Homend Dustbreak 1227 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Dustbreak 1227 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentimi karşılamadı

    Süpürge başlığı sert zemin modunda yeri adeta vakumluyor. Bu da hareket ettirmek için epey güç harcamayı gerektiriyor. Ayrıca süpürgeyi geri çekerken yerdeki tozları ve tanecikleri de geri getiriyor. Çünkü başlığın arka tarafında çekpas gibi lastik bir parça var. Gücünü düşürsem de, süpürge başlığını halı moduna geçirsem de vakum etkisi sürüyor. Bağlantı parçaları birbirine kenetlenmiyor. Bu da hareket ederken süpürge başlığının ya da teleskopik borunun dönmesine hatta çıkmasına sebep oluyor. Sesi önceki süpürgeme göre daha az. İnternette araştırırken o kadar içime sinmişti ki, 2 tane sipariş verip birini de anneme vermeyi düşünüyordum. Ama süpürürken yere çok yapıştığı için hareket ettirmesi zor oluyor, zorlarken de süpürge başlığı dönüyor. Sonuç olarak bence kullanımı zor ve yorucu.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.03.2020
    çekim gücü çok yüksek,ses seviyesi rahatsız etmiyor

    ürünü araştırıp anneme aldımaraştırmam da şu şekilde oldu:Farklı farklı sitelerden ürün yorumlarına baktım,youtube dan videolarını izledim.Öyle karar verdimgörünüş olarak nostaljik olduğu için annemin ilk bakışta hevesi kaçtı.Ön yargılı davrandı.Eski bir grundig marka süpürgemiz vardı torbalı,ona benzettiği için beğenmediama ürünü çalıştırıp deneyince (dün temizlik yaptığı halıyı bizzat ben çektim) içinden çıkan toza inanamadıHalıyı çekerken bırakmıyor,çekim gücü çok memnun edicisessiz çalışıyorilk kullanımızda bize güven verdiön yargılı olmamak lazımgörünüş değil performans önemlidiğer markalara 2.000-3.000 ₺ verenler sadece ismi kendilerini tatmin ettiği için veriyor gibime geliyorürüne notum 10 üzerinden 10

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2020
    Plastik kalitesiz

    Aksesuarları makineye göre uyduruk plastik. Daha kaliteli olabilir bence. Aldığım diğer homend ürünlerinden farklı

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2020
    Tek kelimeyle harika

    Cok guzel bir ürün çekim gücü harika hiç tereddütsüz alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2020
    10 NUMARA

    ÖZELLİKLE ÇEKİM KUVVETİ ÇOK İYİ VE EN ÖNEMLİSİ SESSİZ TAVSİYE EDERİM.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2019
    Homend

    Çok kullanışlı kaliteli bir elektrik süpürgesi tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    çekimi kaliteli.

    Olumlu yönleri: Tasarımı oldukça güzel. Şık bir makine. Ufak tefek olduğu için çok fazla yer de kaplamıyor. Tozları güzel çekiyor. Defalarca aynı yeri süpürmeme gerek kalmıyor. Çekim gücü yüksek gerçekten. Torbalı süpürgeleri pek sevmem zaten. Daha sağlıksız oluyorlar. O yüzden toz torbasız süpürgeler içinde araştırarak aldım bunu. Fiyatı da uygun. Sırf bilindik marka diye fazla fazla para vermenize gerek yok. Tozlar toz haznesine doluyor ve siz o hazneyi çıkarıp temizliyorsunuz. Hazneyi temizlemesi de kolay. Hem böylece fazladan torba alıp bir de ona para vermenize gerek yok. Sesi düşük düzeyde. Akşam saatinde de rahatça komşularınızı rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Toz haznesinin hacmi de büyük. Sürekli çıkarıp çıkarıp yıkamanıza gerek kalmıyor. Bu fiyata bu kalite bulmak mümkün değil o yüzden torbasız süpürge arayışında olan herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) homend süpürge hayal kırıklığı

    Olumsuz yönleri: Homend markasına güvenip anneme aldım ama kadıncağız birkaç kullanımdan sonra emiş gücünün tamamen gittiğini söyledi. Servis gelip aldı ama hiç farketmedi mecburen başka marka aldık sakın denemeyin size tavsiyem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Kesinlikle tavsiye ediyorum

    Aylarca Elektrik süpürgesi araştırdım bebeğim olduğu için hijyen önemli.Hem fiyat olarak hem de performans olarak kesinlikle hiç düşünmeden alın derim.En düşük ayarda bile mükemmel çekim kuvveti var.Ayrıca ağır bir makina değil.2 günde elime ulaştı paketleme ise çok iyiyidi.Firmaya ayrıca tşk ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.02.2019

    verdigim para haram olsun

  • Amazzon aracılığıyla, 26.01.2019
    Iyi

    Urun fiyatini hak ediyor . amazzona tesekkurler .

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2019
    İdeal

    Hızlı gönderim için teşekkürler. Çok kullanışlı, sesi az. İdeal bir elektrik süpürgesi

  • Amazzon aracılığıyla, 10.01.2019
    HOMEND 1226 DUSTBREAK ELEKTRİKL SÜPÜRGE

    amazzon kalitesi. Ürün mükemmel bir şekilde paketlenmiş ve muhafaza edilmişti. Hiç bir internet alışverişimde bu kalite ve özen yoktu. Kargo çok hızlıydı.Ürün:Bir HOMEND aşığı olarak ürünlerin plastik seçimi biraz daha sağlamlaştırılmalı. Makinenin sesi normal konuşma sesine eşdeğer, çekiminde aşırı kuvvetli son dereceye getirirseniz halıyı içine çekebilir. :) Başlık halıya yapışıyor bu biraz yorabilir sizi. Compact olup rahatlıkla saklanabilir. Kablosu 7 metre ve otomotik topluyor kendini, elektriksiz yapıyor bu işlemi. Toz haznesi gayet yeterli. Boru aksamı baya uzun, çelik ve iki parça halinde iç içe geçiyor. Yine hortum gayet kaliteli ve uzun. Üç tekerlekli bu sayede rahatça hareket edebiliyor. Parasını sonuna kadar hak ediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2018
    Başarılı!

    Gayet başarılı, gayet güzel bir ürün. Temizliği güzel, tasarımı şık, üstelik saklaması kolay.

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2018

    400 500 tl lere kadar alınabilcek en mantıklı süpürge olabilir. malzeme kalitesi genel olarak iyi toz hazne kısmı biraz kötü. süpürge kısmı ve hırtumun süpürgeye bağlandığı bölgelerde plastik kalitesi çok iyi. halıya biraz yapışıyor son ayarda kullanması çok zor. ses olarakta sessiz sayılabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2018
    süper ürün

    makina canavar gibi süper

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2018
    Homend DUSTbreak 1227 torbasız süpürge

    Homend süpürgeyi yerli firma olduğu için tercih ettim, benzerlerine daha büyük paralar vermek işime gelmedi. Şimdiye kadar üç kez kullandım, araya seyahatler girdi vs. Kullanımdan önce beklentim daha fazlaydı. Gövde gayet hafif, bu iyi bir şey. Toz haznesi boşaltma, takma kolaylığı orta derecede diyebilirim. Her kullanımdan sonra boşaltıp, yıkadım. Süpürme aparatı için de orta değerlendirmesi yapabilirim. Makineyi süpürmeye hazır hale getirdiğinizde (boru+hortum+süpürme başlığı) elde biraz ağırlaşıyor. En çok eleştirebileceğim nokta ise, benim evimde kilimler var, en düşük emme ayarında ve emme borusundaki hava tahliyesi açıkken bile, süpürme başlığı yapışıyor. Bu kuvvetli emme ile ilgili olsa da, kullanımda kolaylık sağlamıyor. Acaba ileride emme gücü düşeceği için mi böyle ayarlandı diye bir fikir geliyor aklıma. Yerdeki halıları süpürürken de süpürme başlığı çok kolay, akıcı hareket etmiyor. Bu durumda, süpürmeyi ileri geri yapamıyor, tek yönlü hareket ederek kullanıyorum. Umarım yorumu yeterince anlaşılır ifade edebilmişimdir.

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2018

    ürün geldi deneyip göreceğiz bakalım nasıl

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    Homend ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Servis hizmetiyle kalitesiyle harika bir marka homend eğer kaliteyi ucuza alacaksanız kesinlikle homend evimde homend marka cok ürün var ve cok memnunum.ürününüz arızamı yaptı arayın homend müş hizmetlerini ürünü evinizden alsın tekrar evinize bıraksın üstelik serviste kalma süresi 48 saat gunlerce haftalarca beklemek yok hemen sonuca ulaşıyosunuz kesinlikle homend marka ürünlerden memnun kalacaksınız çekim gücü malzeme kalitesi çok iyi bu fiyata bu kalitede ürün yok piyasada üstelik yerli bir marka made in TURKEY ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    Kaliteli ürün tavsiye edilir

    Kaliteli ürün.Çekinerek aldım fakat beklediğimden de iyi çıktı. Tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Dustbreak 1227 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Dustbreak 1227 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat