Arzum AR 632 Steamart Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR 632 Steamart Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    10 yıldır kullanıyorum mükemmel

    mükemmel ürün 10 yıldır kullanıyorum hiç sorunsuz en güzel özelliği mükemmel ütüleme ve ütüyü fişte unuttuğunuzda kendisini kapatması.alınabilecek en iyi ütü kaçırmayın derim reklamlarda karşıma çıktı bir yorumda ben yazayım dedim. 10 yıllık tecrübe😉

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2013
    İyi bir ütü arayanlara öneriyorum.

    Uzun bir kablosu var uzatmaya gerek kalmıyor, buhar delikleri fazla, buhar gücü güzel. fiş çekildikten sonra ışıklı sıcak taban uyarısı soğuyana kadar yanıyor. güzel bir ürün. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2013
    İDEAL BİR ÜTÜ

    YAKLAŞIK 1 YILDIR KULLANIYORUM.ÖNCEKİ ÜTÜMDE ÇOK İYİ BİR MARKAYDI FAKAT BU ÜTÜDEN ALDIĞIM VERİMİ ALAMAMIŞTIM.KIRIŞIKLIKLARI AÇMADA VE BUHAR GÜCÜNDE ÇOK MÜKEMMEL.İLK BAŞTA BİRAZ GEÇ ISINIYOR AMAİLK ÜTÜDEN İTİBAREN ÇOK İYİ SONUN VERİYOR.İYTİYACI OLANLAR DEĞERLENDİRMELİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2012
    teşekkürler arzum

    bu ütüyü bu siteden satın aldım.3 yıl garantili olan bu ütüyü yaklaşık 2 yıl kullandıktan sonra arıza yaptı.arzum a gönderdik..bize yeni ütü gönderdiler..teşekkürler ediyorum arzuma..bu denli müşteri odaklı ve müşteri memnuniyetli çalıştıkları için..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2012
    güzel şık kullanışlı

    arkadaslar ben bu ürünü başka bi yerden aldım cok güzel kullanışlı ve en önemlisi ütüyü fişten cıkarmayı unuttugunuzda yatay veya dikey ve yan yatmis oldugunda sesli ikaz veriyor ve kendini kapatıyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 632 Steamart Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 632 Steamart Supreme Glide 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat