Razer Blackwidow Ultimate RZ03-00386700-R3L1 Klavye Yorumları

Razer Blackwidow Ultimate RZ03-00386700-R3L1 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    Beş Yıldız

    HepsiBurada bu kampanyaları lütfen 1 hafta boyunca bitirmeyin. Alabilirim. Çok istediğim bir klavye lütfen bitirmeyin fırsatla , indirimi lütfen!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Beş Yıldız

    Hızlı servis..Süper ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    çok sağlam mekanik klavye

    cidden razer kalitesini belli ediyor ama sesten rahatsız olacaklara tavsiye etmiyorum.alıştıktan sonra efsane bi klavye oluyo hele ki razer synapse ile ozellestirince apayrı bisey oluyor kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2017
    Hizli, sorunsuz

    Pazartesi oglen siparis verdim sali sabahi gidip kargo subesinden aldim. Zarar gormemesi icin gayet guzel kaplanmis. Cihazi sorunsuz olarak calistirabildim. Tesekkurler. Aklinda bu klavyeyi alma fikri olan arkadaslar daha fazla dusunmesin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Beş Yıldız

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2016
    Beş Yıldız

    gerçekten harika bir ürün mekanik klavye almayı düşünen ve bir kere alayım hep gitsin diyenlere önerimdir

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Beş Yıldız

    Mükemmel. Her zaman bu kadar hızlı ve zamanında olabilmeniz dileği ile..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    Dünyanın en iyisi

    O çıkardığı ses, ışıklandırması,ve daha çok şeyi sizi çok mutlu edecek. Razerin ürünlerini seviyorsanız düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    HARİKAAA

    Hepsibura.com çok güvenilir içiniz rahat olsun,Siparişi verdigim gün geldi ve üründen cok memnunum verdiğiniz paranın kuruşu kuruşuna hakediyor bu klavye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2016
    Daktilo Gibi :)

    Ürün Çok iyi tuşlara bastığınızda daktilo gibi ses çıkarıyor eğer daktilo tuş sesinden rahatsız oluyorsanız almayın ama renk seçenekleri fazla ve çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Betkr

    Klavye super cok iyo ve rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2016
    çok güzel

    Ürünü mağazada gördüm ve uygun fiyat olduğu için HepsiBurada dan aldım. Klavye tam istediğim gibi. Hızlı ulaşımı için HEpsiBurada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    Harika....

    Denecek birşey yok klavye süper on numara diyebiliriz. Klavyeye istediğiniz gibi ışıklandırma ekleyebiliyorsunuz sadece o kadarla bitmiyor tuş hissiyatı oldukça güzel, Bilek desteği olması bileğinizin daha sağlıklı ve konforlu olmasını sağlıyor. Ayrıca Hepsiburada'ya teşekkürler gerek bilgilendirme olsun gerek hızlı gönderi olsun gerçekten taktire değer bir hizmet sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2016
    GAMER YEŞİLDAĞ

    Gerçekten çok güzel bir klavye aldığı parayı hakediyor tam anlamıyla da süper diyemeyiz çok küçük hataları var ama olsun o renkler sizi büyülüyo :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2016
    tuşlar farklı

    ö ş ü tuşları yok bilgisayardan ayarlanıyor o tuş düzenini ayarlayıp alışınca süüüüüperr!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    Çok efsane bir klavye

    Arkadaşlar çok uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz bir klavye hatta internetten araştırıp klavyenin üstüne türk bayrağı bile yapabiliyorsunuz bir klavyenin bunları yapabilmesi hatta bunun üzerine bu kadar rahat hissettirmesi cidden iyi bişey

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2016
    Malzeme kalitesi çok iyi

    Ürün gerçekten çok kaliteli, gerek yazılımı olsun gerekse malzeme kalitesinin yarattığı hissiyat oldukça iyi. Verdiğiniz paranın nedenini görebiliyorsunuz.Bilgisayarınıza bağladığınızda kendisi yazılımının güncel sürümünü indirip kurmak için sizden izin istiyor. Tuş hassasiyeti neredeyse dokunmatikmiş gibi hassas. Hatta yazı yazarken tuşa tam basmadığınızı düşündüğünüz zaman bile bir de bakmışsınız ki öyle bir durum yok söz konusu harf/rakam ekranda duruyor. Tuşların tam algılayamaması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten mekanik klavye kullananlar bilir. Klasik bir şekilde kablo problemi olan cihazlarda olduğu gibi kablosunun dayanıklılığı kafanızı kurcalıyorsa eğer şöyle söyleyebilirim ki üründe gemi halatı gibi bir kablo kullanılmış. Uzun yıllar dayanması için üretildiği yalnızca buradan bile anlaşılabiliyor. Almadan önce bir çok inceleme okumak ,seyretmek ve başka ürünlerle kıyaslamak lazım. Eğer 1-2 yıl gibi bir süre kullanmak için heves edip alma düşüncesindeyseniz ürünün fiyatı bunun için yüksek. Heves gidermek için daha ucuz alternatifler mevcut. Ama 1 tane alayım bir daha düşünmek istemem istiyorsanız, bunu karşılayacak bir ürün. Bilinçli seçim yapmak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    çok iyi

    arkadaşlar fiyatına göre gayet başarılı bir ürün ayrıca çok hızlı teslim ediliyor bu konuda hepsiburada.comu tabrik ediyorum gayet başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    fiyat mükemmel

    tek sorun bu klavyeye uygun bilgisayar alabilmekte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2015
    Gerçekten Güzel

    almadan önce arkadaşımdan alıp 1-2 gün kullandım gerçekten güzel fiyat hazır indirimdeyken almanızı tavsiye ederim arkadaşlar :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Razer Blackwidow Ultimate RZ03-00386700-R3L1 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Razer Blackwidow Ultimate RZ03-00386700-R3L1 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat