Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFTR 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFTR 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MUHTEŞEM

    ÇOK KUVVETLİ BİR ÇEKİŞİ VAR TOZ HAZNESİNİ TEMİZLEMEK PRATİK KIRMIZI RENGİ DAHA PAHALI SADECE RENK İÇİN O FARKI VERMEK MANTIKSIZ KENDİME ALDIKTAN SONRA ANNEM VE TEYZEMDE ALDI TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018

    evet gayet Guzel

  • NI1 aracılığıyla, 17.08.2018

    çok gürültülü. eski zaman aletleri gibi

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2018
    BAŞARISIZ

    BEKLENTİLERİMİ KARŞILAMADI ,ALMAYIN DERİM

  • NI1 aracılığıyla, 09.06.2018
    Karcher WD2

    Ürünün açıklamaları yanıltıcı demiyorum,ancak tam olarak ürünü yansıtmadığını kullandığımda anladım.Özellikle SES konusu rahatsız edecek desibelde,Çalıştırdığımda zavallı kedim 2 saat saklandığı yerden çıkmadı.Bunun dışında söylenecek başka bir eleştiri görmedim.Fiyat/ürün/kalite mukayesesi yapılırsa bence iyi bir alışveriş.Ama büyük ev temizliği için kullanmanızı önermem.Ben atölyemde kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Beş Yıldız

    ürün iyi ambalaj edilmiş ve hızlıca kargo edilmiş...fiyatta piyasaya göre uygun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Dört Yıldız

    Ürün sipariş verdikten 2 gün sonra elimdeydi. İlk izlenimlerime göre gayet başarılı bir ürün. Piyasaya göre oldukça uygun fiyattan aldığım için mutluyum. Ayrıca Electorlux.com üzerinden ürünün kaydını yaptığınızda 2 yıllık garanti süresi 5 yıla çıkıyor. Bence gayet makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    BENCE COK IYI

    Ben cok arastirdim almadan once..bu fiyata alabileceginiz en iyi urun bence..parasini fazlasiyla hak ediyor bence (piyasadaki muadillerine gore)Urun ikinci gun elime ulasti..paketleme,gonderim hizi falan 10 ustunden 10.urunu hemen test ettim..goruntusu cok sik..dijital hiz ayarlama gostergesi cok guzel..cekim gucu super..halidan resmen sokemiyorsunuz ,yapisiyor o derece..;)) agirligina ve ebatina gelince ,evet biraz buyuk galiba..bu sizde sikinti yaratmayacaksa mutlaka alin derim.ses olayi da bence fena degil..bi motor gucune bu ses normal dir..ben cok begendim.bunlar tabiki ilk gozlemlerim(ilerde ne gibi problemler yasanir bilmiyorum..insallah yasamayiz)

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2015
    harika

    Harika bir ürün.. Teşekkürler..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFTR 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux UltraCaptic ZUCHARDFTR 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat