Blue House Storm Mor Elektrikli Süpürge Yorumları

Blue House Storm Mor Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Bir Yıldız

    Böyle makine olmaz çekim gücü sifir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    İdare eder

    Yer kaplamasın diye aldım. Çok fazla kullanmadım ama üçgen ucu kullanmıyorum bi işe yaramıyor çocuk oyuncağı gibi geldi :) Benim ev küçük tek başımayım ufak uçlarla normal zeminde iş görüyor. Halıda falan denemedim... Birde kablosu büyük evlerde yetersiz kalır. Alacak olan uzatma kablosuda alsın

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    Blue House BH011C Storm Elektrikli Süpürge

    ürün bir haftadır evde hergün kullanılıyor.genel olarak üründen memnunuz.artıları çekiş gücü çok iyi torbasız oluşu ve kolay temizlenmesi eksi yanı bayanlar için biraz ağır bir gövdesi var ve biraz gürültülü çalışıyor.sonuç olarak daha şimdiden gündelik kullanımdan ziyade normal elektrikli süpürgenin yerini aldı diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Pratik

    Ürün elime dün geçti hemen denedim. Kullanımı pratik, çekim gücü beklediğimden daha iyi, toz haznesi yeterli. Sesi beni çokta rahatsız etmedi. Herhangi bir süpürge kadar sesli. Olumsuz yönleri motor kısmının büyük olması. Bu yüzden kapı arkasına vs sığmıyor. Askı aparatını kullanmak lazım ama duvara dayanıncada dik duruyor. Kendi başına dik dursa süper olurdu. Beklediğimden iyi bir ürün geldi. Klasik süpürgeyi kullanmaya gerek bırakmıyor:

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2016
    Fena değil

    Süpürge güçlü ve kullanımı pratik. Çok ağır değil. Eksisi ise sesinin çok yüksek oluşu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    Pratik kullanışlı

    Dikey süpürge rahatlığına alışınca büyük süpürgemi çıkarmıyorum artık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    hazneli toz çıkarmıyor

    torbasız haznesi ve gücü sayesinde büyük temizliğimizi kolay yapıyorum ve hiç yer kaplamıyor ufacık, büyük süpürgemden tek farkı pratik olması :) artık büyük süpürgemi çıkarmıyorum gerek kalmadı teknolejiyi takip eden Hepsiburadaya çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2015
    Çok Pratik

    Mükemmel işlevsel bir ürün. Yer, tavan, koltuk arası, perde her yeri kolayca temizleyebiliyorsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Blue House Storm Mor Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Blue House Storm Mor Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat