Tefal FV5355 Aquaspeed Autoclean Eco Energy 2400 Buharlı Ütü Yorumları

Tefal FV5355 Aquaspeed Autoclean Eco Energy 2400 Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.03.2021
    MÜKEMMEL SATICI

    Olumlu yönleri: RASTLADIĞIM NADİR MAĞAZALARDAN BİR TANESİ. İŞİNİ BU KADAR DÜZGÜN YAPANA ÇOK AZ RASTLADIM. AYRICA YAPTIKLARI ÖZEL GÜZELLİĞE DE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. BAŞKA ALIŞVERİŞLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE. TEŞEKKÜRLER.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Tefal bence ürettiği her ürün de çok başarılı bir marlka. Biraz pahalı ama ödenen paranın hakkını da veren bir marka. Ütüm de de Tefl i tercih ettim ben Tefal FV5355 Aquaspeed Autoclean buı modelini kullanıyorum. Buhar gücü olsun ütüleme performansı olsun çok memnunum. Gerçekten çok kaliteli bir ütü. Fazla uğraşmanıza gerek kalmadan açıyor hemen. Ütü ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ütü.

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2019
    Tefal markalı Ütü

    Aynı ürünü 2. defa ve bu sefer bir baskasina alıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2019
    Kaliteli ve Marka ütü

    Tavsiye edilir. Evdekiler gayet memnun kaldıklarını söylüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Fv5355 tefal ütü

    Ürünü daha önce mağazadan almıştım ürün süper netten sipariş verdiğimiz zaman tek endişe ürünün mağazadaki ürünlen aynı olması spot mu ,2.elmi garantisi var-yok gibi soruları aşabilmek.Bunun en güvenilir yolu hepsi burada gibi satış platform sitelerinin güvenilir mağazalarla bizlere sunabilmesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2013
    güzel bir ütü

    evlenirken çeyiz olarak almıştım ve çok memnun kaldım. marka kendini belli ediyo. yalnız kreçlenmemesi için aylık kontrolünü unutmamak gerek yoksa sürekli kreç püskürtüyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    Güzel

    Biraz çekinerek aldım fakat isme TEFAL olunca çekinmeye gerek yokmuş çok güzel bir ütü, özellikle buharı çok güzel, almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2013
    TEFAL NE VARSA SENDE VAR

    EŞİME HEDİYE OLARAK ALDIM. ÖNCEKİ ÜTÜ BOZULDU. BU ÜTÜDEN GERÇEKTEN MEMNUN KALDI. ADI VARSA DA İŞLEVSEL LİĞİDE ÖNEMLİ. HERKESE TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2012
    güzel

    Hediye olarak aldım ve gayet mutlu kaldılar hiçbir sıkınrısı yok bence tavsiye ederim.alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. güzel bir hediye olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2012
    ütü deyince her zaman tefal.

    bu ütüden öncede kullandığım ütü markası tefaldi ve bu nedenle yine tefal ütü aldım. kesinlikle beğenilecek bir ürün. kullanımı kolay ve ütü aşamasında her hangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal FV5355 Aquaspeed Autoclean Eco Energy 2400 Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal FV5355 Aquaspeed Autoclean Eco Energy 2400 Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat