Fakir Duplex Cyclonic Dik Şarjlı Süpürge Yorumları

Fakir Duplex Cyclonic Dik Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(1 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Pratik küçük ev aletleri üreticisi Fakir, Duplex Cyclonic süpürgesi ile hem şarjlı el süpürgesi hem de tutma aparatı ile normal bir süpürgeyi bir araya getirmiş.

    12 voltluk güçlü bir bataryaya sahip olan süpürge, Cyclone adı verilen teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans ile süpürüyor. Toz torbası ve her yere dolaşan kablo derdinden sizikurtaran süpürge, tam şarjı ile 20 dakika boyunca aralıksız çalışabiliyor. Katlanabilen tutma sapı ile her yere sığan süpürge, pil göstergesi ve tüm zeminlerde kullanılabilen mult-vac dönen fırçası ile yalnızca bir şarjlı süpürge olmadığını ispatlıyor. Bu pratik süpürgeyi incelemenizi tavsiye ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Duplex Cyclonic Dik Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Duplex Cyclonic Dik Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat