Bosch BKS4043 Islak/Kuru Şarjlı Süpürge Yorumları

Bosch BKS4043 Islak/Kuru Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2021
    bu markaya yakışmayan bir performans

    Olumsuz yönleri: süpürgenin ucuz kavisli olduğu için çekiş gücü az eski süpürgem aynı ayarda olduğu halde daha güzel çekiyordu (14.4 V) bu kadar paraya çok yazık oldu memnun değilim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2013
    çalışan bayanlar mutlaka almalı...

    Ben ürünü alalı bir kaç ay oldu çok memnunum çekim gücü çok iyi.Tabi şarzına dikkat edin dolu olursa daha iyi çekiyor.Gören arkadaşlarımda alacam diyor...kaçırmayın bence...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2013
    Kullanışlı

    Ürünü teslim aldık kullanıyoruz. Emiş gücü muadillerinden iyi. Biraz pahalı ama gerçekten kaliteli ve servisi yaygın bir ürün. Henüz ıslak deneme fırsatım olmadı ama sorun çıkaracak gibi de durmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2013
    kullanışlı

    ürün kısa sürede elime ulaştı bir haftadır kullanıyorum. şık kullanışlı güzel bir ürün.emiş gücü yüksek kullanılması ve temizlemesi çok kolay.fiyatı uygun. hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2011
    Süper

    Her yerde stokları tükenen mükemmel bir ürün sınıfında en üstün özelliklere sahip ve fiyatı da uygun..Burada bulabildiğim için çok mutlu oldum güzel bir alış-verişti Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2011
    güzel

    merhaba ,ürünü alalı 3 hafta oldu. öncelikle çok şık bir ürün , ergonomik ve kullanışlı. şarja takılıyken yanan ışığı sönük ( sırf bu yüzden aldık) diğer markaların şarja taktığınızda yanan lambaları o kadar kuvvetli ki sürekli gözünüzü alıyor. bunu küçümsemeyin aldıktan sonra pişman oluyorsunuz. uzun süre 8- 10 dk. kadar şarjı dayanıyor. gücü ise normal işinizi görücek kadar. bizim evde 1800 w bosh var onun 10 da 1i kadar dahi çekemiyor, öyle abartılıcak bir çekim gücü yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2011
    Kullanım amacına göre fena değil

    Ürünü arabada ve evde kullanmak için tercih ettim , benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim . Tasarımı çok güzel fakat düğmesini keşke hep basmak zorunda kalmasaydık sabit olsaydı daha güzel olabilirdi. Birde en önemlisi burada 9 V diyor ama ürün 14.4 V bu çok önemli , sanırım bu emiş gücünü gösteriyor . Arabada ve evde kullanmak amacıyla fazlasıyla işinizi görebilirsiniz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2011
    Süper Alet

    Haznesi dolsada çekim gücü hiç düşmüyor. Sanki 2000 watt lık süpürge. Şarjlı süpürge demezsiniz vallahi. Tavsiye ederim, ıslak kuru demeden çekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BKS4043 Islak/Kuru Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BKS4043 Islak/Kuru Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat