Hoover RC71-RC10011 Reactiv 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Hoover RC71-RC10011 Reactiv 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) MÜTHİŞ

    Olumlu yönleri: ÜRÜN HARİKA SESSİZ APARATLARI ÇOK İYİ HAZNE BÜYÜK VE HAFİF

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Teşekkürler

    Olumlu yönleri: Hoover marka elektrikli süpürge gittigidiyor alışveriş Platformu üzerinden çok uygun bir fiyata satın almıştım ürün çok başarılı evde küçük çocuk olduğu için devamlı bir şeyleri kırıp döküyor etrafa bir şeyler saçıyor bu elektrikli süpürge sayesinde her yer pırıl pırıl oluyor en ufak tozu bile çekip alıyor gayet başarılı bir alet olmuş teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Güzel Bir Ürün

    Olumlu yönleri: Ofisimdeki süpürge bozulunca elektrikli süpürge arayışına girdim. Fiyat özellik açısından bana en uygun ürünün bu olduğunu düşündüğüm için sipariş verdim. Çekim gücünü oldukça başarılı buldum. Hızlı ve sağlam kargolama için satıcıya ayrıca teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.04.2021
    Hoover Reactiv süpürge

    Olumlu yönleri: Çekim gücü çok iyi ,hafif de bir süpürge, memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    Memnuum

    Olumlu yönleri: Ürünü kullandığımdan bu yana hiç sıkıntısını görmedim. Ben baya memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Rahat kullanımı ve yüksek emiş gücü sayesinde ev artık daha kısa zamanda temizleniyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2021
    Çekim gücü mükemmel

    Tek kelimeyle mükemmel çekim gücü olsun temizliği olsun şekli olsun çok kullanışlı bir ürünmüş daha önce biz evi hiç süpürmemişiz sanki çıkan pisliği görünce gözlerimize inanamadık ayrıca çokta çabuk geldi. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre harika bir ürün, çekim gücü müthiş , hafif kullanışlı . Çok memnun kaldım tavsiye ederim 👍👍👍 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Ürünü araştırdığımda 8 mertelik çalış alanı ve elektrikli süpürgenin tekerlerinin dizaynı sayesinde sık sık priz değiştirmeye son yazıyordu ve gerçekten de öyle oldu. Süpürme işlemini yaparken beni en çok sinir eden şey devamlı prize bağımlı olarak istediğim her yere ulaşamamaktı. Motor gücü çok iyi. Aynı zamanda süpürgenin çekim gücü harika. En ufak tüy toz kırıntı hiçbirini yerde bırakmadan çekiyor. Yıkanabilir hepa filtresi sayesinde toz kir çıktısı yapmıyor. Ben zaten alerjik bir insan olduğum için bu benim için çok önemliydi. Gerçekten çok güzel vir süpürge. Günlük kullanım için çok uygun. Ağır bir süpürge değil. Hantal hiç değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Oldukça uzun kablosuyla priz derdi olmadanda kolaylıkla odadan odaya yetişebilmektedir en çok da bu kolayıma geldi çünkü odalarımda oldukça priz sıkıntısı var ve kolay taşınabilirliği ile her odaya rahatlıkla taşıyıp makine tutabiliyorum yüksek performansta çekim gücü ile görünmeyen tozları bilene içersine çekerek oldukça hijyenik bir ortam yaratmaktadır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Ürünün duruşu çok şık ve rengi gerçekten çok güzel. Toz torbasız olması en büyük avantajınız böyle bir dert olmuyor. Toz torbası işkence gibi geliyordu. Çok kolay temizlenebiliyor. Hafif olduğu için odadan odaya çok rahat bir şekilde süpürüyorsunuz insanı hem boyutu sayesinde hem de hafifliği sayesinde asla yormuyor. Bu yüzden insan süpürge açmaya hiç üşenmiyor. Tam tersi keyifli bir iş oldu bu artık benim için. Emme özelliği çok kuvvetli üründen çok memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    Tavsiye etmiyorum

    Olumsuz yönleri: Kapının dışından duyuluyor. Geçen akşam döküleni alalım dedik, yan komşu sabah temizlik için biraz geç değil miydi dedi çünkü temizlemesi o kadar uzun sürdü ki insanlar temizlik yapıyorum gece yarısı sanmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) muhtesem

    Olumlu yönleri: Basarili bir cihaz oneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) PRATİK VE KULLANIŞLI BİR ÜRÜN..

    Olumlu yönleri: KaIiteli, çok şık, pratik ve oldukça kullanışlı bir ürün, teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Kaliteli, hafif, az sesli

    Toz torbasız, hafif, malzemesi kaliteli bir ürün. Toz haznesi sökülüyor ve parçalara ayırıp filtre dahil tüm parçaları yıkayabiliyorsunuz. Özellikle alerjisi olan veya çocuk varsa bu makineden alabilir. Çekim güçü çok iyi. Makine kullanışlı, beğendik. Bilmeyenler için “Hoover” italyan markası ve ilk merdaneli çamaşır makinesi üreten çok eski ve büyük markadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2018
    Kaliteli, hafif, az sesli

    Toz torbasız, hafif, malzemesi kaliteli bir ürün. Toz haznesi sökülüyor ve parçalara ayırıp filtre dahil tüm parçaları yıkayabiliyorsunuz. Özellikle alerjisi olan veya çocuk varsa bu makineden alabilir. Çekim güçü çok iyi. Makine kullanışlı, beğendik. Bilmeyenler için “Hoover” italyan markası ve ilk merdaneli çamaşır makinesi üreten çok eski ve büyük markadır.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2017
    Çok beğendim

    Ürün çok güzel çok sessiz çekim gücü iyi filitre derdi yok yıkanabilir tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    hoover

    ürün dün elime ulaştı.Hemen test ettim.Ses gercekten az benim ençok bu hoşuma gitti.mazeme kalitesi bircok yerli üründen daha iyi cekim ise süper herkese tavsiye ederim en ucuz fiyat burda emin olun.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016

    Hoover farkı süper görüntü harika kesinlikle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover RC71-RC10011 Reactiv 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover RC71-RC10011 Reactiv 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat