uzatılma düğmesi bozuldu.Son derece uyduruk plastikten yapılmış,dayanıksız..1 ay dayandı. Kimseye tavsiye etmiyorujm

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2016
    PARANIZI VERMEYE DEĞMEZ...

    Satın aldığım ürünleri genelde kötülemeyi sevmem ama genele bir duyurum var. Eğer amacımız elimizin altında işimizi görecek bir aletin bulunması ise arkadaşlar tavsiyem üç kuruş daha fazla verip, kalitesi belli olan ürünleri tercih etmek gerek. Ben bunu alalı yaklaşık 3 ay oldu ve gittikçe çekiş gücü zayıfladı. Yani bunun 2000 Watt olduğuna bakmayın, o kadar ahım şahım bir şey değil, ben verdiğim parayı çöpe gitti olarak değerlendiriyorum. Şuan hiçbir faydasını da göremiyoruz. Artık bana da ders oldu, elektronik eşya alırken işimizi görsün diye ucuz mal almaktansa biraz daha fazla verip kalitesi belli ürün almaya çalışacağım, hiç olmazsa faydasını görürürüz. Bu konuda satıcıların bir kusuru tabiki bilemezler, mesele ürünün kalitesi, ben bunu anlatmak istiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    mükemmel

    ürün elime çok hızlı ulaştı öncelikle bunun için teşk ediyorum. alır almaz kullanmaya başladım. çekim gücü çok iyi. ürünün ağır olduğunu yorumlardan okumuştum ama hiç ağır değil. rahat kullanabılıyorum. 360 derece dönen başlığı ayrıca çok işime yarıyo. almayı düşünen herkese tavsiye edebilirim. ha unutmadan , ürünün tek olumsuz yanı kanepe yatak altındaki tozlara ulaşamaması :) sığmıyo :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    iyi ürün hızlı teslimat

    iyi ürün hızlı teslimat güvenilir firma

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2016
    güzel

    zamanında geldiği için teşekkur ederim 1 gunde elımde oldu teşekkurler hayalimdekiherşey

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2016
    *****

    ürün geldi çok memnunum ancak ayarlanabilir sapı hemen bozuluyor. ve eki parçalar geldiğinde bu makineye uygun değildi. onun haricinde çekişi mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    selam

    harika bir urun kullanimi cok iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 17.02.2016
    Katlanabilir Boru

    Katlanabilir borusu sayesinde kullanırken zorluk çekmiyorum. Bu tarz konfor arayanlar için gayet iyi bir ürün. Emiş performansı da standartların üstünde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    İyi bir ürün

    Denildiği kadar ağır değil emini gücü iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2015
    Güzel bir ürün

    Çekiş gücü süper. Makine ağır olduğu için iş yaparken biraz insanı yoruyor fakat pek sıkıntı olmuyor. Pratik bir makine. Filtresi de iki kat olduğundan dolayı dışarı fazla toz vermiyor. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    çok rahat ve kullanışlı

    kullanımı rahat geldi daha önceki süpürgem 1600 WT tu, bu kesinlikle fark ediyor. hafif kilim gibi eşyaları süpürürken havaya kaldırıyor buda iyi çektiğine işaret. fırçalı aparatı sayesinde evdeki kedimin tüylerini de toplamış oluyor koltuk ve yerlerden. işim bitince de uzatma sapını kısaltıp tutma aparatını katlayınca çok az yer kapladı. umarım ileride bu tip aletlere kablo toplama yeri de kazandırırlar. bunun dışında gayet güzel. fiyatı araştırdığım kadarıyla en iyi burada. tş kler HB :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Tria Siyah Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Tria Siyah Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat