Philips PerfectCare GC9245/02 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips PerfectCare GC9245/02 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2014
    beğendim

    şimdiye kadar ütü başında boşuna çile çekmişim.gerçekten çok beğendim.kargoda da sorun yaşamadım.hemen kargoya verildi.philips e ve hepsiburada ekibine çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    Gayet güzel

    gayet güzel ütülüyor,ütüm artık çok daha kısa sürede bitiyor ayrıca yüksek buhar basıncıyla çamaşırlarımın çok ta hijyenik olduğunu düşünüyorum.Ayrıca siparişi verdiğimin ertesi günü hemen elimde oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2014
    Tavsiye ederim

    Ürün kalitesinden şüphe yoktu. En kısa sürede elimize ulaştı. Artık kumaş pantalanlar tek çizgi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2014
    Çok iyi

    Gerçekten mükemmel kelimesini hakeden bir ürün.Eşim de çok beğendi.Zaten Philips ürünleri fiyatı da uygunsa hiç düşünmeden alınabilir bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    Ucuz Fiyat Yüksek Kalite

    Aldığım ürün diğer ürünlere göre hem fiyat olarak hem kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca verdiğim sipariş çok kısa sürede geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2014
    Çok çok iyi!

    Ütü çok kullanışlı. Buhar gücü çok iyi. Süreden en az %50 tasarruf sağlıyor. Kumaşa göre ayar yapmak zorunda kalınmadığı için kullanımı çok rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    Gerçekten iyi bir ütü

    Tavsiye üzerine aldığım bir ütü. Kesinlikle mükemmel ütülüyor. Umarım daha sonra bir problem çıkmaz. Ama birde ütü masası almanız gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2014
    son ütücü

    siparişi verdiğim ertesi gün teslim edildi. eşime hediye olarak almıştım gerçekten son derece kuvvetli buhar gücü ve saatlerce yapılan ütü zahmetinden kurtaran süper bir ürün şiddetle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2014
    tek kelimeyle harika

    ütü yapmayı hiç sevmem ancak bu ürünle çok daha kolay daha kısa sürede yorulmadan ütü yapabildim. iyi ki almışım şimdiye kadar hem zamanımı hemde gücümü boşa harcamışım hepsi burada ya tşk ler aldım ertesi günü elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2014
    Super

    Ben normalde utu yapmaktan nefret eden birisiydim. Ütülerimi ya ütücüye verirdim ya temizlikçiye verirdim yada annem ütülerdi. Ancak bebeğim olduktan sonra iş başa düştü ve hijyen için yüksek sıcaklık veren bir ütü arayışına girdim. Birçok ütüyü kıyaslayarak bu modeli aldım ve ilk andan itibaren ütünün hastası oldum. Şimdilerde havlular dahil evde herşeyi ütüler oldum. Ütü artık zevkli bir iş halini aldı benim için. Herkese tavsiye ederim mükemmel bir ütü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    ütünün performansı ve teslimat mükemmel

    Ürün 2. günü elimize teslim edildi. Eşim ütüyü kullandıktan sonra çok memnun kaldı. Normal ütüye göre yarı yarıya zaman kazancı oldu ve aşırı kırışık olan kumaşları zorlanmadan ütüledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2014
    çok beğendim

    ütüleme süresini inanılmaz kısalttı , su damlatma yok su bitmesi yok tek celsede birçok şey efektif bi sekilde ütülenebilir.kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2014
    Bu ütüyü aldığımız için memnunuz.

    ütü daha önce kullandığımız ütüye göre harika. kullanımı çok rahat ve çekinmeden rahat ütü yapılabiliyor. ütüyü direk kumaşa sürdüğünüz zaman parlama yapıyor kıvrım yerlerinde ve dikiş yerlerinde kumaşın. ütüyü aldığıma memnunum diye bilirim. ilginenenlere fazla düşünmeyin derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2014
    harika

    Anlatılanlar kadar olmasa da gerçekten iyi bir ürün, buhar gücü çok fazla ütü masasının altı sırılsıklam oldu hatta halı bile ıslandı. tek dokunuşla pürüzsüz ütüleme

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2014
    ürün iyi ama

    arkadaşlar ürün çok güzelmiş. eşim öyle söyledi. ama fiyatı noktasına gelince daha uygun satan siteler var. fakat onların da ürün göndermelerine güven nasıl olur onu bilemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2014
    kaliteli ve hızlı

    Bulunduğumuz yerde sorduğumuz fiyattan daho uygundu gönderide süper hızlı ütüde çok kaliteli kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor hassas bir makina bakımı kolay ama o yönden iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2014
    Ihtiyacı olan kaçırmasın

    Tefalin eski model bir ütüsünü kullanıyordum. Ütüm bozulu. Philips markasını çok önerdiler. Uygun yerim olduğu için kazanlı bir model tercih ettim. Tek kelimeyle harika. Ütü sürem yarı yarıya azaldı. Ütünün kendisi çok hafif bu açıdan kullanım kolaylığı sağladığını düşünüyorum. Kırışık çözme işini buhar gücü hallediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2014
    kesinlikte tavsiye ederim

    Buradan daha önce de alışveriş yaptım ama ilk kez yorum yapıyorum ve tüm samimiyetimle yazıyorum. Gerçekten çok güzel bir ütü ben de ütü yapmaktan nefret ediyorum ama şimdi az bi ütülenecek birikse de ütü yapsam diyorum insanı hiç yormuyor yağ gibi kayıyor ve en güzeli de ikide birde su doldurma derdi yok. bir kez doldurup 1,5 saat ütü yapabiliyorsunuz tavsiye ederim. Ayrıca siparişi verdiğim günün ertesi akşamı ütümü kullandım. sipariş takibinden gördüğüm kadarıyla 24 saat dolmadan kargom kastamonudaydı ama kargo anca akşama getirebildi e kadar da olsun ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2014
    güzel bir ürün

    çok araştırarak aldım. ürünü kullananlar begendi ben bile denedim hakikaten kaliteli ve güzel bir ürün gömlekler hakikaten fark etti şimdi ve kullanım kolaylığı açısından bu ürünü tavsiye ederi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2014
    çok hızlı gönderi kaliteli ürün

    sıkıntısız kargo sorunsuz ürün çok hızlı gönderi teşekkürler ayrıca eşim ütüyü çok beğendi çok da iyi ütülüyor.sanırım artık daha az vakit harcıyor ütü başında...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips PerfectCare GC9245/02 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips PerfectCare GC9245/02 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat