Hıper M380 Usb Siyah Optik Mouse Yorumları

Hıper M380 Usb Siyah Optik Mouse yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.05.2017

    hiç oyun oynamayan birisi için bu fiyata alınabilecek en iyi mouse diyebilirim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.04.2017

    ben oyun da oynuyorum iş de yapıyorum fareyle ve ikisinde de oldukça iyi sonuçlar alabiliyorum. hiç sorun vermedi benim kullandığım süre boyunca şimdi arkadaşım için de sipariş ettik. fiyatı itibariyle bence diğer farelerden daha iyi bile denebilir. dayanıklı diyebilirim ben fare için.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.11.2015
    hız için iyi

    ucuz ve kendi avucuma uygun bir mouse bulabildim sonunda. hafif olması benim için daha uygun çünkü hızlı bi şekilde kullanmam gerekiyor fareyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.07.2015
    yer sorunu olmuyor

    yüzey farketmemesi güzel oluyor bazen yatağımın üzerinde takıldığım için :)

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.06.2015

    hafif ve kullanımı rahat bi mouse. avucu terletmeyen bi yapısı var aynı zamanda. kullanmak için yüzey seçimi yapmıyor. beklentilerimi karşılayan bi mouse oldu.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 07.11.2013
    Hem hesaplı hem kaliteli

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum, ele tam oturuyor ve yormuyor driver problemi olmaması avantaj...mouseye fazla para vermek istemeyenler için ve yedek mouselere sık ihtiyaç duyanlar için ideal kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hıper M380 Usb Siyah Optik Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hıper M380 Usb Siyah Optik Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat