Delonghi XTR1600M Elektrikli Süpürge Yorumları

Delonghi XTR1600M Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Dört Yıldız

    Güzel bir ürün. Hızlı kargolama. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    F/p urunu

    Toz haznesini bosaltmak cok pratik. Gorunusu guzel. Emis gucu daha iyi olan supurgesini kullandim delonghi nin ama bu da fena degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2015
    çok uygun

    Bu fiyata göre harika bi ürün. Emiş gücü iyi. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2015
    başarılı bir ürün

    Bu fiyata gayet güzel bir ürün. parasını hak ediyor. sesi fazla değil, çekiş ve süpürmesi başarılı, en güzel tarafı tak süpür işin bitince Çıkart toz haznesini boşalt hemen tak yerine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2015
    güzel

    kaçırmayın derim bu fiyata bu sessizlik ve bu emiş gücü güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2015
    çekim gücü ve ses db i gayet basarılı

    ürün güzel çekim gücü yeterli biriken tozu boşaltması kolay üstteki filitresi metal ve dönüyor çektiği tozları aşağıdaki hazneye biriktiriyor. sapı pek hoşuma gitmedi tutması rahat ancak çokta pratiklik sağlamıyor, borusunu çıkarıp diğer aparaları boruyu taktığımız yere diğer elektrikli süpürgeler gibi takamıyorsunuz. mutlaka borusuna takmanız gerekiyor. ayrıca bayağı agır bir süpürge, tavsiye edermisiniz derseniz 2 haftadır kullanılıyor gayet sağlam ve güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2015
    memnun kaldim

    öncelikle tasarımı güzel bir ürün. süpürge gürültüsüne katlanamayan biri olarak ses seviyesinin gayet makul seviyede ve rahatsız etmeyecek şekilde olduğunu belirteyim. çekiş gücü gayet iyi. biriken tozu atmak için haznenin altında küçük bir kapak yapmışlar, beğendim. teleskopik boru 3 kademeli ve uzun olduğu için beli yormuyor. sözün özü; tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi XTR1600M Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi XTR1600M Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat