Nilfisk Elite P Classic Parquet 1150 W C Sınıfı HEPA Filitre Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Elite P Classic Parquet 1150 W C Sınıfı HEPA Filitre Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 16.10.2016
    perfect :)

    Avantajlar : hepa 14 olması
    dyson almaya gerek yokmus...harika bir süpürge çekim gücü kuvvetli sessiz ve dısarıya toz kaçırmıyor cok memnunum iyiki almısım herkese tavsiye ederim harika bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    NİLFISK

    ÇEKİŞ VE EMİŞ GÜCÜ SÜPER ,EVDE TOZ KALMADI DİYEBİLİRİM .ESKİ SÜPÜRGEM İLE SÜPÜRDÜKDEN SONRA BİLE TOZLAR HAVADA UÇUŞUYORDU .ŞİMDİ BİR KAÇGÜN EV DE TOZ GÜRÜNMÜYOR.AYRICA ÇOKTA SESSİZ. UMARIM UZUN YILLAR BU PERFORMANSI İLE KULLANILIR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    süper çekiş gücü

    Süpürgenin çekiş gücü çok iyi. Başlığı ile duvara tutunabiliyor. kol üzerindeki kumanda ile süpürgeyi durdurup başlatmak da kolaylık sağlıyor. Bunun yanında turbo başlığını da tedarik ederseniz derinlemesine bir temizlik sağlarsınız halılarınızda. Çalışması da sessiz. Ve ortama hiç toz vermiyor. İçindeki toz torbası bile başarılı ki, toz torbasının olduğu yerde bile toz yok, o derece yani.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Elite P Classic Parquet 1150 W C Sınıfı HEPA Filitre Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Elite P Classic Parquet 1150 W C Sınıfı HEPA Filitre Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat