Pfaff Smarter 260C Dikiş Nakış Makinesi Yorumları

Pfaff Smarter 260C Dikiş Nakış Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldığım gün kargoya veren Eren Makina Orhan Beye ilgisi ve paketten çıkan hediyesi için çok teşekkür ediyorum. Harika bir ürün daha önce yine Italyan bir Singer ürünü kullanıyordum. Bu makina hafif , kullanımı rahat üstelik ipliği iğneye geçirmek beni çok mutlu etti. 🌟🌟🌟🌟🌟

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2021
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Yıllar dir Dikiş diliyorum.Cok fonksiyonu kullanmadan rahat kullanım güzel makina

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı sipariş akışı ve hediyeler için çok teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: dikiş makinesini kullanmak çok kolaylaştırıyor.iplik takma,ışık vs.kolay taşıma,bir çok özellik..kotu dikebiliyor Olumsuz yönleri: nakış için daha fazla deseni olsaymış.yazı özelliği .tişört elbiselere vs cep üzerine nakış işleme,yazı yazma.gayet güzel olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Boş başarılı bir makina herkese öneririm. Yanında bir sürü hediyesiyle geldi satıcıya ayrıyetten çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Annem için aldım çok memnun kaldı.ayrica hızlı teslimat içinde teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Saticidan ve urunden cok memnun kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten mükemmel bir ürün. 3 yıldır kullanıyorum. Hiçbir şekilde sorun olmadı. İğnesi dahi kırılmadı. Güvenilir satıcı. Gözünüz kapalı alabilirsiniz. Çok kaliteli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) paff smart

    Olumlu yönleri: çok kullanışlı bir makina

  • Trendyol aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel bir makina kullanımı oldukça kolay herturlu kumaşı dikebiliyor. Alacaklara tavsiye ederim .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ihtiyaç karşılamıyor

    Olumsuz yönleri: O kadar yorumu okuyup aldım. Ama kalın kumaş dikmiyor. Iğnesi değiştirdim, ayarlarını yaptım ama hayal kırıklığı. Hemen masura da yerinden çıktı. Canım çok sıkkın

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir makine, güvenilir bir satıcı 👏🏻👏🏻👏🏻

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Oncelikle cok guzel paketlenmis sekilde geldi urun calisiyor guzelce sancakli bayisine hediyeleri icin ayrica teşekkür ederim mukemmel kolinin icin den ayri bir kutu cikti ve icinde bir suru hediye vardi buzgu ayagi bile mevcuttu mukemmel daha nasil kullanilcak bilmesemde cok sevdim hepsini fotografta makina disindaki her sey hediyedir cok begendim dikise sifirdan baslayanlara cok gerekli malzemeler ☺️

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle pfafftan şaşmayın derim. Çok kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün markası ile yıllardır piyasada bilinen, çok basit bir kullanıma sahip, çok güzel bir ürün. İnternetten izlediğimiz videolarda yapılanların hemen hepsini kolaylıkla yapabiliyorsunuz ve ortaya çıkan sonuçlar memnun edici. Ürünü zaten profesyoneller daha iyi yorumlayacaklardır. Burada, SANCAKLI MAKİNE nin yaklaşımını daha fazla değerlendirebilirim. Sanıyorduk ki sadece dikiş makinesi siparişi verdik. Koliyi açınca yanında gönderilen onlarca hediye makineyi almanın sevincinin üzerine geçti. Ne kadar kibar, ne kadar düşünceli bir davranıştır. Dikiş ile uğraşacakların ihtiyaç duyacağı bir çok (gerçekten çok) ürünü hediye olarak göndermişler. Teşekkürler SANCAKLI MAKİNE.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel makine daha kullanmaya başlamadım ama çok videosunu izleyip baktım özelliklerine ..kullanma kılavuzu bile çok güzel ... sapasağlam geldi ...hediyelere bayıldım çok teşekkürler açıyorum açıyorum hediyeler bitmiyor ...pfaf sonuçta kaliteli makine ..aşırı nakış piko yapmam ama sağlam makinem olsun her şeyi diksin derseniz bu tam makine .

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel paketlenmiş harika bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) dikiş makinesi

    Olumlu yönleri: Ürünümüz satıcı firmanin ilgisiyle kısa bir süre de elimize ulaştı , kullanımı çok keyifli, bir makine dikişe yeni başlayanlarin dahi rahatça kullanabileceği bir alet. O dikiyor siz seyrediyorsunuz .

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Dikişe yeni başladım , birkaç makine denemiştim çok güzel ve kaliteli bir makine tavsiye üzerine aldım memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: makineyi zaten bilen bilir. ev kullanıcıları için yeterli ve uzun ömürlü bir makine olduğunu düşünüyorum. satıcı ürünü sipariş eder etmez iletişime geçerek daha en başta güveni verdi ve en ufak bir sorunda arkamızda olacağını söyledi. arada bin km olmasına rağmen ürün elimize bir günde ulaştıktan sonra, eşim makineye hakim olmadığı için ufak bir sorunla karşılaştık ve saat akşamın bir körü olmasına rağmen satıcı ta hataydan ankaradaki makinenin sorununu halletti. makineyi videoya çektik ve satıcıya gönderdik satıcı sağolsun saat falan dinlemeden kendi makinesi gibi yardımcı oldu. ayrıca göndermiş olduğu yöresel hediyeler için de teşekkürü borç bilirim. özlemişiz böyle esnafları..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pfaff Smarter 260C Dikiş Nakış Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pfaff Smarter 260C Dikiş Nakış Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat