Philips GC4850 Azur 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Philips GC4850 Azur 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2018
    (Ürünü satın aldı)

    ürün üzerindeki ilk izlenimim güzel deneme yaptık memnun kaldık. daha sonrası nasıl olur bekleyip göreceğiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    hiç tereddüt etmeden alınabilecek bir ütü. philips kalitesiyle birleşince iyi bir ürün ortaya çıkmış

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    piyasadaki aynı kategorideki ürünlere nazaran çok uygun ve güçlü bir alet.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    oldukça kaliteli, dayanıklı ve pratik. daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2013
    philips kalitesi ortada

    Ev aletlerinde zaten başka markaya hiç bakmayın. fiyat çok uygun. ben çok araştırdım siz araştırmayın fazla. tavsiye edilir. hepsiburada da alışverişte gayet hızlı. philips ve hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2013
    otomatik kapanma mevcut

    daha önce anneme 4430 modelini almıştım, 4430 üretimi yok sanırım. 4845 ile 4850 arasında otomatik kapanma özelliği ve buhar farkı var. burda yazmamasına rağmen philips sitesini incelerseniz 4850 modelinde otomatik kapanma özelliği olduğunu göreceksiniz. az da olsa verdiği buhar fazla. 4850 ve 4870 arasında ise yine buhar farkı var. 4870 de iyonik derin buhardan bahsediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2012
    philips azur başka söze gerek yok

    ben öğretmenin sık sık ütü yapmak zorundayım ve bir erkek olarak beceremem ancak bu ütü ile kırışıklıkları çok hızlı açabiliyorum ve ütü yapmayı işkence olmaktan kurtarıyor bekar erkeklere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2012
    ütü yapmak artık çok kolay

    ütü almayı düşündüğümde ilk aklıma gelen marka philips oldu. ütünün özelliklerini incelediğimde ütüyü almaya karar verdim.ütü kısa bair sürede elime geçti. gerçekten mükemmel bir ütü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2012
    mükemmel bence

    Gerçekten mükemmel ütünün kablosunun uzun olması çok işe yarıyor...Buhar gücü oldukça yüksek işiniz oldukça kolaylaşıyor.Ve siparişim 24 saat içinde elime ulaştı.hepsi buradaya çok teşekkürler....

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2012
    sakın ola philipsten şaşma

    bundan öncede philips kullandım 10 sene boyunca hiç beni yolda bırakmadı ama herşeyin bir ömrü var tefal mi alsam diye .Çok inceledim yorumları okudum ve bu ütüye karar verdim en doğru kararı vermişim.Çok güzel ütülüyor çamaşırın üzerinde hareket çok rahat herkese tavsiye ediyom daha üst modeline gerek yok şimdiden iyi günlerde kullanın....

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2011
    çok memnunum...

    Daha önce kullandığım çoook ünlü bir markanın ütüsü bozulunca tavsiye üzerine Philips marka bir ütü satın aldım. Fark inanılmazdı, yıllarca diğer ütüyle boşuna cebelleşmişim. Hep çok daha hafif hem de çok daha etkili. Philips ütü konusunda gerçekten çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2011
    hediye olarak aldım annem çok memnun

    ben anneme bu ürünü hediye olarak aldım gerçekten çok beğendi zten philips kalitesi tartışılmaz bu fiyata da bu kalite cok iyi bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2011
    Son teknoloji

    Ütü elime bugün ulaştı.Hemen 2 gömlek 1 tişört ütüledim,banamısın demedi.Buhar gücü çok yüksek,En güzel özelliğide su damlatmaması ve kendi kendi temizleme özelliği.Philips markasına güvenim sonsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2011
    fiyat çok cazip

    ütümüz yere düştü bozuldu attık.yine philips almak için hb.tercih ettim buhar gücü süper hafif kuvvetli bana özel fiyatı kaçırmadım ...teşekkürler....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2011
    Kılıç gibi ütü

    Bu ütüyü bir duyumla beraber anneme hediye olarak aldım.Eline alır almaz önce bir ağırlığını ölçtük 503GR (kablo dahil) civarı önceki ütümüzden (Tefal Virtuose ve kablo dahil) 100GR daha hafif.Ütü sırasındada çok memnun olduğunu söyledi.Uğraşıp uğraşıp açamadığı şeyleri tek seferde açtı.Kendi gözlerimle gördüm.Kısacası çok memnun kaldık.Dendiği kadar varmış dedirtiyor.Herkeze tavsiye ederim.Açılmayan ne varsa birebir çözüm.İyi günler ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2011
    Keşke daha önce alsaymışım...

    Yıllardır, tüm aile genelde Türkiyede ütü deyince akla ilk gelen marka ütü kullanıyorduk. Ütüleme ve buhar perfonmansı fena değildi ancak çabuk bozuluyorlardı. Hepsininde özellikle termostatı ve buhar ayar yeri. 2-3 kez tamir ettirsekte düzen tutmadı. Bu kez buradaki yorumlara bakarak 2 adet Philips 4850 aldım. Yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz. Gerçekten çok çok iyi ütülüyor. Buhar gücü mükemmel. Hatta yanlışlıkla çizgi yaptığınız bir yeri tekrar düzeltmek için epey uğraşmanız gerekiyor. Yapılan ütü kalıcı yani. Buhar gücünden ötürü çok fazla su tükettiği için su deposunu büyük yapmışlar ancak yinede bir adet pantolanda su bitiyor. Ergonomisi idare eder. Sap kısmının eğimi daha fazla olabilirdi. Dik duruyor biraz. Ama tabanı tek kelimeyle harika ve müthiş kaygan olduğu için iki parmağınızla ütüyü gezdirip ütü yapabilirsiniz. O yüzden sap kısmının çok yorduğu söylenemez. Şok buharı daha çok ütünün uç kısmından veriyor ve ulaşılması zor yerler daha kolay ütüleniyor. Ütü masasında ayrıca kablo olmayanlar için, ütünün kablosunu çok uzun yapmışlar. Her yere yetişir. Sanırım 2,5 metre. Biraz fazla sesli çalışıyor. Ütü yapıp dik konuma getirdiğinizde kalan fazla buharı birden dışarı veriyor ve rezistansa değen sular cızır cızır kuruyor. Aklıma gelen iyi ve kötü yönlerini anlatmaya çalıştım. Umarım almayı düşünenlere yardımcı olur. Tanınmış başka bir sitede daha uygun fiyata bulmama rağmen Hepsiburadadan almayı tercih ettim. Orjinal kutusunda 2 günde geldi. Teşekkürler Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2011
    Ütüler artık sorun değil

    Philips azur ütüleri buhar gücüyle gerçekten iddialı.Kazanlı ütüler kadar olmasa da yinede iyi buhar basıyor.Zor gömlekleri kolayca açıyor.Pantolonlarda çift çizgi derdiniz olmuyor bastımı bizgiyi çekiyor zaten.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2011
    ütü yapmak çok kolay artık..

    kumaşın üzerinde ütüyü kaydırmak o kadar kolay ki insanı hiç yormuyor. kırışıkları yüksek buhar gücüyle hemen açıyor iyi ki almışım sizede tavsiye ederim..bu fiyata bu kalite mükemmel..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2011
    Mükemmel ütülüyormuş.

    Mükemmel ütülüyormuş.Eşim öyle söylüyor.Bu ürünü eşimin eski ütüsü bozulduğu için aldım.Eşim tefal istiyordu ben de philips kalitesine çok güvendiğim için eşimi dinlemeyip kendi bildiğimden şaşmayıp philips aldım.Kullanmaya başlayınca eşim bana hak verdi.Tek kelimeyle mükemmel ütülüyormuş.Çok memnun,herkese tavsiye ediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC4850 Azur 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC4850 Azur 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat