Steelseries Rival Fnatic Edition Mouse Yorumları

Steelseries Rival Fnatic Edition Mouse yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2016
    Güzel Bir Ürün

    •Kullanmaya başlıyalı 6 ay oldu •İlk günkü gibi bozulma felan yok •Fps oyunlarını oynuyosanız almanızı tavsiye ederim •Engine3 programıyla beraber kullanırsanız oyunlara göre mod değiştiriyor •Kablosu örgü değil bu nedenle henüz olmasada ilerleyen günlerde soyulmalar başlar •Sol tarafındaki turuncu plastik yüzey siyahlaşmaya başlıyor •Eğer Fnatic takımını seviyorsanız almanızı tavsiye ederim ama eğer takımları önemsemiyorsanız aynı mouse modelinin(Rival 300) farklı görünüşte olanları var onları almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Muazzam

    Mouse gerçekten çok şık ve kullanışlı fps oyunlarında iyi performans sağlıyor. steelseries engine 3 programı sayesinde kullanımınıza uygun ayarları yapıyorsunuz ayrıca mouse pad mouse dan iyi mükemmel derecede kaygan ancak çok büyük yer kaplıyor. Ürünün artıları: +Ergonomik yapısı çok iyi +Program destekli olması bir çok mousenin önüne geçmesini sağlıyor. +Komut algılaması gerçekten iyi imleç sapıtmıyor. +Işıklandırması şık durmasını sağlıyor. +Macro ayarlamaları mümkün. Eksileri: -Mouse çok büyük eli küçük olanlar sıkıntı yaşayabilir. -Dpi seçenekleri önceden belirlenmiş 2 seçenekten birisi oluyor. -Ürünün yan tarafı üretim hatalı sanırım zamanla soyuluyor. Genel olarak ürün 8/10 alır tavsiye ederim oyunlarda üst seviye performans isteyenler bu mouse tam size göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Mükemmel

    Arkadaşlar Mouse muazzam kesinlikle tavsiye ederim mouse pad i de oldukça büyük şimdiden hayırlısı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    Kaliteli

    Mouse gayet güzel ve kullanışlı fps oyuncuları için özel olarak dizayn edilmiştir.Elleri küçük olanlar için tutması zor olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2016
    Algılama problemi

    24 Gün önce satın almıstım ama memnun degilim. Ergonomik şekli güzel rahat bir mouse ancak geç algılıyor baska mouselarda denedim ancak en az yarım saniye geç algılıyor , oyun oynayamıyorum.Eger fps oynuyorsanız almayın (Benim mouse sıkıntılı gelmiste olabilir emin degilim).

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2016
    SteelSeries

    SteelSeries kalitesini bilmeyen yoktur. Fiyatı da gayet uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Mouse

    Tertemiz ve aynısı geliyor.Çok iyi bir mouse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2016
    Güzel Güzel

    Ürünün malzeme kalitesi ve oyunlarda verdiği tepki hızı gerçekten güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2016
    Bence iyi

    Gerçekten kaliteli ve rahat bir ürün ancak gerçektende eliniz büyük değilse almanızı tavsiye etmem ortalama 43-44 numara ayakkabı giyenlere uygundur ellerin büyüklüğü ayaklarla orantılıdır ordan geldim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2016
    Harika bir ürün

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. 2 mouse arasında kalmıştım, diğeri Asus ROG Gladius idi. Bu ürün fiyat ve mousepad hediyesi bakımından daha avantajlı olduğu için bunda tercih kıldım. Ürün orta ve büyük elli ve "palm" ile "claw" tutuş stiline sahip kullanıcılar için çok ideal. Ürünün bana göre artı ve eksi yönlerini aşağıda değerlendirdim. + Mükemmel ergonomi ve tasarım + 1. sınıf malzeme kalitesi ve sağlamlık + Çok hassas ve kaliteli bir sensör + Görsel olarak çok başarılı dizayn ve ışıklandırma(renk değişebiliyor) + Yanında gelen mousepad çok kaliteli ve büyük(400x450x4mm) + Aşağıdaki yorumun aksine mouse yüzeyi elimi terletmiyor ve kaymayan bir kaplaması var + Mouse yazılımı çok iyi, makro atanıp, dpi değiştirip mouse rengi ayarlanabiliyor. Gelelim eksi olarak gördüğüm noktalara - Mouse kablosu örgülü değil. - Mouse üzerindeki dpi değiştirme tuşundan yalnızca 2 önceden belirlenmiş dpi seçilebiliyor Bana göre almaya değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    memnunum

    kusursuz bi ürün sadece dış yapısı gereği eli terletiyo ve çabuk kirleniyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    Performanslı ürün

    Bu ürünü eski g9ximden sonra aldım performansı üst seviyede ve ergonomik tasarımı çok iyi olmuş. ancak mouse çok uzun benim için bir sorun yoktu ancak bu üründe rahat edebilmeniz için elinizin kesinlikle büyük olması gerekiyor. Ürünün en güzel tarafı yanında gelen qck+ mouse padi, inanılmaz güzel bir dokusu, ağırlığı ve ortalama bir oyuncuya yetecek büyüklükte alanı var. FPS oynayanlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Rival Fnatic Edition Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Rival Fnatic Edition Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat