Arçelik K-6136 Şarjlı Süpürge Yorumları

Arçelik K-6136 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekiş gücü çok iyi,kullanımı tutuşu çok kolay. Katlanabilir olması da ayrı bir avantaj. Hızlı kargo için teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iade ettik hemde hiç beklemeden. Siz kabul etmemişsiniz. Sebep olarak da tekrar satışa sunamayacağınız için iadeyi kabul etmediğinizi ifade etmişsiniz. İade hakkım var. Beğenmedim. İade edilen ürünleri mi gönderiyorsunuz müşterilerinize???

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen memnun kaldığım için ikinci evim için de ısmarladım. Güçlü motoru var ve uzun dayanıklı. Paketleme, kargo hepsi sorunsuzdu. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu süpürgeden bende iki tane var biri diğer evimde gerçekten çok güzel bi ürün direk alın derim şarjı uzun süre dayanıyor kullanımı gayet kolay başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    paketleme gayet yeterliydi. kutusunda hiç hasar-ezilme yoktu. teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Artıları; yeterli emiş gücü sunuyor, pratik, döner başlıklı, nispeten hafif Eksileri; başlık halıda zaman zaman yetersiz kalıyor, temizlemesi zahmetli, düğme pratik değil kolayca tıklanıyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.07.2020

    Ben 15 gün oldu süpürgeyi alalı çok rahat ve kullanışlı kesinlikle Ama fırçadındaki toplanan kılları keserek temizlemek zor geldi ve en az iki süpürmede toz haznesini boşaltmak gerekiyor 12 yalında ki kızım evi zevkle süpürüyor Bence prizle uğraşmaktansa çok pratik gerçekten Devamlı elimizde 😃

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    pahalı bence.

    Olumsuz yönleri: 5 saatte şarj oluyor ve toplamda 40 dakıka gıbı bır sure calısabılıyor şarjı ıle. Yanı bu kadar yuksek fıyata satılmamalı dıye dusunuyorum. Emıs gucu ıyı evet hepa fılıtre ozellıgıne de sahıp ama dedıgım gıbı bıraz pahalı bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    bir sopa kadar...

    2 yıl önce aldım, ilk gün halı saçaklarına takıldı, o gün bu gündür işe yaramadan duruyor. Almanızı hiç tavsiye etmiyorum. Bunun yerine ne yazık ki, gerçek mühendislik ürünü Avrupa mallarını tavsiye etmek zorundayım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2018
    Beğenmedim

    Haznenin temizleme işi çok zahmetli yok filitre çıkar yok kapak çıkar elin ve etraf toz içinde kalıyor. Dolduğu zaman uyarı veren bir ışık konulabilirdi, çekiş gücü öyle anlattıkları gibi süpper değil, birde sadece tek bir ağızla geliyor yani bununla sadece yeri süpürüyorsun ağız değişikliği yaparak fonksiyonel hale getirilebilir, şarj etme yeri çok aşağıda takarken yoruyor, fiyat bu ürüne fazla olmuş arçelik ürün çıkartmak için mi yapmış anlamadım argesi hiç mi denememiş bu ürünü ilginç vallahi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.08.2018

    şu an tek yıldız aldı benden. ancak, yorumuma yanıt yazılır da ben hatalı çıkarsam, düzeltirim. bu filtresi yüzündenmidir nedir, tıkalı ben mi çözemiyorum, çekim gücünü beğenmiyorum. fakir in 12 mi 18 volt mu ne olanı vvardı o daha iyiydi, kırıntıları toplamada. ama tabi, hepa filtre, falan hak getire. bunun kıstası kedi kumu, kedi kumunu çekemiyor. çekse geri bırakıyor. 36 volt farkını göremedim. tekrar ediyorum. çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. filtresini mi yıkıycaz, yoksa filtre mi takmayalım napalım

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    Dört Yıldız

    Tek kusuru halıda biraz zorlaması yani kolay ilerlemiyor. Sanırım ağırlığına göre tekerleri küçük olduğundan. Ama muhtemelen ağır olduğu ve zemine yapıştığı için ne var ne yoksa süpürüyor. Sonuç olarak memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Çok Başarılı, Tavsiye Ederim

    Öncelikle tasarımı çok şık, üst kısmı katlandığı için fazla yer kaplamıyor. Çekiş gücü oldukça kuvvetli, bu boyutlarda bir aletten bekleneni kesinlikle karşılayacak düzeyde. Fiyatı yüksek gibi düşünebilirsiniz ama fiyat performans açısından değeceğine şüphe etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    kesinlikle alin

    urun elime bi saat evvel gecti tabii ki hanim hemen denedi sarji var mi yok mu demeden . inanilmaz hosuna gitti daha da buyuk makineyi kullanmam dedi?? bi kere cekisi cok iyiymis zaten toz filtresine baktiginizda anlarsiniz pahali gelebilir ama siddetle tavsiye ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    Beş Yıldız

    hızlı ve guzel teslımat. Son derece sık gorunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    hızlı teslimat, berbat ambalaj

    Teslimat gerçekten cok hızlıydı, ürünü gelir gelmez denedim,performansı gayet iyi görünüyor ancak uzun vadede gerçek performansı anlayacağım. Memnun olmadığım tek şey firmanın ürünü sanki direkt mağazadan almışım da kargoya verilmemiş gibi sadece kendi ambalajıyla gönderip ek bir ambalaja sarmaması hoşuma gitmedi, ürün bu şekilde kargoda kolaylılkla zarar görebilir. hiç olmazsa patpatlı bir poşete konmalıydı.

  • Webden Al aracılığıyla
    Başarılı

    Ürünün şarjı uzun süre dayanıyor. Çekim gücü içindeki turbo fırça sayesinde gayet güzel. Yardımcımızın favori süpürgesi oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Dört Yıldız

    Hızlı teslimat yine Hepsi Burada klasiği oldu. Ürün malzeme kalitesi başarılı. Filtreler yeterli ve toz kabının temizliği düşündüğümüzden kolay. Ancak her 2-3 süpürme sonrası temizlik şart görünüyor. Emiş gücü en başta hayal kırıklığı yarattı ancak toz haznesini görünce aslında uctaki elektrikli fırçanın harika işlevini anlamış olduk. Gürültü düzeyi saç kurutma makinesinden düşük ve eve toz saçmaması, HEPA filtresi iyi. Fiyat perf. açısından tavsiye edilebilir. Unutmadan; diğerleri gibi Arçelik de Çin de ürettirmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2017
    mukemmel cekim gücü ve uzun giden sarj süresi

    arkadaşlar sarjlı süpürge alırken en az 2 ay araştırma yaptım. orta seviye bir makıne almayı ıstedım aklıma yatan ürünleri gidip tek tek denedim. ikisi bir arada ürünlerin çekme sıkıntısı var öncelikle onlardan uzak durmanızı tavsıye ederım. su an sızın de aklınıza gelen urunlerı tek tek denedım. f/p olarak ,cekım gucu ve sarjının uzun sure gıtmesı olarak, yedek parca fıyat ucuzlugu olarak ve en onemlısı 36 v olan bu fıyattakı tek urun olması nedenlı bu urunu 424 tl gıbı bır fıyattan puan falan ıle bana 380 tl gıbı bır fıyata denk geldı. arkadasın da dedıgı gıbı sarjını yaptık. ılk denememız mukemmel cekım gucu, donen gırgır olması ,sarjının gercekten uzun gıtmesı ıle bende kesınlıkle mutluluk uyandırdı. gozu kapalı alabılırsınız ancak fıyat konusunda tum internete bakmanızda yarar var :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2017
    4x4

    Markanın her ürünü gibi bu üründe bir harika. Çok para verdim ama hakkını verdi dedirten nadir ürünlerden birisi. Aklınızda soru işareti kalmasın, ürünü kullanırken yüzünüzdeki gülümsemeyi kendinizde fark edeceksiniz çünkü beklenenin çok çok üstünde bir çekim gücü var kablosuz kullanımda. Halı ve zeminin kesiştiği yerdeki cisimleri rahatlıkla çekiyor. Katlanıyor olması ve katlama yerinden rahatça taşınıyor olması kaliteyi ayrıca ortaya çıkartıyor. Led aydınlatmaları da çok iyi düşünülmüş. Şu da şöyle olsaymış dediğim sadece aç-kapa tuşu. Süpürme esnasında eliniz dokunuyor ve kapatabiliyorsunuz çok hassas bir tuş alıştıktan sonra sorun olmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K-6136 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K-6136 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat