Homend 1112 Jetsteam 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Homend 1112 Jetsteam 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    bu ütüyü ben 7 yıldır kullanıyorum çok da memnunum anneme de anneler günü için aldık tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üretimden kalkan model

    Aynı ütüyü kullanıyorum 5 yuldırÇok güzel ütülemesine rağmen sık sık arızalanıyor. Yıldı en az bir kere tamire gönderdim.Hatta bir seferinde garantiden yenisi gönderdiler. En son bozulduğunda yine tamire gönderdim ,bu ütünün üretimden kalktığını ve yedek parçasının olmadığını söylediler. Bence alırken bir daha düşünün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.03.2021

    Muhteşem 🌟🌟🌟🌟🌟 Alırken acaba nasıl çıkar diye almış tım. Şimdi iyiki almışım diyorum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2019
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo.çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2019
    Arıza yaparsa atacaksın...

    ütü kullanımı, buharı gayet güzel. 3 yıl kadar kullandım. içinde biriken kirecin temizlenmesi için ütünün altında bulunan bir vidanın sökülmesi, içine biraz su koyulması ve çalkalayarak tekrar boşaltılması gerekiyor. evet aynen bunları yaptım kireç temizleniyor ancak o vida söke taka sonunda ütünün altından su kenarlarından buhar kaçırmaya başladı. tamiri için gebze de fabrikası varmış orayla görüştüm bana söylenen kargo bize ait olarak gönderin sonucu bekleyin. tamiri ne tutar tahmini diye sordum sanırım 400-500 tl gibi tutar dediler. ve çöpe attım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    Üç Yıldız

    4 yildir kullaniyordum cok da memnundum ancak arizalandi. Su an uretimi olmadigindan parcasi bulunmuyormus tamir edilemedi ve guzelim utu cope gitti malesef

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2019
    Homend!

    Hem küçük ev aletlerimi hem diğer elektrikli ürünlerimi Homend’den aldım. Yine çok memnunum. Rahat bir ütü performansı var.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2019
    homend

    daha önce 5 yıldan fazla aynı ütünün 1107 modelini kullandık eskidi tabi.. aynı markada karar kıldık gayette güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    çok kaliteli

    fiyat ve kalite avantajı var. yerli malı olması da cabası. su püskürtme başka hiçbir kazanlı modelde yok. hiç yormuyor, dijital göstergesi, kendi kendini temizlemesi süper. içinden su sertliği ölçüm çubuğu da çıkıyor ona göre ayarlanıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2018
    Hiç Memnun kalmadım

    Üründen memnun kalmadım çok kısa sürede 2aydan az sürede su akıtmaya başladı pişman oldum

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2018
    HIZLI KARGO

    TŞK... HIZLI KARGOO

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2018
    kulderviş

    Ürünü kullanıcı yorumlarındaki olumlu sonuçlara bakarak aldım. ürün aman aman övüldüğü kadar değilmiş. özellikle buhar püskürtmesi bana tatmin edici gelmedi. normal ütü buharından bir tık iyi. Ütü geldiği gibi saf pamuk olan, kırışığı zor açılan bir gömlek ütüledim. gömlek açılmadı. diğer markalı kazanlı ütülerin kalitesini bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum. Ümit ettiğim gibi çıkmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2018

    Çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve güzel kullanışlı bir ürün sahibi oldum. Çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2018
    Zamanında Kargolama çok Önemlidir

    mağaza ürünü bir gün geç Kargoladı (Yoğunluktanmış(!)) eğer çok yoğunluk oluyorsa mağazaya bir Eleman daha almasını tavsiye ediyorum.! Aras Kargo da 2 gün geç teslim etti. Böylece 2 günde gelmesi gereken ürün 5 günde geldi. eşimin Doğumgünü hediyesi idi, doğumgününden 2 gün sonra gelmiş oldu.! iyi olmadı. ürünü bir kez denedik, ısınması, Buhar basıncı ve kayganlığı iyi gibi, eğer uzun vadede sorun çıkmazsa, Parasına göre Piyasadaki en İYİ ürün denilebilir. Tavsiye Ederim.!

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2018
    süper ötesi

    ürün bence bu alanda en iyisi memnun kaldım teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2018
    daha ne isteyeyim ki

    .çok beğendik .................

  • NI1 aracılığıyla, 15.08.2018
    Kaliteli ve güzel ürün. Pahalı markalara boşuna para vermeyin.

    Ütü yapmak ölümdü artık kolay.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2018
    homend jetsteam 1112 ütü

    Kullanımı kolay .Güzel dizaynı var.Kaliteli.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.11.2017
    buhar gücü çok yüksek

    eşimin isteğiyle aldık. ilk başta biraz karşı çıktım bir ütüye bu kadar para verilmez diye. ancak sonunda almış bulunduk. çok kolay ve rahat ütü yaptığını söylüyor. gördüğüm kadarıyla diğer buharlı ütülere göre oldukça yüksek buhar gücü var.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2017

    ütü çok güzel severek kullandığım bir ürün. buhar gücü çok yüksek en kırışık elbiseleri bile kolay bir şekilde açıyor. kazanlı ütülerde genelde su püskürtme özelliği olmuyor. ancak bu üründe öyle bir özellik de var. bu da ütünün diğerlerine göre artısı. dikey ütüleme özelliği sayesinde de kırışan perdeleri yerinden çıkarmadan çok kolay ütüleyebiliyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1112 Jetsteam 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1112 Jetsteam 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat