Homend DustRider 1216 Şarjlı Süpürge Yorumları

Homend DustRider 1216 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(224 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi iyi al kullan iste ??

    3200 watt lik supurgeden fazla ses çıkarıyor tek eksisi bu.yine de tavsiye edilebilir güzel bir makine.. Şarj aleti, telefonun şarj aletinden bile kucuk..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Daha önce de farklı markaların bu tarz ürünlerini kullanmış biri olarak fiyat/ performans olarak mükemmel bir ürün diyebilirim. Çekiş gücü nerdeyse normal elektirikli bir süpürgeninki ile aynı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün gayet iyi şarj adaptörü çıkmamıştı iki gün içinde oda geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    emiş gücü

    hızlıca teslim ettiler. emiş gücü iyi biraz sesi yüksek ama temizleme kabiliyeti beklentileri karşılar. estetik olarak hoş ve tutma yeri aparatı üst taarafa denk geldiğinden kavraması kolay

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans beş yıldız.

    Öncelikle diğer markalara göre fiyat ve performansı göz önünde bulundurursak, ürün gerçekten harika. Üstelik yanındaki aparatlarda işlevselliğini artırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca hızlı teslimat için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Homend

    Çin Halk Cumhuriyetinin en gözde markalarından biri. Süper kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayal kırıklığı

    yorum yapan bir insan değilim ama bu ürün için yorum yapma ihtiyacı duydum, ürünü karalamak istemiyorum fakat, dolan hazneyi boşaltmak tam bir eziyet, üstelik bu ürünü fiyat sıralamasına göre değil değerlendirme sıralamasına göre almıştım, eğer kullanmış olmasaydım geri iade etmek isterdim , resmen parama yazık oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kutu içeriği

    Kaliteli ürün güzel hızlı teslimat Ancak içinden adaptör çıkmaması tam bir facia kaos

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi bir ürün

    Bir şarjlı süpürgeden ne beklediğinizi bilerek alırsanız gayet memnun kalırsınız. Küçük kırıntılar, büyük süpürgelerin açılmayacağı durumlar içim gayet kullanışlı. Sadece sesi fazla yüksek. Gayet memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Ederim

    Tam bir fiyat/performans ürünü.Aldığınızda kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün.Bu tip cihaz düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    bence çok başarılı ve kullanışlı.umarım ilersiiçinde sorun yaşamam.iyiki almışım.çekiş gücüde diğerlerine göre oldukça iyi.küçük çocuğu olanlar için oldukça gerekli bir ürün.oyun hamurundan kalan parçaları ve yemek artıklarını toz kıl almada oldukça etkili.pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beklediğimden daha iyi kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün güzel kaliteli tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gayet iyi

    Olumlu yönleri: Sıkıntısız güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: evde var bundan biz çekirdek fıstık vs yerken annem bize maymun muamelesi yapıyor yere döktünüz vs diye elinde bu süpürgeyle geziyor. 0.500 l toz haznesi var çok sesli değil şarja takılıyor ama süpürmesi güzel bir iki kere annem evde yokken döktüklerimi süpürmüşlüğüm vardır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    süper

    Çok iyi çekiyor. ben sadece mutfak için kullanıyorum. yemekten sonra dökülen kırıntılar için. çok işime yarıyor. harika çekim gücü var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Beş Yıldız

    esim için aldım çok beğendi güzel kaliteli fiyatını hak ediyor şimdilik umarım 2 yılı doldurur bozulmadan

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Kötü

    3 yıl önce almışım çok kötü çekiyor almayın uzun vadede çöp, köşede duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Homend

    Fiyat performans acısından gayet iyi. Değiştirilebilir uçlarının olması değişik alanları temizlemede yarar sağlıyor. Kutu guzel paketlenmiş, herhangi bir arıza çıkmadı. Hepsi ekspresle de sipariş verdikten sonraki gun elimize ulaştı. Getiren beyefendi de gayet nazikti. Tesekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Beş Yıldız

    Merhaba,urun gayet guzel paketlenmis..Kutusu acilmamis yeni urun olarak teslim edildi..Parcalari eksiksiz ve tam olarak geldi..Calismasida cok guzel tavsiye ederim..Daha oncebaska bir uygulama uzernden baska bir marka almistim ve o gelen urun berbat haldeydi..o yuzden direk iade etmistim...Bununda korkarak aldim ama korktugum gibi olmadi..Hem guzel ambalaj hemde hizli teslimat icin magazaya tesekkur ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend DustRider 1216 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend DustRider 1216 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat