Bloody V2 Siyah Mouse Yorumları

Bloody V2 Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2015
    fps tutkunlarına

    Ürün çok çok çekirdekli ve 160kb hafızası var bu hafıza yapacağınız makroları kaydettikten sonra program açmadan uygulayabilmenizi sağlıyor fakat makro yapabilmek için core 3 ü aktive etmeniz lazım(15$ gibi bir fiyatı var bence gereksiz) diğer çekirdekler ise core 1 bu mousenizi normal bir Mouse gibi çalıştırmanızı sağlıyor. Core 2 ise 3 farklı profil (1, N ve 3) ve dpi ayarından oluşuyor. Ürün genel olarak güzel tam bir fiyat performans ürünü yanınca çıkan stickerlar hoş duruyor fps oyuncularına ve 10milyon klik ömrü olduğundan dolayı da moba oyuncularına tavsiyet ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2014
    Oyun oynayanlar için müthiş bir seçim

    Ürün çok kullanışlı özelliklede oyun oynayanlar için çünkü mouseın 3 modu var ve bu modlara göre mouse tekerleği renk değiştiriyor 1 e basarsanız mouse tekerleği kırmızı 2 ye basarsanız mouse tekerleği yeşil ve 3e basarsanız mouse tekerleği sarı oluyor ayrıca mouseun üstünde bloody simgesi var ve bu simge sürekli yanıp sönüyor ağırlığına gelirsek ortalama ağırlıkta bir mouse kullanışı çok iyi almanızı tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bloody V2 Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bloody V2 Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat