Goldmaster Hanımeli GM-510S Dik Süpürge Yorumları

Goldmaster Hanımeli GM-510S Dik Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2018
    5 yıldız hemde yerli...

    Perşembe akşamı verdiğimiz sipariş hızlı şekilde cumartesi öğlen elimize ulaştı..Teşekkürler. önceden isim yapmış bi markanın süpürgesini 100 tl ye servisinde tamir ettiğimiz halde bir ay dahi kullanamadan tekrar arıza yapmıştı çöpe attık..Yerli malı yurdun malı diyerek Goldmaster ı aldık ilk testimize göre çekiş gücü oldukça iyi hizmet iyi daha ne olsun?Yabancı ürünlere bunun 2 3 katı para vermektense Goldmaster aynı işi daha ucuza yapıyor..Bilginize...İsim yapmışlar diye boşa para harcamayın..Ülkemizin şirketlerini destekleyin..

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2018
    Alınır

    Annem test etti güzel dedi alınır

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2016
    Kaliteli

    Ürün kaliteli emiş gücüde çok iyi. Tavsiye ederim. Çarşamba şipariş verdim cuma elime geçti. Kutu hırpalanmamış ve gayet sağlam teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster Hanımeli GM-510S Dik Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster Hanımeli GM-510S Dik Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat