Bloody V3 Siyah Mouse Yorumları

Bloody V3 Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    EFSANE

    ÇOK EFSANE BİR MOUSE TERCİH EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2016
    Eskimiyor

    Ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.O zamanlar bloody markasının en yeni mouselerindendi.Ultra Core 3 e kadar çıkabileceğiniz modları ve kolay macrosu ile çok kullanışlı.Eli hiç terletmiyor.Ayrıca kullandığım 3 yıllık süre içerinde bir gram boyası çıkmadı,tuşları bozulmadı.Yeni gibi duruyor hala :)

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2016
    Mouse

    Maalesef. Beğenilecek bir tarafı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2016
    güzel

    gayet güzel bir mause almayı düşünen kişilere tavsiye ederim kargom gayet hızlı bir şekilde geldi teşekkür ederim hepsiburadaya :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2016
    Tavsiye Ederim

    yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım ürünü.daha ufak bir mause kullandığım için elime oturması zaman aldı fakat şuan üzerine mause aramam.gerçekten çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü.tek sıkıntım aldıktan bir hafta sonra sol clikte ufak bi kaucuk soyulması olustu ve bu bölüm biraz genişledi onun dışında bir sorunum yok.hız ve özellik olarak fps oyunları için gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2015
    Süper

    Efsane bir mouse kesinlikle alın Mouse hemen elime ulaştı çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2015
    TORUNUM İSTEDİĞİ İÇİN ALMIŞTIM

    6.sınıftan takdirle 7 sınıfa geçtiği için alındı.oyun oynamada lazım oluyor ve performans yükseltiyormuş.Torunum memnun.Haliyle bende.Bakalım ne kadar dayanabilecek.Göreceğiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody V3 Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody V3 Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat