Samsung VC20F70HUCC/TR Süpürge Yorumları

Samsung VC20F70HUCC/TR Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2017
    On numara süpürge

    Çok uzun araştırmalar sonucu aldım bu ürünü. Biraz pimpirikli bir kullanıcıyım ben ve bir türlü emin olamadım alıp almama konusunda şu an doğru bir karar verdiğime eminim. Emiş gücü mükemmel ötesi kusursuz derece de, toz algılama sensörü kesinlikle yardımcı oluyor temizlikte, kolunda bulunan aparatlar o kadar pratik ki sizi zaman kaybına uğratmıyor. Diğer süpürgeler de ayrı aparat olarak yollanan parçalar bu üründe kolda bulunuyor ve mükemmel kolaylık. Evimin her köşesinde bulunan samsung yine beni mutlu etti. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2016

    Makinayı çalıştırdım tam bir canavar mükemmel temizliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2016
    GÜZEL BİR ÜRÜN..

    sipariş verdikten sonra ertesi gün elime ulaştı, gayet ergonomik , çekiş gücü iyi , şık bir ürün. sadece tutma yerindeki tuşlara sürekli yanlışlıkla dokunuyoruz ve makine kapanıyor. sessiz modunda çekim gücü çok zayıf. onun dışında kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2015
    DÜŞÜNMEDEN ALIN

    tek kelimeyle diğer makinelerde ömrüm çürümüş.!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2015
    Çekim gücü güzel, tutulan yeri hantal

    Çekim gücü çok iyi, tutulan yerden açıp kapatabilmek çok pratik. Fakat o düğmelere yanlışlıkla dokunup süpürgeyi kapatmak can sıkıyor. Tutma yeri hantal, süpürge yerde çok rahat hareket etmiyor. Sessiz süpürme modunda emiş gücü çok azalıyor, pek işe yaramıyor. Süpürgeyi toplayıp, taşıyacağınız tutamağından kaldırdığınızda süpürge dengede durmuyor, zor taşınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2015
    Samsung VC20F70HUCC/TR 2100W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

    Güzel kullanışlı ve emiş gücü yüksek bir süpürge. Hepsiburada güvencesiyle 3 gün içinde elimdeydi. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2015
    Deneyimim

    Daha önce sulu süpürge ile temizlediğimiz evi bununla birkez daha temizledik bir dolu toz çıktı. İnşallah uzun ömürlü olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Harika bir makina

    İnternette arastirdim videolarini izledim karsima dysonla ikisinin kapismasi vardi ve dysonla ayni hicbir eksigi yok bence kaliteli bir cekis gücüne sahip halidan ayiramiyorum;)))tesekkurler samsung tesekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2015
    Mühendis Bakışı

    Çoğu süpürgelerin, toz toplama yönü ile işleyişi aynıdır. Aralarındaki temel fark toz toplama sisteminin yapısıdır. Çoğunluğunda standart kabaca bir toz toplama sistemi var. İnçe ve kaçan tozları da arabaların hava flitresine benzeyen genelde motor giriş ve çıkışında bulunan filitreye bırakıyor. Dyson farklı iyi bir toplama sistemine sahip ancak çok sesli. Samsung da dyson a yakın bir sistem yapmaya çalışmış. Çekiş güçü ,ses düzeyi ,fiatı , toz toplama sistemi ile en iyi bir kaç süpürgeden biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2015
    Mükemmel performans

    Çekim gücü ve malzeme kalitesi harika bir ürün. Annem için satın aldım ve çok memnun kaldı. Çok sessiz ve çekim gücünü süpürge sapındaki kumandadan ayarlayabiliyorsunuz. Üçgen tasarımı sayesinde sağa sola , yukarı aşağı çektiğinizde ergonomik bir kullanım sağlıyor. Ucuz süpürge alıp pişman olacağınıza uzun süre kullanacağınız bu süpürgeyi alın derim zaten fiyatı da hepsiburadada çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2015
    kalite

    Uzun araştırmalar sonucu çeyizim için seçimim samsung oldu.Teslimde sıkıntı yok,güzel.Şu an kullanamadığım için doğru karar olduğuna inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2015
    kesinlikle çok güçlü

    Ürünü yoğun araştırmalar sonucu aldım. Emiş gücü yüksek, boyutları çok büyük olmayan bir ürün arıyordum. Temizleme ve emiş gücü çok güzel. Ürünün üzerinde hemen kullanıma hazır aparatları ve tuşla kontrol gerçekten çok pratik. Kablo uzunluğu tüm evimi süpürmek için yeterli. Eski kullandığım ürünümle süpürdüğüm halıyı tekrar silkelediğimde toz çıkıyordu, bununla süpürdüm ve denedim şagi halılarda bile hiç toz çıkmadığını gördüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2015
    Kesinlikle yenilikçi

    Ürünü çok uzun zamandır takip ediyordum. Geleneksel süpürgelere oranla çok uzun süre emiş gücünü muhafaza ediyor. Küçük boyutları, aparatlarının üzerine monte edilmiş olması ve etkili süpürmesi başlıca nedenlerim. Bu kalite bu fiyata teşekkürler hb.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    Harika Bir Süpürge

    Süpürgeyi almak isteyenler hiç tereddüt etmesinler. Çok kaliteli ve kullanışlı. Emiş gücü de süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2014
    İlk izlenim

    Özellikle parkeden ayıramıyorsunuz. Epey kol kası çalıştırıyor. Dİkkat edilmesi gereken tek husus fındık, çorap gibi içine kaçabilecek nesnelere dikkat etmek gerekiyor. Hehangi bir sulu yada torbalı süpürge gibi hazneye atamıyor. Tıkanıyor bu sebeple süpürme başlıkları olmadan kullanmayın. Bunun dışnda çok gürültü yapmayan yerden halıları kaldıran dışarı toz vermeyen çok güzel bir elektrik süpürgesi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung VC20F70HUCC/TR Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung VC20F70HUCC/TR Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat