Sinbo SVC-3463 Elektrikli Süpürge Yorumları

Sinbo SVC-3463 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2017
    Güzel ürün

    Ürün güzel.Teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016

    Normal elektrik süpürgemiz vardı bunu mutfakta pratik süpürmeler için aldık. Artık başka süpürge kullanmıyoruz. Kesinlikle tavsiye derim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2014
    İYİ

    ÜRÜN KALİTELİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2013
    beklentimi karşılıyor

    açıkcası elektronik ürün alırken birebir bakmadan almama taraftarıyım.ama site güvenle alışveriş yaptığımdan içim rahat.dikey süpürge almadan önce çok araştırdım.çok yorum okudum.sonunda bu ürünü aldım.kurulumu çok basit,kolay kullanımlı,hafif,manevra kabiliyeti güzel,sök tak basit,800 watt aldanıp çekişi yok sanmayın süper çekiyor,taşıması rahat,hafif bir ürün.Ama biraz sesli vede kablosu çok uzun değil.fakat yine de pahallı ürünlere onca para vereceğinize bu ürünü alın kullanın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2013
    gayet iyi

    fiyatıyla kıyaslayınca gayet iyi bir ürün.tek yaşayanlar ve öğrenciler için oldukça pratik pek yer de kaplamıyo tavsiye ederm.benm evim oldukça küçük yeterli geldi,çekiş gücü iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2013
    Fena değil

    Ürünün elime geçme süresi çok kısa oldu. Teşekkürler Ürün de çok pratik. Çok ahım şahım bişey beklemeyin ama bu fiyata ufak tefek kırıntılar için çok çok iyi. Sadece biraz fazla ısınıyor gibime geldi. Uzun süreli kullanıma dayanmaz heralde...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2013
    Beğendim.

    Aldığım ürünü çok beğendim. Anneme Anneler Günü hediyesi olarak almıştım, annem hafifliğine rağman o kadar iyi iş görmesine bayıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2013
    kücük ve pratik

    üründen 3 tane aldım.kucuk ve pratık olmasıyla cok kullanıslı. ev ıslerınde hanımların en buyuk yardımcısı sapının sokulup takılır olması cabası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SVC-3463 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SVC-3463 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat