Razer DeathAdder Chroma RZ01-01210100-R3G1 Mouse Yorumları

Razer DeathAdder Chroma RZ01-01210100-R3G1 Mouse yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Beş Yıldız

    Mouse Mükemmel 2 Gün İçerisinde Elime Ulaştı Fps Oyuncuları İçin Mükemmel Bir Mouse

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    RAZER GAMİNG

    Ürün çok iyi,kaliteli tam oyuncular için üretilmiş.Birkere alıcam daha almam derseniz tam sizlik bi mouse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    Mouse Hakkında

    Mouse resimde gözüktüğü kadar küçük değil. Hatta büyük ve orta kısmı baya bir kalın. Çok ergonomik mi bana göre hayır. Lakin USB kablosu falan çok kaliteli altın kaplama zaten. En iyi iletken altındır. Performans olarak kötü değil. Umarım uzun süre kullanabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Beş Yıldız

    FPS oyuncuları için kesinlikle mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    En iyilerden

    Cs:go gibi fps oyunları oynuyorsanız, başka bir mouse bakmanıza gerek yok. Ergonomi, ağırlık, boyut ve malzeme kalitesi olarak en iyisi. 10.000 dpi olması sayesinde, gerekli ince ayarları yaptıktan sonra çok fark ettiğini göreceksiniz. Sanki kendi kendine aim alıyor alet :) Bugüne dek kullandığım en iyi mouse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2016
    oyun da başarılı

    çok iyi bir mause,hızlı tepkimesi iyi milisaniyenin bile önemli olduğu düşünülürse iyi sonuç veriyor.teslimatta hb iyi çalışıyor kargo şirketiyle uyum içinde,sorunsuz elime geçiyor siparişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Çok iyi

    Beyler eliniz küçükse almayın ben aldım elim küçuktü yeni alıştım ama genede iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Mükemmel

    Mouse ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun, çünkü Razer her şeyi baştan yazmış. Razer mouse pad ile kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Diğer Razer modeller için tereddütte kaldıysanız sitesinde ihtiyacınıza uygun mouse seçmenize yardımcı olan uygulama var. Hepsiburadaya hızlı gönderimi için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    Hızlı güvenli....

    hem zamanında hemde sağlam mal güvenilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    Çok iyi bir mouse

    Daha almadım ama alacağım zaten dış görünüşü süper benim bir tanıdığımdada var hiç jitter yapamıyordu artık daha rahat yapabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2016
    Cok Pahalı Ama Deger

    Cok pahalı ama yinde jitter click icin süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    Harika

    Profesyonel Minecraft oyuncularının gözü olan razer deathadder harika bir gaming mouse .

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2015
    Donanım harika, Synapse daha iyi olabilir.

    Deathadder boyutu, şekli ve ağırlığı ile inanılmaz, ergonomik bir oyuncu faresi. Tuşları hafif, yandaki iki tanesi ise yeterince yukarıda, yanlışlıkla baş parmağınızla basmaktan korkuyorsanız (ben korkuyordum) böyle bir durum yok. Yazılımına (Synapse) istediğiniz kadar profil ekleyip bunları da üyeliğiniz (Razer ID) ile senkron olarak kaydedebiliyorsunuz. Synapse kurup üyeliğinizle giriş yaptığınız tüm bilgisayarlarda kayıtlı ayarlarınız otomatik olarak geliyor. Kaydettiğiniz her profil bir oyuna bağlanabiliyor ve oyun açıldığında otomatik olarak ilgili profil aktif hale geliyor. Profil geçiş tuşu belirleyerek bir oyunda birden fazla profil de kullanabiliyorsunuz ama oyuna bağladığınız profil başkaysa 1-2 saniye gibi bir süre sonra otomatik olarak ona dönüyor. Tabi ki bu fare ile değil Razerın Synapse yazılımı ile ilgili, Razerın çıkartacağı küçük bir güncelleme ile çözülebilecek bir eksiklik. Synapsein gayet gelişmiş ve kullanımı kolay bir de makro editörü var. Tabi ki "Ben aynanda ctrl ve shifte basıyorken fare tekerleğini yukarı döndürdüğümde klavyeden Lye basmışım gibi olsun istiyorum" tarzı ileri düzey ihtiyaçlarınız varsa hâlâ AutoHotkey gibi yardımcı uygulamalar kullanmanız gerekecek. Ama bu 50 farklı tuşa basmanız gereken bir MMO oynamıyorsanız başınıza gelmez diye tahmin ediyorum. Oynuyorsanız da Razerın Deathadderdan ziyade Naga veya Naga Hex farelerini tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Razer DeathAdder Chroma RZ01-01210100-R3G1 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Razer DeathAdder Chroma RZ01-01210100-R3G1 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat