Beko BKS 9322 2000 W Hepa Su Filtre Silindir Vakum Elektrikli Süpürge Yorumları

Beko BKS 9322 2000 W Hepa Su Filtre Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.12.2023

    Islak ,kuru 2000 watt yüksek çekiş gücü var. Su ile kullanırsanız bazı pasaklı,tembel kadınlar gibi Islak bırakmayınız. Günlük temizlikte Susuz da kullanabilirsiniz.işte o zaman tembellik yapabilirsiniz 15 günde bir temizlersininiz sıkıntı olmaz. Torba,hepa filtre,mit,alerji derdine son veren harika makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çeyiz alışverişi için sipariş verip aldım. Elektrik süpürgesine ait ne varsa paketin içerisinde hepsi vardı. Toz torbası olmayan su filtresi ile temizliğinizi yapabileceğiniz bir elektrik makinesidir. Kablolu bir makinedir. Kullandığımda memnun kalırım, umarım. Siparişi gönderme konusunda oldukça iyilerdi. Paket evimize ulaştığında hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık. Eksik tek bir malzeme bile yoktu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2021
    sakin almayın

    Olumsuz yönleri: bnde aldim temizligi gerçekden çok zor hele cocuklu biriyseniz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.11.2020

    Ürunü temizlemek evet biraz zahmetli. Fakat iyi taraflari temizleme zorluğunun onüne geciyor. Kesinlikle dip kose her yeri halinin uzerindeki en ufak kılı tüyü tozu topluyor. Zeminlerde de gayet basarili hatta silmeye gerek kalmayacak seviyede tertemiz yapiyor. Ürünü 2015 te aldım ve 5.5 yıldır kullanıyorum. Gücü aynı sekilde.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.02.2020

    Keşke almaz olaydım. Sessiz diye aldım sesi ölüyü uyandıracak derecede yüksek . Temizlemesi ayrı bi rezillik dünya kadar parçası var. Temizlemesen koku yapıyo artı çekiş gücü düşüyo. Hiç tavsiye ermeyeceğim bir ürün !!

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.07.2019

    3 yıl sulu. 4 yıl toz torbası takarak kullandım. Ürün gayet iyi. Sorunu sulu iken temizlemesi idi. Su haznesinin içine giren iç boruyu çıkarıp herhangi bir toz torbasini, çıkan parçanın yerine uygun bir şekilde makasla kesip takınca toz torbalı oluyor. Mekanik bilginiz yoksa tavsiye etmem bu uygulamayı. Ben firmanın yerinde olsam bu işi üretimde uygular sulu ve torbalı seçeneği sunarım. İsteyen sulu isteyen torbalı kullanırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019

    Biraz fazla sesi var ama çok iyi çekim gücüne sahip

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2019
    Sakın Almayın!

    Olumlu yönleri: Gerçekten olumlu tek bir yanı yok Olumsuz yönleri: İlk kez ev kurmaya başladığımda bilşnçsiz bir şekilde torba derdi olmaz diye düşünerek aldım rezalet bir makina nedenini uUn uzun yazayım ben yandım eller yanmasın. 1- Yapboz gibi su haznesinin bir sürü parçası var ve süpürünce hepsi kirleniyor hepsini yıkama aşamasında tek tek açıp temizliyorsunuz.Temizliyorsunuz dediğime bakmayın elinizden geleni yapsanızda iyi temizlenmiyor. 2-Her süpürmeden sonra temizlemek o parçaları çıkarıp takmak gerekiyor isterseniz bekletin ve olacakları görün. 3-Hergün temizleseniz dahi bir süre sonra leş gibi kokuyor ve içinde temiz su olsada bütün ev leş gibi kokuyor.Ev süpürmekten soğudum haftada bir kendime bu eziyeti çektiriyordum ki iki gün önce sattım yeni arayıştayım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.02.2019

    Aldığım güne lanet olsun!

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.01.2019

    Hic mi memnun kalmadim.Calisan bir bayanim vaktim dar fakat sulu olmasi sebebi ile parcalarini temizlemesi topladigi pisligi dokmesi parcalarinin zor takilmasi sebebi ile tam bir iskence.Sipurgeyi temizlemez birakirsaniz igrenc pis koku ve mantar olusumlari oluyor.Esimle evde parca takamama da tam bir kavga sebebiydi.cekisi ve emis gucu super.Neyseki makineyi rafa kaldirip yeni bir supurge aldim.Sulu supurge asla tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Dört Yıldız

    Çok profesyonel bir makina değil sonuçta. Çekimi kuvvetli ilerleyen sürelerde ne gösterir bilinmez ancak fiyat performans ürünü diyebiliriz. Aldığımızda mağaza fiyatından 80Tl aşşağı olduğu için bu siteden aldık, memnunuz sıkıntı yok...

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    Berbat

    Berbat bi süpürge. Aldığım güne lanet olsun. Performans olarak orta derecede fakat temizleme durumu tam bi işkence. İşin biter bitmez çıkarıp tek tek tüm aparatları yikanmasa les gibi koku sarıyor tüm evi. Yikamakda problem ki hiç bir şekilde en ufak bi kır kalmasın yine koku yapıyor...

  • NI1 aracılığıyla, 09.03.2017
    fiyat-performans açısından gayet iyi

    Ürünü daha önce kendi evimize aldık ve performansından eşim memnun kaldı. Çalışması biraz sesli ama daha sessiz çalışan ve bu makinanın çok üzerinde fiyatı olan makinaları almaya değmez. Şimdi kızımın evine aldım. Bildiğimiz makine olduğu için tercih ettik. kolay sökülen parçaları sayesinde temizliği rahat. hiç toz bırakmaması ve sulu filtre sayesinde emdiği tozu arkasından bırakmaması sebebiyle eşim tavsiye ediyor. Eşim memnun umarım kızım da memnun kalacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2017
    Güzel ürün

    Eşim uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar verdi,Beko kalitesi belli zaten çekim gücü çok iyi sesi biraz fazla o da güçlü motorundan kaynaklı sanırım,bu fiyata göre güzel ürün..

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    SÜPERRRRR

    Ürün çok şık ve kullanışlı. Çekim gücü süper.

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2016
    Beko su filtreli elektrikli süpürge

    Süpürgeyi anneme aldım. Almadan önce tereddütlüydüm kullanamaz diye. Ama çok teferruatlı bir arac olmadığını gördüm . Tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • Koçtaş aracılığıyla, 13.08.2016
    Güzel ürün

    Ürün görünüş olarak çok güzel. Zaten Beko markalı, kaliteli ürün. Tek sıkıntısı sulu olması ve her temizlikten önce su doldurup, her temizlik sonrası suyu boşaltıp hazneyi temizlemek gerekli.

  • Koçtaş aracılığıyla, 20.05.2016
    Mükemmel

    Düşük fiyata çekinerek aldığım ürün mükemmel çıktı. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2016

    Urun harika. Kesinlikle sulu elektrik supurgesini tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2016

    Ürünü kullanmayı bilirseniz çok süper

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKS 9322 2000 W Hepa Su Filtre Silindir Vakum Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKS 9322 2000 W Hepa Su Filtre Silindir Vakum Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat