Dyson DC37C Advanced Allergy Elektrikli Süpürge Yorumları

Dyson DC37C Advanced Allergy Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.03.2021

    Ürün çok başarılı. 10 yıla yakındır kullanıyorum. Markanin kalitesinin göstermek için yorumu yazıyorum. Bundan sonra da tercih edeceğim markadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Çok iyi

    verdiğiniz paraya değiyor. evde kopegimiz var kıl , tüy , toz bırakmıyor. Ekstra aparatlarini da satın alıp daha kullanışlı hale getirebilmek mümkün.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 31.01.2016
    Kaliteli ürün

    Erdal bey içinde bulunan aparatlar neler dir acaba.tirbün başlığı varmı acaba

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.09.2015
    toz kokusu için alınır

    2 yıl oldu alalı. bu siteden almıştım. philips gibi güçlü bir emişi yok. bu iyi temizlemiyor anlamına gelmiyor. haznesinden çıkanı görünce zaten anlayacaksınız artıları.1 toz kokusu veya görüntüsü en ufak şekilde yok. 2 kolay taşınıyor her yöne kolay sürükleniyor. boşaltması güzel 3 filitre ayda bir yıkanır. zaten çok kirlenmiyor 4 uç kısmı çok pratik. paranız varsa aksesuarları değiştirme şansınız var. 5 dayanıklı ve sağlam hor kullansanızda bir şey olmuyor. 6 yuvarlak olan yanlar kendi ekseninde dönerek darbeleri emebiliyor ürünün hemen hemen kırılma şansı yok. eksileri. çok pahalı. borusu philps kadar işlevsel değil. kişiye göre değişebilir.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.11.2014
    Kaliteli ürün

    İstanbul Bilişim'den satın alalı bir yıldan fazla oldu. Keşke daha önce alsaymışım diye düşünüyorum şu anda. Yıllardır çektiğimiz süpürge sorununu bir çırpıda çözüverdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dyson DC37C Advanced Allergy Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dyson DC37C Advanced Allergy Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat