Conti CZC-101 Cera 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge Yorumları

Conti CZC-101 Cera 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 05.11.2020
    biraz ağır

    ürünün beğendiğim yönleri çekiç gücü halıda ve parkede iyi süpürüyor .bir çok ek aparatı var koltuk süpürme ince başlığı gibi .Cilalama fonksiyonunu henüz kullanmadım .Ürün sağlam kablosu kalın ayrıca dik bir şekilde duruyor herhangi bir yere yaslayarak saklanmasına gerek yok. Büyük süpürgeyi ancak ayda bir açarım artık süpürme performanstan gayet memnunum şuan sesi de gayet iyi gece rahatlıkla çalıştırılır. Ürünün en belirgin olumsuzluğu ağır kol kası yapmanız olası m:)

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2019
    güzel ürün

    ürün anlatıldığı güzel severek kullanıyoruz fiyatina Göre süper

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2018
    Vasat sayilacak bir cihaz

    Zamanında gönderildi. Sorun olmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2018
    Ev tipi en iyi cila makinesi

    Öncelikle elektrik süpürgesi modundan cilama moduna nasıl gecireceğimi çözememişken ( harici bir düğme yok çünkü)conti den hemen destek geldi. Hem basit bir baslık egmesi hareketi ile süpürgeden cilalama moduna geçiyor , sprey seklindede cilanizi kullanırsanız , mis. Fiyat / fayda orani maksimum

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2018
    Temizlikten ziyade Cila için

    Toz haznesi çok küçük, kolay temizlenmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2018

    mükemmel bir ürün ikinci defa satın aldım

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2017
    Conti cera

    normal şartlarda 300-350 lira olan bir ürün yarı fiyatına geldi.daha nolacaktı.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2017
    HARİKA TEMİZLİK

    SATIN ALDIĞIM İKİNCİ ÜRÜN BU KEZ HEDİYE HARİKA BİŞEY TEMİZLİĞE KEYİF KATTI

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2017
    ÜRÜN TAVSİYESİ VE ÖZÜR

    DAHA ÖNCE YANLIŞ KULLANARK BİR YILDIZ VERDİĞİM ÜRÜNÜN HAKKI OLAN 5 YILDIZI ŞİMDİ VERİYORUM. TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OLMADIĞINDAN HALI APARATINI ÇIKARMADAN BEZİ TAKMAK HATASINA DÜŞTÜM BUGÜN FARK ETTİM Kİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süpürge çekim gücü olarak iyi ama parçaların montajı biraz sıkıntı. Tesadüfen montajını yapabildim. Bir daha sökersem nasıl birleştiririm bilmiyorum. Elimde kalacak gibi Fazla gürültülü değil, evinizin günlük temizliğini yapabilirsiniz. Cila fonksiyonunu henüz kullanmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Dört Yıldız

    Süpürge çekim gücü olarak iyi ama parçaların montajı biraz sıkıntı. Tesadüfen montajını yapabildim. Bir daha sökersem nasıl birleştiririm bilmiyorum. Elimde kalacak gibi Fazla gürültülü değil, evinizin günlük temizliğini yapabilirsiniz. Cila fonksiyonunu henüz kullanmadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Conti CZC-101 Cera 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Conti CZC-101 Cera 1000 W E Sınıfı Toz Torbasız Dikey Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat