Arzum AR4017 Cleanart Plus Turbo 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4017 Cleanart Plus Turbo 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    BU ÜRÜNDEN ALDIM GAYET MEMNUN KALDIM TESLİMATTA HER HANGİ BİR AKSAKLIK OLMADI TEŞEKKÜRLER

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.03.2021

    Cok guzel tekk kelimeyle sahane bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2019
    Beş Yıldız

    Ptt kargo ile hasarsiz geldi. boyutu kucuk cok yer kaplamiyor , islevi buyuk. halida emis gucu C sınıfi cok iyi orta ayarda kulladigim halde haliyi kaldirdi. Filtre kısmi cok onemliydi benim icin hepa filtreli diye aldim , birlesim yerleri cok basarili ,hic toz kacırmiyor geriye. 4 baslık var hepsi de kullanisli ozellikle fircali baslik olusu hayvan severlerin isini kolaylastiriyor. basliklarin birlesme noktalari sıkı ve kaliteli. fiyatina gore cok iyi bir urun. beklentimin ustunde geldi. garanti suresinin 3 yil olusu da extra bir avantaj zaten. rahatlikla tavsiye edecegim bir urun. (renk takintisi olan varsa firmayla gorussun kirmizi yerine krem rengi geldi. benim icin sorun teşkil etmiyor. işlevini yapsa yeter) (bir de kablo makarası sarmiyordu birkac kez cekip sardirinca duzeliyor bir sorunu yok)

  • NI1 aracılığıyla, 16.10.2018

    Bu ürünü ben kullanıyordum arkadaşıma ve anneme de tavsiye ettim, ikinci kez alıyoruz. Özellikle turbo başlığından çok memnunum. Evde evcil hayvan besleyenler için çok işe yarıyor. Fiyatı da bu kapsamda diğer makinelere oranla gayet makul.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.05.2017

    süpürgenin başlığı benim çok hoşuma giden tarafı oldu. hem biriktirme yapmıyor dibinde hem de gücüne etki ediyor genişliğiyle. süpürge biraz ufak olabilir diğerlerine göre fakat bence yaptığı temizlik çok iyi. zaten esas amaç da bu ya :)

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.12.2016
    böylesi daha iyi

    hafif bir makine fakat bıyundan büyük iş yapıyor diyebilirim çekiş gücü sayesinde. ses seviyesi çok yüksek değil. toz torbası bence daha iyi oluyor çünkü diğer türlü en ufak bir çatlama olunca toz saçılıyordu etrafa.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4017 Cleanart Plus Turbo 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4017 Cleanart Plus Turbo 900 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat