Rowell RVL101 Dikiş Nakış Makinesi Yorumları

Rowell RVL101 Dikiş Nakış Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Karamsarlık

    Daha elime gelmedi yani daha sipariş etmedim ama yorumlara bakılırsa kendüme bir kıyafet dikemem almayı düşünmüyorum ama belki annem için alabilirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Esimin tavsiyesiyle yeni dikis dikmeye baslayan kizimin daha kolay ogrenebilmesi icin siparis etmistim. Hepimiz cok begendik. Bu arada igneyi duz takmaya dikkat edin diye esimin uyarisini da belirtmek isterim. Ek olarak kucuk ve hafif oldugu icin hizli dikerken biraz sarsilma yapiyor ama cok onemli degil. Bu fiyat maliyetle cok uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışsız

    Ürünü kullanmak neredeyse imkansız. Sürekli altta ip topluyor. Gerginliği biraz arttırınca da ipi almıyor , alırsa da ipi kopartıyor. Penye, kumaş, keçe, ham bez vs. sonuçlar hep aynı. Terziye bile gösterdik belki bir yerlerde hata yapıyoruzdur diye ama o da çözüm bulamadı. Üzerinde gelen ipler mi dandik dedik en kaliteli ipleri kullandık ama yine değişen bir şey olmadı. Bu fiyata alınacak makineden zaten beklentimiz yüksek değil fakat bir dikiş bile dikememesi de kabul edilemez. Olumlu yorum yapanlara herhalde farklı bir ürün gitmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2020
    Dıkıs makınesı

    Olumsuz yönleri: Ben yorumları okuyarak aldım fakat dıkmıyor ust iplik iğne delıgı den cıkıyor dikerken baya da bırakıyorum cekıyor um cıkması dıye ama sonuc alamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2019
    Çabuk bozuldu

    Olumsuz yönleri: Birkaç kumaşı dikitikten sonra alt ipi almamaya başladı garanti kapsamında tamir oldu ama aynı şekilde tekrar arızalandı. hiç çalışacak gibi değil tavsiye etmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019
    F/p olarak iyi bir ürün

    Olumlu yönleri: Ufak tefek dikişler için ideal. Pedal ve otomatik seçenekleri mevcut. Olumsuz yönleri: Çok sesli çalışıyor. Geri dikişi yok. Hassas bir makine, zorlamaya gelmez.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün ip sarıyor

    Olumlu yönleri: ürünü aldım ve hiç kullanamadım çok kötü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: oyuncaktan farkı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) olumsuz yorumlara aldanmayın

    Olumlu yönleri: Bu ürünü 2. Defa alıyorum. 1. Makinamı aldığımda çok sıkıntı yaşamıştım ancak makinanın ortasındaki yaylı düğmenin iyice çevrilip sıkıştırılması gerekiyormuş. Bunu teknik servisten öğrenmiştim. 2. Makinamda bu yanılgıya düşmeden hemen sıkıştırdım o yayı. İplik kopardığını söyleyenler olmuş. Arkadaşlar bu ürünle gelen iplikler drima değil haliyle. Kaliteli ip alırsanız asla kopmuyor. Yani kopan ipin sebebi makina değil, ipin kalitesiz ve bayat olması. Ben bu makinayla kızıma ve kendime yaklaşık 10 tane elbise diktim. Farklı programları yok ama dikişe yeni heveslenenler için oldukça ideal. Ben bununla polar kumaş bile diktim. Ancak likralı kumaşları dikemezsiniz. (Likralı kumaşları overlok makinası diker çünkü). Tek eksiği ilk makinamdan farkı ışığının olmaması. O da çok dert değil. Alacak arkadaşlar severek kullanacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatına göre gayet güzel Ürün

    Olumlu yönleri: Kullanışlı ve pratik bir ürün bu fiyata alınabilecek en güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürünü aldığım gun denedim pedal çalışmadı birkac gun sonra tekrar denedim biraz dikti sonra çalışmad

    Olumlu yönleri: Görüntüsü hoşsadece birde dikse iyi olacak Olumsuz yönleri: Aldığım gün ürünü denedim pedal çalışmadı birkac gun sonra tekrar denedim biraz dikti sonra alttan ip toplamaya başladı birdaha hiç dikmedi iade etmek istiyorum ama iade yok yazıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2019
    Seylül

    Olumsuz yönleri: Sürekli iplik kırıyor, kumaş kalın geldiğinde dikmiyor. Migrostan almıştım hiç kullanamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel bir ürün

    Olumlu yönleri: Memnun kaldım kullanımı kolay ve pratik tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.03.2019

    Merhaba, ben satim aldım mini dikiş makinesi Rowell.Bir sorum sadece var.Kırılmış ayak pedalı.Bulamadım yedek parça acaba bilen var mı.çok teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ince kumaslar icin iyi

    Olumlu yönleri: Ürün ince ve basit dikisler icin gayet basarili. fakat sert kumaslar ve kalin dikimler icin uygun degildir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kalın kumaşları bile sorunsuzca dikiyor.çok güzel Olumsuz yönleri: Dikişin alt katı iyi olmadı ya ben yanlışlık yaptım bilmiyorum.birde iplik kesme yeri yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mini dikiş makinasi

    Olumsuz yönleri: Çok iplik kopariyor ve sıklık ayarı iyi degil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok güzel kullanıyorum

    Olumlu yönleri: dikimi güzel kullanıyorum sürekli hemde hiç dikiş makinesi kullandığım halde bunu kullanırken hiç zorlanmadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hic kullanamadik

    Olumsuz yönleri: Ürün ip kırıyor dikiş dikmiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatına göre gayet iyi.

    Olumlu yönleri: Çok küçük olduğu için ilk bakışta şüphede bırakıyor ama dikiş dikebiliyor. Şimdilik çok memnunum. Umarım çabuk bozulmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowell RVL101 Dikiş Nakış Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowell RVL101 Dikiş Nakış Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat