Bosch TDI903231A 3200W Buharlı Ütü Yorumları

Bosch TDI903231A 3200W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    süper de kelimemi...

    4 yildir kullaniyorum ceyizime almistim. bosch saticisi bunu onermisti. gecenlerde ben evde yokken eşim fişte unutmuş ütüyü aksam eve gelene kadar takili kaldi... sensörü sayesinde hiç bisey olmadi.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ütüyü çeyizime aldım, annemlerde de aynı ütü olduğu için gayet başarılı bir ütü olduğunu oradan biliyorum. O yüzden tekrardan aynı modeli tercih ettim. Kargolama gayet iyiydi, sıkıntısız ulaştı. Not için de ayrıca teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ütüyü neredeyse iki yıl önce aldık. buharinda sorun olduğu için garantiye verdik. daha da bozup geri verdiler. daha sonra tekrar verdik, yeni ütü talep ettiler. Yeni ütü de yollamamışlar. fiyatı 400 TL arttığı için sanırım... firmanın bahanesi de yok. alırken ona göre düşünün. ütünün çalışması güzel sayılır, ağır bir ürün. buharı güçlü olduğu için sürekli su koymak gerekiyor. şimdi başka bir marka alacağız. memnun kaldığım söylenemezdi zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 tane buhar kazanlı ütü, 1 tane de normal ütüm bozulduktan sonra bu ütüyü aldım, buhar kazanlı ütü kadar güzel performansı var, kazansız ütü pratikliği de var. İkisinin ortası güzel bir ütü, su damlatmayı ben de yaşadım ilk başlarda ama sonra biraz araştırdıktan sonra öğrendim ki ütü tam ısınmadan ütülemeye başlarsanız su damlatma yapıyor, tam ısındıktan sonra yapmıyor. Kireç yüzünden sürekli ütülerim bozuluyor bu ütüden gayet memnun kaldım, tek temennim uzun ömürlü olması.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün buhar gücü zayıf geldi ve çok ağır aşırı derecede yoruyor.Buhar jeneratörlü diye aldım ama umduğum gibi hiç çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beyendim yakmıyor ve kaliteli bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 06.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü çalışırken ses çıkarıyor onun dışında çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün de mağaza da başarısız. Kullanılmış veya Teşhir ürün geldi. Neyse ki HB güvencesi sayesinde iade edebildim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir utu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü gayet beğendim motorlu buhar vermesi nedeniyle kolayca ütü yapmanızı sağlıyor. Ara ara damlatma yapıyor bununla ilgili servisle görüşeceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2020
    Bosch kalitesi

    Buhar kapasitesi ve kendini temizle özellikleri ile gayet kaliteli bir ürün. Ütü masası üzerinde yatay konumda unuttuğunuzda kendini yaklaşık 10 saniyede otomatik kapatıyor. Damlama yapmıyor. Tabanı çok kaygan değil ama ütüleme esnasında giysi üzerinde de takılmıyor. İlk deneyimlerime göre oldukça memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mü-kem-mel.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    harika bir ütü

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gercekten harika bir alisveris sitesi.guvenilir kaliteli.cok memnunum.butun alisverislerimi buradan yapiyorum guvenle.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2020

    Diğer satıcılara göre ucuz

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kargolama çok hızlıydı paketleme çok iyiydi çok teşekkür ederim. bu ütüyü 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. görümcemin çeyizine hediye olarak aldım. satıcı minik hediyeler yollamış onun içinde teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü harika ..kırısıklıkları hemen açıyor.kireçlenme içinde ayrı bir sıvısı var aylık düzenli bakımda kireçlenme yapmayacaktır emınım.. buhar kontrolu dokunmatıge baglı gıbı o yüzden bayıldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mağazadan alt tabanı çozulmuş geldi ütü ilk denemelerde iyi sorun mağazadan kaynaklı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 3200 watt gucunde bır utu oldugu ıcın cok kalıtelı utuleme yapılabılıyor. Sureklı buharı 40 gram bu normal ama şok buharı cok ıyı 200 gram tam. Şok buharı ıle en zor kumasları bıle fazla yorulmadan utuleyebılıyorum. Tabanı kaygan ve saglam cunku tıtanyum ozellıgınde. Kırec ve damlama onleme ozellıgı de var. baya kullanıslı ben memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2019
    ütü

    Ürün iyi ama hasarlı geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch TDI903231A 3200W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch TDI903231A 3200W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat