Samsung VC15H40E0VR Elektrikli Süpürge Yorumları

Samsung VC15H40E0VR Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(67 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2016
    1 YILLIK DURUM ANALİZİ

    İlk alındığında süper çekiyordu. Haznesi tozla doluyor çekiş Güçlü derken haznenin küçük olduğu ortaya çıkmış oldu. Sonra 3 ay sonra hiç çekmez oldu. Filtreler dolmuş. Sordum 90tl ikisi. Sonra motoru yandı garantiye gitti. Yapıldı tekrar 2 ayda çekmez oldu yine filtreler tekrar. Sonra Fırçası yani süpürme ucu kırıldı. Makine pert. Bence yazık. Almayın derim. Daha iyi makineler var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    süpürge çok iyi

    süpürgenin çekim gücünü son ayarda kullanamıyorsunuz motor filtresi çok fazla kirlenmiyor hepa 13 filtresi ve keçe filtresi çok etkin bir filtrasyon düzeyi sağlıyor süpürürken toz atmıyor ana başlığı çok iyi tozları çok iyi topluyor kablosu çok uzun süpürge tekerlekleri sayesinde devrilmiyor çok iyi hareket ediyor engelleri çok iyi aşıyor malzeme kalitesi çok iyi süpürgenin sesi az çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2016
    Beş Yıldız

    Çekim gücü oldukça iyi. Şimdiye kadar kullandığım en sessiz ürün. Küçük olması pratiklik sağlıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2016
    Ürün gayet başarılı.

    Ürün gayet başarılı. 5 dakikada evdeki tüm halılarda kalan tozu kiri çektim. Süpürgenin içi toz yünleriyle doldu çekim gücü harika bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Eski makinayla süpürürken sıcaklık ve kötü bir koku vermesi yüzünden değiştirdim bu makina çalışırken ne sıcaklık ne de kötü bir koku bırakıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2016
    urun gayet iyi

    urun cok iyi fiyat burda biraz pahali gibi ama urun cekis ozelligi cok iyi memnun kaldik

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2016
    Ürün güzel Kargo felaket

    Ürün güzel Kargo felaket

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2016
    Güçlü

    Güçlü, kompakt bir makine... Bunca aydır hiçbir sorun çıkarmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2016

    teşekkür ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2016
    ????????

    Ürün çok iyi temizliyor. boyutları da büyük değil öyle. orta ayarda temizliği çok rahat ve kaliteli bir şekilde yapabiliyorsunuz. bu arada halıları bu makineyle süpürmek spor yapmayan ev hanımlarının vücutlarındaki yağlarını yakmaya yeter :))

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2016
    saglam alisveris

    hizli ve zamaninda teslim eksiksiz malzame...

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2016

    Ürün güzel. sadece içinde kullanma klavuzundaki başlıklardan bir kaç tanesi eksik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    İdeal Ürün

    Ürünü dün aldık, emiş gücü mükemmel. Keisnlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    Çok başarılı

    Arkadaşlar ürün gerçekten çok başarılı, herkese tavsiye ediyorum. Bana göre tek eksisi toz alma aparatı ile temizlik yaparken çıkarttığı o müthiş ses. O küçük aparat ile maksimum seviyede temizlik yapmanız biraz zor.. Bunun dışında bu fiyata göre gayet başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2015
    ON NUMARA

    Samsung bu işi öğrenmiş çekiş gücü yüksek motor gücü düşük yani az enerjiyle çok iş yapıyor. Hepsiburada.comada kısa sürede teslim ve hesaplı alışveriş yaptırdığı için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2015
    Çok iyi

    Ürünü teslim alalı yaklaşık 1 hafta oldu çok memnun kaldım, fiyat performans ilişkisi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2015
    GAYET İYİ

    Çekiş gücü çok iyi, toz haznesi biraz ufak geldi ama süpürme sonrası hemen temizliyoruz zaten. Temizliği kolay malzeme gayet iyi yalnız taşıma kulpu doğrudan toz haznesine bağlı taşırken çok güven vermediği için dikkat etmek gerekiyor, beraberinde ince uç ve bunun ucuna takabileceğiniz minik fırçalı aparat veriliyor. halı ve parke başlığı standart. Bu başlıkla halı ve parkeyi rahat temizliyorsunuz ancak halı üzerinde kayması biraz güç istiyor, gücünü azalttığınızda daha rahat süpürüyorsunuz. Kablosu epey uzun, borular metal ve kademe ayarlı uzatıp kısaltabiliyorsunuz (plastik hortumun ucuna taktıktan sonra uzunluk ayarlanabiliniyor ) plastik hortum yeterli kalitede . Gayet kullanışlımemnun kaldık tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    Küçük Dev

    Çok kompakt bir tasarımı var küçücük gövdesine başarılı bir tasarım ve üstün teknolojiyi sığdırmışlar.Ama bu çok sağlam olduğu anlamına gelmiyor tasarımının harikalığı nazik bir kullanımı gerektiriyor.Motorunun vakum gücü inanılmaz.Max seviyede abartısız tavana yapıştırıp sallandırabilirsiniz.%40 civarı güç vererek halıları tertemiz yaptık.Toz haznesini her seferinde boşaltmanız gerekebilir.Biraz takıntısızsanız 2 ye çıkar bu ama 3, de mutlaka dolmuştur.Kullanamazsınız.Arka Egzost çıkışında oto klimalarının polen filtresine benzer bir filtre var.Ve aynı yerin kapağında da siyah bir filtre var.Toz kabında da Mavi renkli bir filtre var ki bu mavi filtre ilk süpürmede hafif kirlendi.Demekki 3-4 kullanımda bu mavi filtreyi yıkayıp kurutup yerine takmamız gerekecek. Uzun lafın kısası yeni teknoloji bir cihaz filtelerini temiz tutar ve biraz nazik davranırsanız memnun kalırsınız. (Bu arada 13-09-2015 de 2 farklı ürün siparişi vermiştim süpürge 5.günde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    Çok güzel

    Bu makinayı yeni aldım biraz geç geldi ama sonuç güzel.Emiş gücü harika.Katoloktaki ayaklar içinden çıkmadı.Onlarda olsaydı gerçekten mükemmel olurdu. İçinden çıkan tozu görünce çok şaşırdım eski makinayı boşuna kullanmışım. Almak isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Samsung un ürünleri gerçekten çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2015
    mukemmel

    anneme hediye olarak almistim, supurgenin herseyini cok begendi. ozellikle cekis gucunden cok memnun. evin icindeki en ufak tozlari bile cekiyor. tesekur ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2015
    tavsiye ederim

    ürün aldıktan 1 gün sonra hemen gönderildi ayrıca çok kullanışlı ve küçük çok yer kaplamıyor. üründen çok memnun kaldım tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC15H40E0VR Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC15H40E0VR Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat