Black & Decker HVFE2150L Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker HVFE2150L Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Bu fiyata deymez

    Çok pahalı bu fiyata almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    başka süpürge tanımam

    çekim o kadar güçlü olmasa bile elektriğe bağlı fırça bütün işi çözüyor, ama çekimi de iyi, yanlış anlaşılmasın. özellikle tutuş un üstten olması çok önemli bir avantaj. diğer süpürgelerde arkadan eli çok yorar o şekilde. ben buradaki fiyattan çok daha Uygun fiyata aldım ama sanırım artık bu süpürge başka yerde yok. merak ettim araştırdım. fiyatı şu an baya yüksek. bu fiyata değer mi bilemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    Kaliteli

    Ürün pratik ve kullanışlı.Dar olan Koltuk ve kanepe altına rahatlıkla giriyor. Güçlü emişi var. Süpürme başlığı çok pratik, siz dönmeden onu sağa veya sola döndürebiliyorsunuz. Benim gördüğüm olumsuz yanı, tozunu dökerken toz kapağı aşağıya doğru açılıyor. Bu da çöpe takılıyor ya da daha yukardan dökmek zorunda kalıyorsunuz. Bir olumsuz yanı da keşke pet için bir de küçük süpürme başlığı olsaymış. Kaliteli ve kullanışlı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2019
    zaman geçtikçe hayal kırıklığı

    ilk aldığımızda çok beğendik, pratik şık, kablo derdi yok ancak bir kaç ay içinde plastik gıcırdamaya başladı çekiş gücü ınanılmaz azaldı, bazı kırıntıların üstünde 2-3 kere geçiyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2018
    Guzel urun tavsiyrmdir.

    Urunu anneme aldim.cekis gucu sizi sarsirtacak .bu toz bu evdenmi cikti diyorum.komple evi supurene kadar sarji dayaniyor.sarj gostergesi cok hos.tek korkum bozulursa servis işi nasil oluyor bilmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Mükemmel

    Çok güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Beş Yıldız

    Hepsiburada.com aracılılığıyla almış olduğum süpürge iki gün içinde süper hızla elime geçti. süpürgeyi çok merakla beklediğimden hemen kullanmaya başladım.çekiş gücü olarak,kullanım kolaylığı ve hafifliği ile müthiş bir makine bence. toz haznesini de temizlemesi çok kolay. Dyson marka süpürgeyle eş değer ve uygun fiyat. herkese tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.12.2016
    sesi dışında çok iyi

    kaliteli ve uzun ömürlü bir süpürge gerçekten. çekiş gücü güzel ve kullandığı teknoloji nedeniyle daha temiz oluyor etraf. ekipmanları çok kullanışlı özellikle. gürültüsüne yapacak bişey yok. bu güçteki makine bu kadar ses çıkartıyor normal olarak.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.08.2016
    uzun ömürlü süpürge

    çok kaliteli bir süpürge gerçekten. tasarımıyla bile kalitesini göstermeye yetiyor. değişik bir teknolojiye sahip. daha temiz bir çekiş sağlıyor bu sayede. ekipmanları özellikle çok kullanıçlı. tek kötü tarafı biraz gürültülü arkadaşlar. şarjı biraz fazla yapmak gerekiyor işi bitirdikten sonra. fakat ne olursa olsun diğer büyün şarjlı süpürgelere göre kat kat daha iyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.08.2016

    çok kaliteli bir süpürge gerçekten. tasarımıyla bile kalitesini göstermeye yetiyor. değişik bir teknolojiye sahip. daha temiz bir çekiş sağlıyor bu sayede. ekipmanları özellikle çok kullanıçlı. tek kötü tarafı biraz gürültülü arkadaşlar. şarjı biraz fazla yapmak gerekiyor işi bitirdikten sonra. fakat ne olursa olsun diğer büyün şarjlı süpürgelere göre kat kat daha iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2016
    kaliteli

    Ürün çok kaliteli ve hoş bir tasarımı var çekiş gücü güzel, siklon teknoloji ile daha temiz iş oluyor. Ekipmanları iyi ve kullanışlı. Bizim için hoş olmayan tarafları sesli olması( ama diğerlerine de baktığımızda hepsi aynı gibi geldi). Dik durmaması diğer eksiklik işinizi bitirdikten sonra şarj istasyonuna koymalısınız. bu eksiklikler küçük sıkıntılar genel anlamda diğer bütün şarjlı süpürgelerden daha uzun ömürlü daha kaliteli ve kullanışlı diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker HVFE2150L Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker HVFE2150L Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat