Siemens VK40B01 Kuru Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Siemens VK40B01 Kuru Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Çok fazla ortalığı karıştırmadan el süpürgesi ile koltuk ve tozlanmış yerleri alacak harika bir el süpürgesi ben çok beüendim hem ıslak hem kuru zeminlerde güzelce çalışıyor çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    pratikkk

    Olumlu yönleri: Bu el gırgırı sayesinde artık her gün elektrikli süpürge çalıştırmıyorum. Her yemekten sonra masayı ve yerleri bu gırgır ile çekiyorum tertemiz kalıyor evim. Çekim gücü olarak çok iyi ayrıca fiyat konusunda da bu kaliteye bu fiyat çok uygun. Kesinlikle her evde bulunması gereken bir eşya. Çünkü sizi çok büyük zahmetlerden kurtarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Hem ıslak hem kuru kullanabileceğiniz şarjlı el süpürgesi. Fiyatı biraz pahalı ama makine çok güzel. Tozları ufak kırıntıları bile hızlıca çekiyor. Temizliği çok güzel. Ayrıca içini temizlemesi de kolay. Sessiz sessiz çalışıyor. Şarjı uzun süre dayanabiliyor sık sık şarj etmeniz gerekmiyor. Toz haznesinin kapasitesi de iyi sayılabilecek düzeyde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumsuz yönleri: bu fiyata bu ürünü aldığımız için çok üzgünüm maalesef işlevini yapmıyor. Çekiş gücü yetersiz. Zaten büyük temizlikler için almaıştık lakin küçük kırıntıları bile çekmekte zorlanıyor bu makine. Siemens benim sevdiğim bir markadır, onu referans bildik ama malesef pek mutlu değiliz. uzun zaman oldu ve kullanmış bulunduk iade sansım olsa beklemem hemen iade ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Beş para etmez

    Ürün gücü çok çok zayıf, hiç kullanamıyoruz. Samsung a yakışmayan bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    beş para etmez

    hem açma kapama düğmesi olsun hem emiş gücü olsun asla tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2018
    Ürün Çok Kullanışsız

    Bu üründen kendime aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Parasına değecek bir ürün değildir. En ufak kırıntıları bile zor çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2018
    Önermiyorum

    Önceki yorumları okuyunca aynı süpürgeden mi bahsediyoruz diye düşünmedim değil. Emiş gücü berbat. Ufak tefek kırıntıları ancak alıyor. Kıl, koltuk üstü felan hak getire. Süpürürken tuşuna sürekli basmak zorunda olmak çok kullanışsız, eli de yoruyor. Evim 2+1 küçük bir ev olmasına rağmen bir odadan diğerine gidene kadar pil gücü hemen düşüyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık.

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2018
    Performans

    Fazla bir performans beklemeyin. Ufak tefek kırıntıları çekebilir.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017

    kaliteli ve kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2016
    kötü

    bu fiyata bu kadar düşük çekim gücü inamaıyorum....

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2016
    muhteşem

    kullanılan malzeme olsun çekim gücü olsun oldukça iyi .fiyatı pahalı gibi gelebilir ama performans fiyat olarak bakarsanız vereceğiniz paraya değecek bir makina.aynı fiyatlarda diğer makinalardan bir kaç sınıf üstün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    ŞIK VE GÜÇLÜ

    ürün 3.7 voltluk cihazlara göre çok güçlü emiş performansına sahip.gayet şık bir ürün.pil özelliği gayet iyi.aldım kullanıyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2015
    Kaliteli

    Ürün markasına bakıldığı gibi kalite ve şık bi ürün.Çekim gücü normal bi süpürge kadar olmasını beklemeyin zaten.Beklentileri karşılıyor,ev içinideal arabada henüz kullanmadım.Düğer markalarıda araştırdım ama iyi bi tercih yaptımı düşünüyorum.Sonuçta alman markası bi ürün,servis ağıda heryerde var.İnternetten araştırdığımda pil ömrüde diğerlerine nazaran çok uzun ömürlü.Kısacası verdiğiniz ücrete değer bi ürün,uzun süre kullanıılıcak gibi.Çok ses yapmıyor aparatları mevcut ve duvara monte edebiliceniz askı elemanıda var.Fiyata takılmayın derim çünkü el aletleri uzunömürlü olmasından yanayım,çünkü daha ucuz bi ürünü daha kısa süre kullanmaktansa az daha pahalısını alıp uzun ömürlü kullanmayı tercih ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2014
    Verdiğin paranın hakkını veriyor.

    Emiş gücü çok iyi. Güçlü bir motoru var. Islakta denemedim henüz. Ancak çalıştırma düğmesi ile ilgili önceki eleştirilere bir elektrik öğretmeni olarak katılmıyorum. Açma kapama düğmesinin bu şekilde yapılması açık unutarak bataryanın tükenmesini engellemek amacı ile yapılmıştır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2014
    iyi

    Kargo hızına diyecek birşey yok. Alırken kuvvetli çekim gücü olanı tercih edin derim. ben araba temizlemek için aldım. 4-5 defa arabayı temizlesem oto yıkamacıya verdiğim para yerine kendini amorti eder. Araç temizlemek için almak isteyenler tereddüt etmesin ama gerçek elektrikli süpürge gücünü de beklemesinler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2014
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Ürün iki günde elimize geçti.Hasarsız bir şekilde,orjinal paketiyle geldi.Gerçekten çok güzel bir ürün,çekişi çok iyi.Sanki normal süpürgelerin minyatürü gibi.Biraz pahalı gelebilir ama değer.Bundan sonra normal süpürgemi unutacağım galiba.Siteye çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2014
    işinizi görecek

    Ürün görünüşü ve apartları ile harika gözüküyor hızı da süper aldığınız da16 saat şarj edin gücünü ancak öyle anlayabilirsiniz daha sonraları hep sarjdakalabilir tek olumsuzluğu düğmeye sürekli basılıtutmak.teşekkürler site senden çok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2013
    Pili NiMH Nickel Metal Hydrid

    Pili NiMH Nickel Metal Hydrid oldugu icin istendigi zaman sarja takilip cikarilabilir. Dİger supurgelerin buyuk cogunlugu NiCD pil kullanir ve kisa surede bu eski teknoloji piller ölecektir. Bu sebepten dolayi tercih edilebilir. Philipse de bakiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2013
    Kullanımı rahat

    Ürünün kullanımı çok rahat ve pratik.İlave aparatları sayesinde de rahatlıkla istenildiği yerde kullanılıyor. Emiş gücü kuvvetli, yerde toz bırakmıyor. Gönderi çok hızlı, teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens VK40B01 Kuru Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens VK40B01 Kuru Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat