Electrolux ERGO12 Ergorapido Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux ERGO12 Ergorapido Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.02.2020

    Bı sene once 1100 verdım ek garanti yaptırdım boya sı komple soyuldu ek yerinden sapı kırıldı garantiye gonderdim kullanıcı hatası diyip geri gonderdıler verdıgım parayı helal etmiyorum hakkımı tuketıcı mahkemesinde arıcam bir daha kapıya sokmam

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Mukemmel

    Arkadasimdaki arcelik marka sarjli supurgeyi gorunce almaya karar vermistim. Cok arastirdim electrolux un bu serisinin en iyisi oldugunu soyledi herkes. Hali, sert yuzeylerde tek bir sac, toz tanesi birakmiyor. Kullanimi cok rahat. Hatta basliginin cok rahat donmesinden sikayetciyim diyebilirim. Hafifligi mukemmel, dokuz aylik hamile olmama ragmen her yere tasiyip hic egilmeden istedigim yeri supurebiliyorum. Tek suphem su an sarj konusu. Sarja koydugunuzda dort kademeli sarj gostergesi yanip sonmeye basliyor ve dolulugunu gosteriyor. Hep sarjda olmasina ragmen ucte kaliyor. Zamanla batatyada sorun cikmaz umarim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Güzel

    Süpürge kısa sürede elime ulaştı ve denedim performansından gayet memnunum tabiki elk süpürge performansı yok ancak günlük temizlik için çok pratik şarjı oldukça uzun gidiyor kullanımı kolay tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Ergorapido - Kırmızı

    Ürünü son 1 senedir almayı düşünüyordum. Yaptığım araştırmalar ve yorumlar ürünün başarılı olduğu yönündeydi. Sulu-elektrikli yatay tip süpürgeyi çalıştımak ve temizlemek sık kullanım için uygun olmadığından bu ürünü sık kullanım için düşündüm. Henüz 1 kere kullanabildim. Öncelikle ürün kaliteli malzemeden imal edilmiş. Hafif değil ama döner fırçası sayesinde halı üzerinde rahat hareket ediyor. Led ışıklı aydınlatması ile koltukların ve sehpaların altındaki tozlar net şekilde görünüp çekilebiliyor. Emiş gücü gayet başarılı. Batarya ne kadar gider bilmiyorum ama yorumlarda farklı beyanlar mevut. Tabiki teknik veriler her zaman yakalanamaybiliyor. İyce araştırıp size uygun ürünü seçmenizi tavsiye ederim. Diğer sitelere göre daha uygun fiyat.Kargo 1 günde elime ulaştı.Ürün üzerinde uzun süre ERGO 12 ve 18 V yazısını aradım, böyle bir yazı yok.Kullanma klavuzunda ERGO 12 -Kırmızı rengi ve18V'u temsil eder gibi bir liste var. Kullanım kulavızı hariç herşey orjinal duruyor. Kullanım klavuzunu fotokopi ile kalitesz şekilde çoğaltmışlar, okumak için mercek kullanmaka lazım:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    kalitenin adı

    ürün elimize sağ salim ulaştı ürün gerçekten güçlü motora sahip fırça temizlemesi şarjlı süpürgeler için mükemmel bir nimet teşekkür ederiz

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2017
    Çok kullanışlı

    Gayet başarılı, pratik ve güçlü..

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017

    maşallah çok asaletli.

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2017
    teşekkürler

    Anlatıldığı gibiydi. Teşekkürler....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    güzel

    şarzlı süpürge ama epey iyi çekiyormuş. kablo derdi yok. fırça kısmındaki manevra kabiliyeti kendini gösteriyor. fırça temizleme de güzel.şarj göstergesi falan awesome :)

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2017
    idare eder.

    halidaki kirintilari birkac sefer ayni yeri yaparak supurdum. 1 kerede cekmedi yani. 2.seviye hizda ancak supurme islemi yapilabilir. 1.seviye sinek viziltisi gibi. sarji da ciddi anlamda cabuk bitiyor. 15 dk dayanmadi bile. gerci ozelliklerinde de 13 dk yaziyor. Eger girgir mantigi ile alacaksaniz iyi ancak ev supureyim derseniz o biraz zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Beş Yıldız

    Çok pratik ve çok işe yarayan bir ürün. Elimden düşmüyor, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2017

    beğendim problem yok

  • NI1 aracılığıyla, 18.08.2017
    Tavsiye edilir

    Daha önce rowenta kullanmıştık, ona göre daha hafif ve kullanışlı. Emiş gücü de yeterli

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2017
    electrolux ergorapido

    1 sene boyunca urunden cok memnundum. 3+1 evimin hepsini rahatlikla supuruyordum ancak 1 sene sonunda 1 odayi bile supuremez oldum. urunu hemen servise goturduk 2 hafta icinde tamir edip verdiler. kullanim kilavuzunda hep sarjda tutun yaziyor ama dolunca cikarmak lazimmis. bundan sonra oyle yapacagiz. umarim eskisi gibi olmustur. electorlux ve servise hizli ve sorunsuz cozum icin tesekkur ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 29.05.2017
    Ürünün ömrü

    Ürünü 2014 Kasım'da aldık. Garanti süresince mükemmel çalıştı. 28. ayda motoru yandı, 220 TL verdik. 33. ayda pili şarj etmemeye başladı, 230 TL verdik. Zaten 400 TL ye almıştık :) Tavsiyem: Garantisi bitince ilk arızada çöpe atıp yenisini alın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Beş Yıldız

    çok arastirdiktan sonra bu makinayi aldım. belki acele ediyorum yorum yapmak için ama başkalarını da bilgilendirmek istedim. öncelikle hafif ve pratik. çok rahat hareket ediyor. benim kızım normal supurge sesinden korkuyordu calistiramiyordum yanında, bunun sesi hiç rahatsız etmiyor hiç korkmadı. 140 m2 Evim var ve bütün evi yüksek modda supurebildim şarjı bitmedi. en büyük avantajı ise çok çabuk şarjının dolması. diğer makineler gibi 8-10 saat beklemenize gerek yok. cabucak doluyor. şimdilik kesinlikle tavsiye ediyorum. ve hazineye dolanlari görünce nasıl çektiğini anlıyorsunuz. çok pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Harika ürün

    Ürünü alalı 2 hafta oldu. Çok sevdik Harika bir süpürge. Çekişi çok kuvvetli 180 derece oynar kafasıyla köşeler dert değil keşke toz torbası biraz daha büyük olsaydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    Şimdiye dek kullandığım en iyi süpürge!

    Ürünü annemlerde görmüş ve çok beğenmiştim. Kendime de almaya karar verdiğim sırada Hepsiburada.com'da güzel bir indirim fırsatına denk geldim ve hiç tereddüt etmeden aldım.Süpürge kablosuz ve son derece hafif. Kullanımı çok rahat. Hızlı modda çekişi çok kuvvetli. Bütün evi 10 dk da süpürüyorum. Kesinlikle tasiye ederim.Özellikle benim gibi evcil hayvan sahibi olanlar çok memnun kalacaklar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Çok kullanışlı

    Çok pratik ve kullanışlı bir süpürge. Yıllardır o hantal, sürüklemeli süpürgelerden ne çekmişiz diye düşündürdü açıkçası. Bana göre performans olarak onlardan da hiçbir farkı yok. Çok güzel çekiyor ve sesi rahatsız etmiyor. Kablosuz ve hafif olması çok güzel. Özellikle çalışanlar için çok büyük kolaylık. Şarjı düşündüğümden daha fazla gidiyor. Kusur bulmak için çok uğraşırsam eğer sadece toz haznesinin küçük olduğunu söyleyebilirim. Ancak diğer şarjlı süpürgelerle kıyaslama fırsatı bulamadım bu konuda.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    Hızlı Kargo + Orijinal Ürün

    Ürün gelir gelmez kullandık, ürünün performansı şaşırtıcı. Halı fırçası çok iyi çalışıyor. Çekiş gücü fena değil. İki güç kademesi var. Turboda şarj çok hızlı gidiyor. Şarj konusunda bizi üzmesse verdiğimiz paraya değer diye düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ERGO12 Ergorapido Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ERGO12 Ergorapido Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat