King K368 Bold 1590 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi Yorumları

King K368 Bold 1590 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi yorum ve tavsiyeleri

(83 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Oldukça iyi

    Olumlu yönleri: Fiyata göre çok iyi. Başta tereddüt ettim ama güzel süpürüyor. Farklı başlıklar olması da güzel ulaşılamayan yerler için ideal. Kolay çıkarılıp temizleniyor. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.05.2021

    sizde king bold 368 modele toz hazinesi ayirma dugmesi varmi?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: bu elektrikli süpürge basit kirleri bile çekip almıyor kıl bile toplamıyor benim eski elektrikli süpürge emiş gücü daha iyiydi keşke başka bir markadan elektrikli süpürge satın almayı tercih etseydim Ben böyle Rezalet görmedim kir toz topladığı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ikinci alışım

    Olumlu yönleri: Ürünü zaten kendimde kullandığım için anneme de aldım. Çekim gücü oldukça kuvvetli. 800W olmasına rağmen beklenenden daha iyi çekiyor. Annem de memnun kaldı. Hiç daha pahalı ürünler almaya gerek yok. Tek kusuru kablosu kısa o kadarda kusur bu fiyat için hiç önemli değil bence..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) iyi ürün

    Olumlu yönleri: Memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Süpürgenin çekim gücü çok iyi, evdeki büyük süpürgeye ihtiyaç duymuyorum. Olumsuz yönleri: Çekim gücü fazla olduğu için biraz zor hareket ettirilebiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: mükemmel bir ürün çekim gücü kaliteli hafif çektiğin yere gelen iş yerimdeki her yere kolay ulaşım sağlayan ayrıyeten toz torbası dolduğunda toz torbası dolum göstergesinden uyarı almam falan mükemmel bişey bu ürün yatay veya dikey fark etmiyor istediğin şekilde duruyor kablo sarmaya uğraşmıyorum otomatik sarması da işimi baya kolaylaştırıyor aksesuarlarını saklama bölmesi de mevcut çünkü diğer şekilde kayboluyor gerçekten çok ince düşünülmüş bir mühendislikle üretilmiş bir ürün ben memnun kaldım. Kargo şirketinin ilgi ve alakaları da çok hoşuma gitti ve devamlı olarak onlarla çalışacagım. Kargo şirketine ve süpürgeyi bu ince düşünceyle üreten mühendislere teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Bu fiyata daha iyi bir süpürge bulamazsınız. Çok uygun fiyatlı. Güzel de bir ürün. Tasarımı çok hoş, şık. Sesi biraz fazla ama o kadar da olur. Toz emiş gücü yüksek yani bir el süpürgesine göre çok çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Üçüncü kullanmamda metal bölüm elimde kaldı,kablosu da çok kısa(3mt)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    çok hızlı

    ürün çok iyi seside fena değil kargo çok hızlı idi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2019
    Güçlü Emil

    Ürün 2 gün içersinde eline ulaştı. Kargo’da bir hasar yoktu. Ancak biraz daha iyi paketlenmesi gerekirdi.. Ürünün çekiş gücü oldukça iyi, hatta halı üzerinde zorlanıyorsunuz. Hareketli oynar baş çok pratik, köşelere rahatça giriyor. 10-15 dk içinde tüm evi gayet güzel temizledi. Koku yasa ısınma sorunu yaşamadım. Sesi de makul düzeyde. Tavsiye edebilirim..

  • NI1 aracılığıyla, 04.03.2019
    begendim

    bebekli oldugu icin ufak tefek kirintilar almak icin aldim bu supurgeyi. toz torbasiz kullanim rahat. kabloyu baya uzun avantajli. calisirken biraz sesli cikabilir ama o da dayanamayacagi derecede degil. hersey iyi. memnun kaldim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çekiş gücü yüksek

    Olumlu yönleri: Emiş gücü yüksek, önüne geleni yutuyor. Ne mutlu oluyorum halıya yapışan saç-iplik gibi şeyleri bile çekince. Mermer, ahşap gibi zeminlerde çok kolay yürüyor. Sesi normal, rahatsız edici değil. Çocuklar bile şaşırdı çekimine. Zira en son kullandigim makine ölü gibiydi. Olumsuz yönleri: Halıya yapıştığı için itip çekmesi biraz zorluyor. Çöp haznesinin makineye tutunan dişleri hafif. Zorlandığında diş kopup makineyi bantlayarak kullanmak gerekebilir diye düşünüyorum. Tutma yeri eski makinem kadar ergonomik gelmedi. Ama bu süpürmeye engel değil.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2019

    Urunu begendim king urunlerinin 4 yil garantide olmasi aliciya daha cazip geliyor aldigim bu urunle ilgili cok arastirma yaptim fiyatiyla kalitesi normal sesi fazla ama hangisinin sesi az cikiyorki bence guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) etkili

    Olumlu yönleri: Emişi gayet iyi Memnun kaldim Olumsuz yönleri: Etrafa, havalandirmasindan toz saciyor calistirinca

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Özellikle emiş gücü çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) guclu bir supurge

    Olumlu yönleri: Çekim gucu guzel bir urun

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018
    güzel ürün

    1590 Watt diye yazıyor ama bu süpürge 800 watt. nedenini anlayan varsa beri gelsin.

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2018

    Magaza hizli urun kaliteli.cok memnunum 😊

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2018

    Cok hızlı geldi teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K368 Bold 1590 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K368 Bold 1590 W E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat