Electrolux ZS220B Energica Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ZS220B Energica Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2015
    Kaliteli

    Ürün çok kaliteli sapından ucuna filtresine kadar malzeme ve tasarım çok başarılı. Çekiş gücü de iyi marka büyük makineler kadar var. İlk kullanımda kısacık bir sürede haznede birikenleri görünce inanamadık. Gerçekten kaliteli fiyatına göre iyi iş çıkaran bir cihaz. En önemli eksiği ses ve ağırlığı. Ufak tefek kırıntı veya kısa işler için pratik bir süpürge için ağır ve yorucu. Evde kaliteli güçlü bi makinesi olanlar ufak tefek işler için şarjlı küçük bi model alsınlar. Bu resmen süpürge. Evi baştan sona süpürebileceğiniz kalite ve sağlamlıkta güçlü dev gibi bişey. Ufak tefek hafif pratik bi makine hayal etmeyin. Eşim eğilmemek için uzun saplı bi model istediğinden bunu tercih ettik. Bence daha güçsüz de olsa şarjlı hafif bişey almalıydık. Ürün süper ihtiyacı bu güç ve boyutta olanlar için. HB de çabucak gönderdi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2015
    bu fiyata ideal

    kargo 15 gün dedi ama erken geldi.kalitesi çok iyi biraz agır ama çekimi ve sağlamlığı mükemmel tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    HERKEZE ÖNERİRİM.......

    bİRAZ AĞIR OLMASINA RAĞMEN EMİŞ GÜCÜ ÇOK YÜKSEK............HALI VE PARKE SÜPÜRMEK İÇİN AYRI APARATLARI VAR........ÇOK KALİTELİ VE FİYATI HEPSİ BURADA DA ÇOK UYGUN.............TEŞEKKÜR EDERİM.............

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    Bu fiyata en iyisi

    Çekişi orta kalite bir normal süpürge kadar.Normal süpürgeyi artık pek kullanmıyoruz.Biraz ağır yaşlı ve güçsüz olanlara tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    çekişi mükemmel

    Önceki (başka marka)dikey süpürge bir buçuk yılda kırılmıştı. Araştırırken en uygun olarak bu sitede bulduk kaçırmak istemedik. Malzeme kalitesi iyi. Eşim süpürgenin çekiş gücünün mükemmel olduğunu; dikey süpürge için biraz ağır olsa da çok önemli bir sıkıntı olmadığını söyledi.Güç ayarı olsa daha iyi olurdu. Sonuç olarak tavsiye edilebilecek bir ürün. Alan pişman olmaz. Alırken renk seçeneği sunulsa ne güzel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2015
    Hayal kırıklığı

    Ürün gerçekten ağır ve halıda ileri hareket ettirmekte zorlandım. Ayrıca açıklamada gösterildiği gibi kenarlari silikon olan başlık yerine daha basit bir başlık çıktı kutudan . Pratik bir ürün değil ve görünüş olarak da kaba .Çekiş gücünden memnun kaldım .

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2015
    Biraz ağır..

    Ürün 2 gün önce elime gecti ve hemen denedim. Yorumlara bakarak almıstım denildiği gibi biraz ağır. Çekişi cok kuvvetli bu nedenle süpürmek biraz yorucu oluyor ama ben sesinin diğer bazı süpürgelerde oldugu gibi fazla olmasını istemediğim icin bunu tercih etmiştim. Denildiği gibi sesi rahatsız edici degil..İçinden cıkan aparatlarını gösterir kağıda göre bir aparatının eksik oldugunu farkettim. (Sanki koltuk süpürme aparatı gibi bir sey) Eger öyle ise ilgili firmanın göndereceğini ümit ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    Kullanışlı

    Ürün az önce elime geçti ağırlığı haricinde gerçekten çok kullanışlı. Aslında ilk elinize aldığınızda bu ağırlığı hissetmiyorsubuz ancak çalıştırdığınızda çekiş gücü yüksek olduğu için yüksek olduğu için halı üzerinde biraz zor gidiyor. Güç ayarlama düğmesi yok. Uzatma borusu plastikten ama sağlam görünüyor. Daha bir kez kullandım ve memnun kaldım diyebilirim seside asla rahatsızlık verici değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    tavsiye edilebilir bir ürün.

    ürün ü eşime aldım. emiş gücü gayet iyi. tavsiye ederim. sesi diğerlerine göre az. bu yüzden bence ayar düğmesine gerek yok. biraz ağır gibi. ama diğer toz torbalı bosch marka süpürgemizi kullandırmayacak kadar iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2015
    artik diger supurgemi kullanmiyorum

    emis gucu gayet iyi.ben artik her isimde kullanoyrum diger supurgemi acmiyorum bile..baska markalaride denedim sesi gayet az.fakir darky cok mehsur ama onu solda sifir birakti.biraz agir ama alisiyo insan zamanla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2015
    İyi bir ürün gibi...

    1. Ürün çin malı. 2. Çekişi çok kuvvetli ve makine 4,25 kg ağırlığında. Bu durum bazı bayanlar için zorlayıcı bile olabilir. 3. Çekiş ayarı yapılabilir dense de bu yanlış. Çekiş ayarı kesinlikle yapılamıyor. Ürünün sitedeki tanıtım bilgileri de bu yüzden hatalı. Ürün resminden de anlaşılacağı üzere ayar yapılacak bir kısım yok. Bu yüzden ayarla ilgili hassas olanlar bu ürünü almayı biraz daha düşünebilirler. 4.HEPA filtrenin sınıfı anlaşılmıyor. Ürün tanıtımında da belirtilmemiş. Çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama belirtilmediğine göre HEPA 11,12,13 veya 14 de değildir. 5.Ürünün yanında uzatma aparatı ve ayrı bir parke başlığı geliyor. 6.Pratik kullanım için ağır, fakat kuvvetli diye yazan kişinin yorumları tamamen doğru. Bu yoruma ben de katılıyorum. SONUÇ olarak makinenin gücü eğer zamanla azalmazsa normal ev süpürmede bile kullanılacak kadar güçlü. Güç ayarı yapılamasa da aldığım için pişman değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2015
    Pratik kullanım için ağır fakat kuvvetli

    Ürünü eşime aldım çok şık, malzemesi kaliteli. Çekiş gücü güzel fakat pratik kullanım için ağır.filitre kapak açma yeri biraz daha sağlam olabilirdi. Biraz zorlamayı kırılacak gibi. Dikkatli açıp kapamak gerekiyor. Katalogda güç ayarı var yazıyor fakat biz göremedik yani yok. Sesi diğerlerine göre biraz düşük olması güzel. Ürün gönderimi hızlı hepsiburada çalışanlarına teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ZS220B Energica Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ZS220B Energica Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat